Reazun: ‘Voor Mijn Gevoel Kan Ik Nu Mijn Volledige Ei Kwijt’

Rapper Reazun is hard bezig met de eindsprint voor zijn plaat ‘Ik Ben Hartman’. De plaat zal, in tegenstelling tot zijn eerdere Franse producties, volledig in het Nederlands worden uitgebracht. Reazun is het project gestart in samenwerking met producer Nav.

Het uitbrengen van de plaat staat gepland op 20 maart. Die dag zal ook de releaseparty van ‘Ik Ben Hartman’ plaatsvinden in Tivoli de Helling. Het voorprogramma van de show zal worden verzorgd door de artiesten Gianski, AlphaDNA en Definition. Kaarten voor de releaseparty kun je hier krijgen.

20 February

3 comments

Leave a Reply

3 Comments Aan "Reazun: ‘Voor Mijn Gevoel Kan Ik Nu Mijn Volledige Ei Kwijt’"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Keelpijn
Gast
Keelpijn

Naar mijn gevoel Kan ik nu Volledig mijn ei kwijt …

Sam
Gast
Sam

Haha, als ik deze gozert zie denk ik gelijk aan de GPVNL. Gezellige babbel na afloop, peukie erbij. Ja man. Eerste single voelde ik! Succes Reazun!

volledigmijnei
Gast
volledigmijnei

Ben ook erg benieuwd naar ParAdoX in het NL.

wpDiscuz