Ronnie Flex reageert op de meest belachelijke video’s in de eerste aflevering van Dutch Ridiculousness

ronnieflex-mtv
Na het succes van het MTV programma Ridiculousness heeft de zender besloten om een Nederlandse versie uit te zenden. Zojuist is de eerste aflevering van Dutch Ridiculousness uitgezonden en de gast is niemand minder dan Ronnie Flex. Check de eerste aflevering hier.

28 November

16 comments

Leave a Reply

16 Comments Aan "Ronnie Flex reageert op de meest belachelijke video’s in de eerste aflevering van Dutch Ridiculousness"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
pietsnot
Gast
pietsnot

Inderdaad een slecht kopie van het originele, vooral de presentator en de gasten, het is een trieste bedoeling.
Allemaal oude en slechte filmpjes, nooit meer uitzenden zou ik zeggen.

Flac
Gast
Flac

Man man man
Dit is echt een verschrikkelijk slecht aftreksel van het echte. Van mij part cancelen ze het programma nu na de eerste aflevering al. Zonde van de tijd..

D
Gast

Ben volledig mee eens met de vorige commentaren! ik kijk naar de USA versie met Rob,Sterling en Chanel al jaren lang-het is altijd leuke programma, altijd lachen —maare Dutch versie-baah baah!
…en die gast met lange baard- – – -wat n sjappie!!! (sorry, moest ff kwijt)

tfoe
Gast
tfoe

omg wat tenenkrommend verschrikkelijk is dit

Le
Gast
Le

Dit is misschien wel de slechtste show die ik in jaren heb gezien, zo nep

sis
Gast
sis

irritante presentators ouwoer

Nooit meer
Gast
Nooit meer

Haal dit van de zender af a.u.b. Niet om aan te zien zo slecht. Laat ridiculousness zoals het is. please geen dutch versie

DenHaag
Gast
DenHaag

T idee is leuk maar wat een gare presentator shitt

Anonymous
Gast
Anonymous

Te geforceerd allemaal

Jocha
Gast
Jocha

Verschrikkelijk… Presentator is in de Nederlandse taal zo onderontwikkeld dat hij niet eens fatsoenlijke woordgrappen kan maken. De man achter de knoppen heeft het IQ van een geit en Gaby zit alleen een beetje mooi te wezen… Cancelen die zooi!

Guy
Gast
Guy

fattoe

laten we hopen
Gast

hou het op 1 kijk liever na bloodfam vlog

Official Kurd
Gast
Official Kurd

dutch ridiculousness is gewoon de amerikaanse ridiculousness maar dan met dutch ervoor en in het nederlands. de basis is leuk, gewoon grappige filmpjes laten zien is leuk, maar ze hebben het niet uitgewerkt. tosh.o en ridiculousness bestaan ook naast elkaar dat is geen probleem.
nu hebben ze gewoon alles gekopieerd.
dit schrijf ik na de 2e afl. met ronnie gezien te hebben.
dit programma heeft gewoon gefaald, die gast die sterling probeert na te spelen is niet eens zwart en edsson niet grappig

Sjuuf
Gast
Sjuuf

Zeer slecht, echt belachlijk!
Kan er niet naar kijken.

Boring
Gast
Boring

Te geforceerd, totaal niet grappig, tenenkrommend slecht, presentator lacht harder om zijn eigen grappen dan om de filmpjes, zendt aub alleen de USA versie uit want de NLse is echt niks…

Loca
Gast
Loca

Ik vind zo slecht zo droog en saai… en dan bij elke video moet ik gasten gezichten zien en engelse is veel energieker het is gewoon grappig.. bij dutch moet je echt hun zien die moeten lachen zo nep… er mag ook een achtergrond lied komen anders is het meer een video … dan dood. Echt dood droge reacties drm minder reacties showe meer videos meer achtergrond muziek aub!!

wpDiscuz