Safi & Spreej: “De plaat moet net een film zijn”

Morgen (20 april) vieren Safi & Spreej de release van hun nieuwe album ‘Fase 2′. De Gents-Mechelse combinatie bestaat nu iets meer dan anderhalf jaar, maar heeft in deze korte tijd behoorlijk wat neergezet in Belgie.Zo brachten ze begin vorig jaar hun debuutalbum ‘Ter Plaatse, Rust’ uit en hebben ze eind vorig jaar een contract getekend bij Top Notch. Dit is dus hun eerste release onder hun nieuwe label.

Wij zijn de heren gaan opzoeken om even bij te praten over allen ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden. Het album ligt van vandaag in de winkels, maar is ook digitaal verkrijgbaar via bol.com of iTunes.

19 April

17 comments

Leave a Reply

17 Comments Aan "Safi & Spreej: “De plaat moet net een film zijn”"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
brenk
Gast
brenk

wacke troep…..snap egt niet wat iedereen ziet in deze guys…..in belgie kunnen ze maybe hard zijn maar voor nederlandse begrippen vind ik deze shit beneden maats

BEER
Gast
BEER

@Brenk Jij schrijft echt met een G dus denk dat jij niks mag zeggen over de Nederlandse hip hop scene. Verder zijn deze jongens gewoon heerlijk bezig.

JKbeats053
Gast
JKbeats053

gewoon hard hoor.

denbosch
Gast
denbosch

Wack?! Grapje zeker??
Stoor me geen seconde aan het accent ofshit.. En al zou ik dat wel doen zou ik nog eerlijk moete toegeve dat deze mannetjes weldegelijk skills hebbe!

050
Gast
050

heerlijk album!

JJ
Gast
JJ

Hoe kan je dit wack noemen, Nederland heeft maar een paar echt goede hip hop acts de rest is troep. Deze guys kunnen dan wel uit België komen, maar ze brengen shit dat beter is dan de gemiddelde Nederlandse hip hop

fuxalot
Gast
fuxalot

shit ik moet nooooooooooooooooooooooooooodig

Krul
Gast
Krul

Inderdaad, ik zit wel keihard op die track te haten. Standaard skipper. Rest van de plaat is tof though

Dniz
Gast
Dniz

Respect voor de moves die ze maken, maar zo commerciëel niet echt mijn ding, maar als je het vergelijkt met commerciële rap uit NL is dit gewoon 10 x beter.

De paus van rapmuzak
Gast
De paus van rapmuzak

Dig ze allebei. Ik ga echt tering lekker op tracks als Sepia en shit. Joints als Voor U digg ik minder goed, iets te refreinig.

Youg g
Gast
Youg g

Haha Ronnie flex aan ut begin gaaaandeeee

Eric
Gast
Eric

@brenk, de uitdrukking is ondermaats, niet “beneden maats”. Zorg er eerst voor dat je Nederlands leert voordat je over België spreekt.

wack
Gast
wack

flikker op met deze Belgische Sufferd & Gay.

vincent
Gast
vincent

Keihard album. Ik luister het al een paar dagen op repeat. Belgie doet niet onder

Kwint
Gast
Kwint

Alleen jammer dat ze zoveel aandacht geven aan “haters”. In hun tracks praten ze er ook zoveel over dat ik bijna niet geloof dat ze er niks om geven. Verder toffe muziek!

Soulution
Gast
Soulution

Safi en Speej zijn fresh!!! Ik heb het nieuwe album al besteld!

kraantje water
Gast
kraantje water

Belgische hiphop staat nog in babyschoentjes als dit ‘het ding’ is van belgie.

wpDiscuz