Rocks – Als ik slaap vannacht ft. Amen Ras

Na ‘O.H.N.O. ft. Flex‘ en ‘Freestyle Bomrush ft. Adje & Naffer‘ dropt Rocks vandaag via zijn youtube kanaal een track die eigenlijk bedoeld was voor zijn album ‘Rocky 2’. Momenteel is de THC frontman druk bezig met het afronden van de plaat, maar wilde nog voor het weekend een track loslaten. Op het nummer ‘Als ik slaap vannacht’ wordt Rocks bijgestaan door Amen Ras, beter bekend als Undertaker uit het oude FTG collectief met onder andere RB Djan en Heistrockah. Beluister de track hieronder…

[jwplayer config=”audio” mediaid=”51548″]

4 May

29 comments

Leave a Reply

29 Comments Aan "Rocks – Als ik slaap vannacht ft. Amen Ras"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
ikkke
Gast
ikkke

kk dikke shit NR1ROCKS komt terug w8 nog steeds op rocky 2 shit
THC bazen in de game

Nalid
Gast
Nalid

Rocks…. WHAHAHAHAHA

dann
Gast
dann

Deze is dan weer hardoe van rocks!

Kv
Gast
Kv

Shout out naar mn boy rocks.. kv

foh
Gast
foh

whuaha op zich niet verkeerd.. maar komop man, rechtstreeks kopieren van pac en mobb deep??

jojo
Gast
jojo
Rocks zuigt, ten eerste engels rappen… Maar zin stelen van mobb deep ?? Illuminati try to take my mind soul and my body, secret society try to keep they eye on me is van mobb deep Eerste regel gestolen en nog niet eens je eigen taal Maar waar die over rapt goed !!! want die faking elite van de wereld MAKEN ALLES STUK. En het eergste goede mensen blijven zitten en staan niet op. OMDAT NEDERLAND EEN FAKING SCHAPENLAND IS afvragen waarom voetballers zoveel vberdienen maar zelf naar het stadion geven en je geld bij hun inleveren EN KERKEN MOETEN… Read more »
lennard
Gast
lennard

dude jij hebt echt problemen>

bryan
Gast
bryan

>hahaha hij heeft wel gelijk maar om dan je frustratie’s te uitten op internet..

Rocks
Gast
Rocks

> Sorry, wist niet dat je kwaad werd…

Zuidzijde
Gast
Zuidzijde

jojo brengt het misschien niet helemaal helder over, maar in essentie heeft hij gelijk

chap
Gast
chap

is er een dokter in de zaal voor deze man?

frtg
Gast
frtg

Cool story bro hahhahahahahahhaah

WTFjojo
Gast
WTFjojo

HAHAH WTF sup dude, get him some help!!

hahah
Gast
hahah

hahah gappie hou toch je bek

nz
Gast
nz

@jo jo
je bent niet de enige, er zijn er nog genoeg die ook hun ogen openen,

alleen je moet niet stoer praten over schapen want die hebben er niks mee te maken

jojo
Gast
jojo

Waarom kijken mensen naar het verhaal als ik heb problemen.? omdat het gefrustreerd overkomt ?

Is dat niet logisch als er meer mensen naar gerald joling willen dan kinderen redden uit prostitutie bijv !!

En uhm als je mijn verhaal niet erkent kwa wat wereldleiders altijd al gedaan hebben Dan ben je Waarschijnlijk zelf een schaap die niet ziet wat er gebeurt. OF niet wil zien dat er wat gebeurt.

Ik was eerst ook een schaap maar ik ben wakker nu hopen dat dat met heel nederland gebeurt.

Ik probeer niemand aan te vallen. !

Mr.C
Gast
Mr.C

jojo heeft wel gelijk…… check dat op youtube die mensen dat veel beter uit met allemaal feiten i double dare you om dit te kijken

Mr.C
Gast
Mr.C

zeitgeist 2: addendum (nl subs/ondertitel -full length

SWDG
Gast
SWDG

Schapen hebben een hoeder nodig om in toom te worden gehouden..Wij mensen houden elkaar in line.. We are all one..maar ben bang dat die gedachte niet bij iedereen even lekker valt…doe je huiswerk of doe het niet en check het collectieve bewustzijn en het onderbewustzijn.. Veel rappers droppen dit jaar hun Illuminati tracks..tijd om bewust wakker te worden…en te beseffen wie en wat je bent en wat je invloed is op de mensheid..elke gedachte en gesproken tekst draagt bij aan de maatschappij. Peace from above

JijbentWie?
Gast
JijbentWie?

@Jojo

Je hebt je capslock op sommige momenten nog aanstaan 🙂

AIGHT
Gast
AIGHT

propz naar Rocks……… KILLUMINATI

thee - a - cee
Gast
thee - a - cee

Rocks is harde rapper!

PANOSA
Gast
PANOSA

WAAR KAN JE DEZE DOWNLOADEN..??

Jimmy
Gast
Jimmy

jojo verveelde zich denk ik,

harde track dooo

zekerr
Gast
zekerr

Ey je kan veel zeggen, maar in sommige dingen heeft deze man zeker wel gelijk..! Denk zeker hetzelfde, vooral over die shit van de overheid.Damn die shit is true true..!! Ze doen alsof ze alles voor dit land willen doen en shit en praten over crisis en hoe zwaar en moeilijk het allemaal wel ni is, maar ondertussen vullen hun hun zakken!lDus met deze ben ik het zeker wel eens..!!! Mrgoed dit is ni echt shit om op puna te droppe, maar wilde deze man wel eve suporte in deze!

ogenopener
Gast
ogenopener
Jojo je hebt zeker gelijk man ik sta achter je punt lijkt net of je precies denkt hoe ik denk maarja wat kan je er tegen doen je kan het wel op internet enzo zetten maar er zyn altijd mensen die zeggen hou je bek ditdat en andere doen gelijk mee met want als je zegt dat je gelijk hebt dat je dan ook gelijk dom ben maar ik zie precies waar je naartoe wilt ik hoop dat meerdere mensen ff een keer om zich heen kijken en verder denken dan de tv en dieper gaan nadenken waar jullie geld… Read more »
jojo
Gast
jojo

Dankje Zeker en Ogenopener, als je je ergens bij wilt aansluiten ga naar http://www.zeitgeistthemovement.com die hebben bijna half miljoen mensen !!

en als je met mij wilt up hooken ofzo moet je maar zeggen

Peace,

JoeJoe(Familyguy)
Gast
JoeJoe(Familyguy)
> Wees er wel van bewust dat deze documentaires veelal zijn gebaseerd op theorieën dus niet gelijk op ware gebeurtenissen! Wel worden mensen hier bewuster van de rare dingen in de strijd om de wereldmacht en alle dingen er om heen! Illuminati is onderhand meer een modewoord geworden waar ook velen een hekel aan hebben zonder hiervan een idee te hebben wat Illuminati ooit is geweest! Uiteindelijk ben je ook een schaap door je door zulke docus mee te laten slepen en een mening te vormen over dingen! Dit zijn dus echt de dingen waarvoor niet voor niets wordt gezegd:… Read more »
dirk
Gast
dirk

niemand steelt tegenwoordig, waarom is het niet gewoon respect? haat is al weg in de game, alles is al gezegd! en om zulke zinnen te horen maakt het alleen maar doper voor zijn ond kkeigruwelijk rocks = back keihard

wpDiscuz