R. Kay – 1 In A Milli (Prod. by Jinx the Soundsmith)

Gisteren kreeg je al de radiorip te horen van R. Kay z’n nieuwe single ‘1 in a Milli’ en vanaf vandaag kun je de officiële versie downloaden. ‘1 in a Milli’ is afkomstig van zijn ‘Dejavu’ EP die in februari moet uitkomen. Download de track hieronder.

16 December

15 comments

Leave a Reply

15 Comments Aan "R. Kay – 1 In A Milli (Prod. by Jinx the Soundsmith)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
thije
Gast
thije

R KAY!!! keihard

Jay
Gast
Jay

Kizzzzzeyyyyy hard man! Tijdvoor weer een vette clip!

kush
Gast
kush

beat is hard maar verwachte meer man..(zowiezo mist een pakkend refrein? )

percy
Gast
percy

Chiemboy muziek 🙂

as
Gast
as

@ percy kijk eens in de spiegel ..#pussyasschiemboy

percy
Gast
percy

@ as. internet gangster Hahahahaha

Doe dan.
Gast
Doe dan.

@as doe is niet zo stoer op internet. buiten durf je niemand zo aan te spreken, vorige keer had je ook al een comment geschreven dat je rappers ging opzoeken en ze door hun muil zou schieten dat was bij die track van berry – touchdown. Je bent echt een grap. ga in het circus werken dan verdien je nog eens wat met je grappige comments.

Itdoyflh
Gast
Itdoyflh

De beat is dope. Maar te lyrics is gewoon kinderachtig , kon volwassener en wat meer diepgang. Als het toch om een smatje gaat die 1 in een milli is.

as
Gast
as

@doe dan en percy zijn een persoon…kaulo pussy zeg maar doen alsof je twee personen bent ballehaar…met mentale issues..en op berry heb ik niet eens gereaguurd dus houd je muil domme ezel

percy
Gast
percy

Hahahahahaha wat een loser die as. En dan ben ik degene met mentale isseus? Hahahaha… Gast lees je eigen comments even goed en ga dan even voor jezelf na wie zich hier nou echt een pussy ass is met een mentale afwijking. Je mag me persoonlijk ook aanspreken buiten aangezien jij mij kent en ik niet weet wie jij bent. Dan kan ik je misschien helpen met je afwijking. Fijne dag verder gast.

doe dan
Gast
doe dan

Dorpsmongooltje 1e klasse die as
Gewoon volgende Dag weer reageren, omdat er 1 “chiemboy muziek” heeft gepost.
Hoe noem je een persoon die zich schuil houd achter een neppe naam en een pc. Pathetic loser, vervolgens ook nog eens ervanuit gaan dat iemand twee personen speelt. Paranoide je probeert iemand uit te dagen via puna door diegene een pussyboy te noemen. Wat ben jezelf dan. Zo triest dat ik er spontaan van ga lachen.

doe dan
Gast

Have a nice day @ as. Groet, ricardo Misschien Denk je mij ook te kennen en ben ik ook wel een pussyassboy. Whahahaha. Kindje dat je er bent.

jayhsonvermeer
Gast
jayhsonvermeer

Jammer dat ze de beat van missy elliot hebben gepikt en een beetje hebben versneld echt hopeloos dit weer terwijl we zoveel talentvolle producers/beatnmakers hebben in NL die geen kans krijgen. Ik snap niet waarom een artiest als R Kay dit toelaat of goedkeurt om op zo een gejatte beat te spitten. Ik denk dat hij zijn tijd heeft gehad. Broederliefde, sbmg, cho nemen de game over met frisse beats en creatieve hooks. hoop dat het EP wel orginele beats bevat.

Missy Elliott ft. Nicole Wray & MC Solaar – All N My Grill

as
Gast
as

@ doe dan …Oke, ik wil je niet te hard op je woorden pakken…(zucht) maar mededeling: we houden ons allemaal schuil achter een neppe naam (doe dan) en een pc/mobiel/tablet, jij dus ook..pussy*.

@Percy Eigenlijk wil ik niet eens op jou ingaan omdat je IQ niet verder reikt dan 50, waarom zou ik je buiten op straat willen aanspreken? Ken ik jou? Ken je mij? En kan je onderbouwen waarom jij dit chiemboymuziek vindt? Je eerste comment zet de toon al van de capaciteiten die jij in huis hebt..pisvlek.

percy
Gast
percy

Haha. Precies wat ik kon verwachten. Een kinderachtige reply van een kinderachtig persoon. Lees je eigen comment nog ff een paar keer over , misschien zie je van jezelf hoe kinderachtig je bent. Maar ja had ik kunnen verwachten. #chiemboymuziek gaat in dit geval goed samen met de #chiemboy mentaliteit waar jij nog steeds niet van af komt merk ik. it sucks to be you. waarschijnlijk denk je ook nog eens dat je slim bent. HAHAHAHAHA. koekebakkertje. Bedankt voor het lachen .

wpDiscuz