Rico, Sticks en Typhoon: van het Verre Oosten naar de Ziggo Dome

Op 9 december staan Rico & Sticks en Typhoon in de Ziggo Dome in Amsterdam voor de grootste show ooit in de geschiedenis van de Nederlandstalige hiphop. Voor het zover is gingen wij met de heren terug naar de plek waar het begonnen is en namen wij een kijkje in de zaal waar het allemaal gaat gebeuren op 9 december.

De jongens zijn 15 jaar geleden begonnen in Zwolle en hebben zich langzaam maar zeker opgewerkt tot de grootste hiphop acts in Nederland. Klassiekers als Verre Oosten en Hoedenplank maar ook nieuwere nummers als Zandloper kan elke hiphop liefhebber woord voor woord meerappen. Nadat zowel Rico & Sticks als Typhoon de Heineken Music Hall hebben vol gekregen was het tijd om de krachten te bundelen en nog groter te gaan. Het resultaat daarvan zien we dus over twee weken in de Ziggo Dome.

Koop je kaartjes voor de grootste hiphop show in de geschiedenis van de Nederlandstalige hiphop van Rico & Sticks, Typhoon en vele gastartiesten hier en laat op het Facebookevenement weten dat je er bij bent op 9 december.

29 November

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Rico, Sticks en Typhoon: van het Verre Oosten naar de Ziggo Dome"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
S D E
Gast
S D E

de hamvraag van het jaar is…’waar is delic?’

1990
Gast
1990

Delic will be there also kubus en thom!

Anonymous
Gast
Anonymous

Supergaaf. Historisch concert gaat het worden.

LEGENDES
Gast
LEGENDES

dit wordt zo dik. RIP ZIGGODOME

chayenne
Gast
chayenne

0610259477

Sjoerd Sjoerdsma
Gast
Sjoerd Sjoerdsma

jammer

wpDiscuz