Releaseparty Fresku op 23 april @ Dynamo

Onlangs maakte we hier op Puna.nl bekend dat de Eindhovense rapper Fresku op vrijdag 23 april zijn gelijknamige debuutplaat. Het album kan natuurlijk het licht niet zien zonder bijbehorende releaseparty in zijn hometown.

Op de releasedag zal Fresku ook zijn album in de Dynamo te Eindhoven presenteren. Het album (en nieuwe Fresku shirts) is op dezelfde avond te koop, dus vergeet niet om wat extra geld mee te nemen. Braz en Sterrenlaan-artiest R.Kay verzorgen het voorprogramma en DJ James zorgt voor de tunes. LET OP!! Er zijn maar 500 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij! Voorverkoop €10,- en aan de deur €15,-…

24 March

25 comments

Leave a Reply

25 Comments Aan "Releaseparty Fresku op 23 april @ Dynamo"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
04jeweetzelf40
Gast
04jeweetzelf40

biggup me boy braz in voor programma

@DjShaunF
Gast

Ik sta al op de gastenlijst!!

@D0KUZ
Gast

Heb hier echt zin in! Dynamo t dak gaaat eraf!!!

040Eindje
Gast
040Eindje

Dynamo dat is vlak bij mijn huis, ik ga mss wel

Oetka 030
Gast
Oetka 030

dit album moet gewoon een banger worden.. kan ni anders.

pjottie
Gast
pjottie

huh maar hoe heet het album nou??? "Onlangs maakte we hier op Puna.nl bekend dat de Eindhovense rapper Fresku op vrijdag 23 april zijn gelijknamige debuutplaat." die zin in volgens mij niet afgemaakt ofzo.. ik snap het iig niet… heet zijn album nou fresku ofzo???

Effe hoor...
Gast
Effe hoor...

Z'n album heet… *tromgeroffel*… "FRESKU"

HaatisdenieuweLiefde
Gast
HaatisdenieuweLiefde

ik neem idd aan dat ze met gelijknamige Fresku bedoelen….. ik ben erg benieuwd naar het album want ik vind hem nu niet zo geweldig, zijn teksten zijn goed alleen zijn flow is meestal hetzelfde…..hij ratelt maar door! we zullen zien

max
Gast
max

heb me kaartje al man,,

ben er zoiezoo bij jij ok?

e.p.
Gast
e.p.

wil je nou dat mensen tegen jou gaan zeggen dat ze ook komen??

050 jawel
Gast
050 jawel

ik niet

NDK
Gast
NDK

Ik kan er niet zijn, maar het album staat nu al in de pre-order (in my mind).

Ashitt
Gast
Ashitt

Eindhoven is te fur man damn ik wil wel

DENHAAG
Gast
DENHAAG

WAAR THE FACK BLIJFT THE BLOCK IS DOOD VAN S.I.D

HIJ STAAT AL OP STATEMAGAZINE, MACASCENE, FUNX, LIJN5 EN JULLIE BITCHES VAN PUNA BLIJVEN WEER ACHTER WAT IS DIT BOYS:s IK D8 DAT JULLIE ACHTER DIE SOSO LOBI STONDEN EN NIEUWE MENSEN IN DE SCENE SHINE ZOUDEN GEVEN

IK BEN TELEURGESTELD

gijs024
Gast
gijs024

fresku: de meest overschatte rapper in de scene.

isawka
Gast
isawka

024 Ha!, zo moeilijk en thats it.
eindhovense hiphop leeft vriend, wat kom je met je 024 takkies

@DjShaunF
Gast

Kan jij het beter?
Zolang jij geen track uitbrengt met rijmschema's moet je niet komen haten op andere rappers.

jameszoo
Gast
jameszoo

Dj Jameswho?

Jameszoo

Word een feest mensen!

yoyoyoyhaters
Gast
yoyoyoyhaters

dit is nu een echte rapper geen kempi shit neppe gangster

SOEKIakaDRC
Gast

Swaaaaaayzeeeeeee!

Eline
Gast
Eline

ik zal er zijn

043
Gast
043

ik wil de tracklist zien wanneer kunnen we die checken?

@bastognekoek
Gast

hoop dat ik er bij kan zijn

Kempi
Gast
Kempi

Hardste track van Kempi's Gangsta Tape!
check; you tube.com/watch?v=BhhVMRpdU_M

Logan
Gast

You made tremendous great ideas here. I done a research on the subject and learnt most peoples will agree with your blog.

wpDiscuz