Rubbadab @ Sugarfactory

De nieuwste telg in de Hell’s Kitchen familie: Rubbadub. Een tweemaandelijks clubavond in de Sugarfactory die van
start gaat op vrijdag 12 februari 2010.

Rubbadub een avond waarbij het allemaal draait om de crossover van de beste muziek. Verwacht dubstep, grime en dancehall in een mix met de originelen waaruit ze ontstaan zijn: hiphop, reggae, soul en funk. Om met de Hell’s Kitchen party’s trouw te blijven aan de funk en hiphop hebben we een spin-off van Hell’s Kitchen gecreëerd om een podium te bieden aan deze nieuwe avond met resident dj’s FS Green, Full Crate en Brutuzz. Met als gastmc’s Akwasi & Skinto!

Oja, we mogen 2 x 2 gastenlijstplekken weggeven, dus laat een leuke/vriendelijke comment achter en maak kans op een gezellig avondje Rubbadub in de Sugarfactory te Amsterdam!! Zie meer info op de vervolgpagina!

31 January

7 comments

Leave a Reply

7 Comments Aan "Rubbadab @ Sugarfactory"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Robert
Gast
Robert

Lijkt me een dope feest! Ik hou niet zo van al die minimal feestjes e.d. Maar dit is weer wat anders, en als het goed is in opkomst, zeker met Akwasi en Skinto als MC's!!

Yeh
Gast
Yeh

Ik hou gewoon van dubstep, grime en dancehall!

Mark
Gast
Mark

Lijkt me echt vet! Goed initiatief om een crossover van de beste muziek te organiseren. En met Akwasi & Skinto wordt het sowieso een feest!!

Ruben Leter
Gast
Ruben Leter

eerst dacht ik… ik koop meteen kaartjes maar als ik ze kan winnen zou het al helemaal goed zijn. En Skinto live is altijd vers.

Angela Poll
Gast
Angela Poll

ja, ik wil !

STG
Gast
STG

Rubbadubstyleeeee fantasticcc Love it

Im there 10000%

bramilli
Gast
bramilli

word zéééér hard, succes 12 februari word een harde avond met genoeg dub(step) voor de komende maanden!

i'll be there

wpDiscuz