Rechter-commissaris in Suriname verklaart waarom SFB leden vast blijven zitten

sfb-cashikuit
Gisteren werd bekend dat Frenna en Priceless, ondanks het verzoek van hun advocaten Humphrey Schurman en Maureen Nibte, niet eerder vrij komen. Schurman verklaarde eerder dat hij om vrijlating vroeg, omdat het bewijs tegen de twee leden van SFB flinterdun zou zijn. Ze zouden niet te zien zijn op de video, ontkenden dat ze erbij waren en ook collega KM heeft verklaard dat Frenna en Priceless er niet bij waren.

Voor de rechter-commissaris in Suriname bleek dit niet voldoende voor een vervroegde vrijlating. Zo zouden het meisje uit de video en andere getuigen gezegd hebben dat de twee er wel bij waren. Ook heeft de rechter-commissaris verklaard dat de onderlichamen van de personen in het filmpje gelijkenissen vertonen met die van de verdachten en zouden de stemmen in de video lijken op die van Frenna en Priceless. Dit alles bij elkaar opgeteld deed de rechter-commissaris beslissen om de mannen niet vrij te laten.

Tenslotte werd er duidelijk gemaakt dat het intrekken van de aangifte van de moeder van het meisje uit de video geen invloed heeft op de zaak.

Bron: De Ware Tijd

11 January

13 comments

Leave a Reply

13 Comments Aan "Rechter-commissaris in Suriname verklaart waarom SFB leden vast blijven zitten"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
jajoh
Gast
jajoh

Ik hoop dat ze nog lang, lang binnen blijven. Misschien dat het aantal puna bezoekers dan op loopt.

muil houden
Gast
muil houden

Je moet je fucking bek maar eens houden kleine opdonder. Want laten we eerlijk zijn, de muziek die ze maken is gewoon goed, zo niet check de views kleine snotaap. Zonder deze guys etc etc heeft puna helemaal geen bezoekers. Challaz

jajoh
Gast
jajoh

Sinds wanneer zegt kwantiteit iets over kwaliteit? Zonder deze guys heeft puna meer verstandige bezoekers, i.p.v. debielen als jij.

Gruwelijk
Gast
Gruwelijk

Niet, maar je gaat me niet zeggen dat dit geen kwaliteit is. Noem dan maar eens iets op wat volgens jouw wel kwaliteit heeft.

Yung smib
Gast
Yung smib

Hahahaha kindermuziek

Dw.Li
Gast
Dw.Li

je bent zelf nog een kind junk

Gruwelijk
Gast
Gruwelijk

Kindermuziek, ik denk dat je bitch hier op los gaat:D

Slowflow
Gast
Slowflow

die pokoes zijn zo makkelijk man.. zijn kwalitatief 100x betere nummers gedropt dit jaar die echt hard waren met inhoud.

Le Philo
Gast
Le Philo

De muziek die ze maken heeft niets te doen met het feit dat ze vastzitten. Seks hebben met -16 jarigen is illegaal en er moet geen uitzondering worden gemaakt voor die “rappers”. Boef denkt ook dat hij alles mag zeggen tegen een agent en mensen als jij vinden dat nog goed ook. SCHANDE. We gaan zien of ze nog over ho’s,money, en leegte gaan rappen als ze terugkomen!!!

Loco Afghaan
Gast
Loco Afghaan

ik weet niet eens wat ik moet zeggen Maarja ik typ gewoon… Hahahahaha besef nu dat die gozer die heletijd riep “pull up uit garage” 17 is.. Misschien dat als ze vrij komen dikke pokus maken ik kan al niet wachten op wakker in me cel ft kempi remix… Oppeens komt FRENNA als super endomorph kast uit jilla en is die een goon geworden.. Of komt hij terug met stoma van de kontsex die ze hem daar geven…. Hoe dan ook de vraag is waar ze gaan zitten Suriname of Nederland… mula b Snitch ja duh

flammer
Gast
flammer

vanavond krijg je HEEL sfb toch

Laantje
Gast
Laantje

Moesten ze eens in hun eigen land proberen dan waren de rapen pas gaar,rare gasten volop surinaamse en Marokkaanse woorden gebruiken just keep it fufu

Pffff
Gast
Pffff

Yo pik de meeste niggers in nederland zijn suri en anti ga naar belgie parijs die niggers daar weten niet eens dat het land bestaat dat zegt al veel over die neppe niggers hier daar afri daar rwina dan de hollandse kolonies de straattaal hier is surinaams en anti gemixt tegenwoordig ook mocro en toerkoe

wpDiscuz