Safi & Spreej: “Als ik de reacties lees dan is er alsmaar meer appreciatie”

Een maand geleden bracht Safi & Spreej hun nieuwe album ‘Trots‘ uit. De plaat werd goed ontvangen en bracht al video’s voort van de nummers ‘Naast Mij‘ en de titeltrack ‘Trots‘. We kregen de kans om de Vlaamse rappers te spreken toen zij in Nederland waren en gingen in op de nieuwe plaat en het verschil met hun vorige album, samenwerken met Hef en Winne, zoeken we uit wie de beste gamer is en meer. Check de beelden hierboven.

15 June

10 comments

Leave a Reply

10 Comments Aan "Safi & Spreej: “Als ik de reacties lees dan is er alsmaar meer appreciatie”"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
C
Gast
C

Ik, als Nederlander, luister al een hele poos vrijwel alleen Vlaamse hiphop. En dan met name Safi & Spreej, Diamantairs en Tourist. En zolang er in Nederland troep blijft uitkomen en België wel lekker blijft gaan, zal dat ook niet gauw veranderen. Nieuwe plaat is heerlijk, Verlies Niet zou in mijn optiek een single moeten worden. Big up…

joey
Gast
joey

iedereen kan lezen dat je zelf vlaams bent grapjas

Jack the Tripper
Gast
Jack the Tripper

Safi en Spreej zijn fucking hard. Ik heb die plaat helemaal kapot gedraaid. Big up uit 024

C
Gast
C

Vertel, waaraan denk jij op te merken dat ik Vlaams ben? ‘Grapjas’.

tammer
Gast
tammer
Die jongens zijn twee hele prima rappers. Geen top, wél subtop. en daar hoeven ze zich echt niet voor te schamen. Wel genant is die groep die voortdurend die jongens aanvalt op hun accent. Zelf vind ik nu net dat Safi en Spreej wél binnen de bandbreedte van onze taal blijven (dat vind ik van bv Tourist dus niet, dat is helaas teveel dialect), en dat hun Nederlands lekker blijft flowen.. Niets mis met een beetje accent. En de beats van hun hits zijn gewoon hard. De videoclips zijn in orde. Nu gewoon wachten op die hele grote banger die… Read more »
MisterBean
Gast
MisterBean

Vlaamse kutjes stinken

Keke
Gast
Keke

WAAR HAAL IK DIE BOMBERS?????

Anton
Gast
Anton

Safi & Spreej zijn fucking hard ken al hun nummers van het begin tot het einde 🙂 luisterde al naar safi in 2008 (onovertreffelijk)

Arnaud
Gast
Arnaud

Ik kende jullie voor de Fame! blijven gaan, jullie accent is beeldig, COME ON!

Niet op in gaan :P
Gast
Niet op in gaan :P

Niet op in gaan , normaal ABN (Algemeen beschaafd Nederlands) zit wss niet in zijn zins opbouw en/of woordenschat…. Daarom lijkt alles buitenlands 🙂

wpDiscuz