RBDjan – Lach voor Me ft. Nino

rbdjan_-

RB Djan is weer terug met een nieuw nummer genaamd ‘Lach voor me’. Voor de track nodigde hij rappers uit om een verse te droppen, zijn goede vriend Nino nam het voortouw en dropt als eerst een verse op de track. Beluister het nummer hieronder:

7 March

9 comments

Leave a Reply

9 Comments Aan "RBDjan – Lach voor Me ft. Nino"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
jood
Gast
jood

nino is op een veel hoger level dan arbie op deze track

Le Prophet
Gast
Le Prophet

Real Nice

Nino
Gast
Nino

@jood het is ook geen wedstrijd volgens mij. Je moet ook heel erg je best doen om met arbie op een track te springen denk ik. Beide komen keihard op deze!

Overholy
Gast
Overholy

Helaas weer een naar mijn mening zielig nummer. Het is niet zo zeer een slecht nummer maar tegenwoordig maakt iedere hip hop artiest een ”jank” nummer. Nee niet alles moet over ” bitches/money ” gaan maar een beetje verandering is nooit verkeerd. helaas durven veel rappers niet het roer om te gooien en iets zelf te verzinnen. Nummers zoals deze zijn er al genoeg.

dodo
Gast
dodo

> het mooie aan hiphop is, vind ik dan, dat je jouw of iemand anders verhaal vertelt. En ieder verhaal is uniek en dat maakt ieder verhaal een ervaring apart als je er naar luister zonder enige gedachtes of vooroordelen.

Carl Gustav Jung
Gast
Carl Gustav Jung

Hard, 2 beste rappers van NL

HELLNAAA BITCH
Gast
HELLNAAA BITCH

beat van killah priest – happy verneukt

JayJayyy
Gast
JayJayyy

^ Inderdaad, dit dus ^

Frahzin
Gast
Frahzin

weer een fock nummer van RB. Nino blijft maar op die emo shit en leeft z’n leven depressief. ik wil weer mensen horen die beats KILLEN.

wpDiscuz