Drake’s vermeende ghostwriter Quentin Miller zegt dat Meek Mill hem in elkaar geslagen heeft

De storm rond de Drake, Quentin Miller en Meek Mill situatie lijkt al een tijdje te zijn gaan liggen, maar vandaag wordt er weer een nieuw hoofdstuk aan toegevoegd. Quentin Miller verscheen voor de camera van VladTV en vertelde daar dat Meek Mill en zijn crew hem in elkaar geslagen hebben in de Nike Store in LA. Hij zegt dat hij in Los Angeles was en daar bij de Nike Store aangesproken werd door Meek Mill. Die zou niet blij geweest zijn met de brief die Miller geschreven had.

Nadat Meek het verhaal de wereld in had gebracht dat Quentin Miller voor Drake schreef, voelde Miller zich geroepen om Drake te verdedigen. Hij schreef een brief waarin hij ontkende dat hij Drizzy z’n ghostwriter was. Meek had daardoor het gevoel dat Miller hem als leugenaar neerzette en kon dit niet waarderen.

Naast dit verhaal, gaat er ook gerucht dat Meek wilde dat Quentin Miller voor hem zou schrijven, maar daar ging hij niet op in. Check het hele interview hier.

Meek reageerde via onderstaande instagrampost.

?

A photo posted by Meek Mill (@meekmill) on

25 March

3 comments

Leave a Reply

3 Comments Aan "Drake’s vermeende ghostwriter Quentin Miller zegt dat Meek Mill hem in elkaar geslagen heeft"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Drop
Gast
Drop

gaan we weer ?

Ak47
Gast
Ak47

Meek neemt alweer een L
Dit moet de nepste mc ooit zijn we hebben je gzien op de boksbal neem deze L

Sjaak Hof
Gast
Sjaak Hof

Man, wat een bitches allemaal bij elkaar. Ik dacht dat wijven konden stabben en zeiken en zeuren. Maar die pussy-ass rappers van vandaag maken er GTST van.

Wat een bitchass niggas.

wpDiscuz