Ruzie YG en DJ Mustard escaleert via Instagram

yg-mustard-6
YG en DJ Mustard vormden dit jaar 1 van de beste producer/rapper combinaties met hits zoals ‘My Nigga’ en ‘Who Do You Love’, maar dat lijkt nu op z’n einde te lopen. Het schijnt dat het dynamische duo ruzie heeft. De twee gooiden vanavond meerdere jabs over en weer via instagram en het gaat schijnbaar over geld.

Nadat DJ Mustard op zijn pagina meldde dat hij nog niet betaald is voor YG z’n album ‘My Krazy Life’ ging het allemaal heel snel. De post kwam onder ogen van de rapper, die vervolgens op zijn eigen pagina zijn zegje deed. Hij bedreigde de producer door te zeggen dat hij weet waar zijn studio is.

DJ Mustard reageerde vervolgens dat hij binnen 30 minuten bij de rapper zou zijn om dit buiten internet om te regelen. Waarop YG een foto postte van zijn oproepen en Mustard beschuldigde van het negeren van zijn telefoontjes. Daarna hield het van beide kanten op, dus wat er verder gebeurd is, is (nog) niet bekend.

http://instagram.com/p/xM45iaoB-y

http://instagram.com/p/xM5q1mqw0J

http://instagram.com/p/xM73psIB0l

29 December

4 comments

Leave a Reply

4 Comments Aan "Ruzie YG en DJ Mustard escaleert via Instagram"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Realshit
Gast
Realshit

hahah, in de showbizz is niets wat het lijkt. Voor de camera’s zijn ze allemaal matties maar wat achter de schermen gebeurt ga je niet zien.

ritchie
Gast
ritchie

Hoezo zouden we dit geloven? Pushaz ink IS en ZIJN Yg en Mustard. Waarschijnlijk is dit ook een publiciteitsstunt.

percy
Gast
percy

Hahaha

G MINDS™ (@GMINDSHIPHOP)
Gast

Exclusive placement for your videoclip on GMhiphop.com !!

wpDiscuz