Salah Edin: “Wilders wilde samen een rapnummer opnemen”

Geert Wilders heeft Salah Edin aangeboden samen een rapnummer op te nemen om zo de aanklacht tegen hem ‘te schikken’. Volgens de Alphense rapper deed Wilders het opmerkelijke aanbod in het eerste gesprek met de advocaat van Edin. De rapper had een proces aangespannen wegens het oneigenlijk gebruik van zijn foto in Wilders’ film Fitna. Edin: “Mijn antwoord was duidelijk: nee. Voor hem is het misschien een grapje, voor mij is het wel serieus. Hij staat niet bekend als artiest en is niet iemand waarmee ik geassocieerd wil worden.”

Lees het volledige artikel bij 3voor12

6 December

26 comments

Leave a Reply

26 Comments Aan "Salah Edin: “Wilders wilde samen een rapnummer opnemen”"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
MaikelNL
Member

Lekkah geloofwaardig.

Anonymous
Gast
Anonymous

oud nieuws stond al op de hiphopinjesmoel dvd

Jwz
Gast
Jwz

Stoer hoor van je Salah.

dodehiphop
Member

Alphen 017222 in da building, wel beetje een weird story.

S.A.E.V.G.A.S.
Gast
S.A.E.V.G.A.S.

Wat is er dan verder met die aanklacht gebeurt?

Blaaskaak
Gast
Blaaskaak

Dit is mad oud nieuws broer!

Check die smoelwerk DVD, daar zei hij dat al!

JOHNNYBLAZE
Gast

meen je dit

Daan
Member

duidelijk een grap van wilders.
maakt niet uit dat salah het serieus opvat.

Anonymous
Gast
Anonymous

salah ik wordt een beetje moe van je….dat wilders ding weet ik nu wel hoor…

jord
Gast
jord

Hij lijkt er ook gewoon op.

Youneek
Gast
Youneek
Het zou geen gek idee zijn Salah Edin en Geert Wilders op een rapnummer voor de controversialiteit. Beiden Salah en Geert worden dan van een andere kant belicht. Maar goed als het aankomt op dat soort zaken durven weinig rappers wegens hun moraliteit die stap te nemen. Sterker nog ik ken er geen een in Nederland. De meeste rappers tonen hun ballen door te rappen over “money bitches en smoken” want dat is pas het realisme vd Nederlandse hiphop scene alledaags! (/sarcasme) … Nu U-Niq terug is wordt het tijd dat al die peuterrappertjes van het hiphop veld af gaan… Read more »
Matthijs
Member
Jij bent echt dom met door deze line te zeggen : De meeste rappers tonen hun ballen door te rappen over “money bitches en smoken” want dat is pas het realisme vd Nederlandse hiphop scene alledaags! Weet je waarom salah edin niet met wilders een pokkoe maakt omdat hij eerst zijn foto gebruikt in z’n film. Ten 2de alle buitenlanders haten hem( geef ze geen ongelijk ) dus zal hij hem ook niet heel aardig vinden Ten 3de denk je dat hij nog erg gedigged word in de scene als hij een pokkoe maakt met 1 van de meest gehaatte… Read more »
sboy.
Gast
sboy.

Zijn Winne en Fresku veteranen?
Salah Edin brengt real shit dit zegt dus veel over jou hersen inhoud..

ga niet praten als je niet weet, U-Niq is back en altijd hard.. maar Salah net zo

dit wil niet zeggen dat Winne en Fresku niet hard zijn ofcourse 😉

dodehiphop
Member

Jou reactie op zijn reactie vertelt veel over jou hersen inhoud, klinkt heel kleuterig.

BigBootyBitches
Gast
BigBootyBitches

wat een doelloze opmerkingen, deze kan er ook nog wel bij.

Brow-N
Member

Word. Fresku kun je zeker die naam nog niet geven… no offence want hij is een reële rapper, wat ik bijzonder kan waarderen.

sboy.: Zijn Winne en Fresku veteranen?
Salah Edin brengt real shit dit zegt dus veel over jou hersen inhoud..ga niet praten als je niet weet, U-Niq is back en altijd hard.. maar Salah net zodit wil niet zeggen dat Winne en Fresku niet hard zijn ofcourse

Matthijs
Member

Fresku een veteraan??
Hij heeft vorige jaar de rookie of the year state award gewonnen dus dat houd in dat het geen veteraan is.
Niet dat ik fresku slecht vind want ik vind het juist faking goed maar tis dus geen veteraan

Brow-N
Member
Als je Salah niet adolescent genoeg vindt, moet je je toch eens wat meer in zijn muziek verdiepen. Youneek: Het zou geen gek idee zijn Salah Edin en Geert Wilders op een rapnummer voor de controversialiteit. Beiden Salah en Geert worden dan van een andere kant belicht. Maar goed als het aankomt op dat soort zaken durven weinig rappers wegens hun moraliteit die stap te nemen. Sterker nog ik ken er geen een in Nederland. De meeste rappers tonen hun ballen door te rappen over “money bitches en smoken” want dat is pas het realisme vd Nederlandse hiphop scene alledaags!… Read more »
lol !!!
Gast
lol !!!

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHV

ToonBeats
Gast
ToonBeats

naast dat ik het super hilarisch vind ist tog wel waar,
Dat hij zit voor commecrcie doet of stoer te doen ist niet
Dat jullie niet de film hebben gezien! (Endan hoef ik geen reactie vn ee hardcore kyker fzo) check dit is mohammed B weten jullie zeker dat hij t mis heeft?

comment image

kpaot domme idioten met jullie praatjes blijf in jullie straatje praten ouwe

raoul
Gast
raoul

lelijke salah edin,

rappen kan die niet en dan probeert ie aandacht te trekken door een foto te maken waar die precies hetzelfde poseert als mohammed b.
dan kan dit gebeuren. domme fout, maar hij doet of ie zielig is.

BK
Gast
BK

precies. die salah allah yousuf achmed mohammed doet zichzelf een stuk zieliger voor als dat hij is. hij maakt zelf die foto, hij wil gewoon gehaat worden ofzo lijkt wel… echt een slecht voorbeeld voor veel jongeren.

free ossi de manager
Gast
free ossi de manager

geliefd om gehaat te worden

steenfan
Gast

wanneer haalt deze jongen nou het nieuws om zijn muziek ipv elke keer maar weer die politieke shit aan te halen? we weten t nu wel met wilders

Youneek
Gast
Youneek
First point: ik zet niet voor niets ‘(sarcasme)’ achter die line. Zoals “dodehiphop” mij al verdedigt ‘het zegt veel over jou herseninhoud’.. Second: het is interessant voor de controversialiteit! Ik snap dat het voor de imago van Salah niet goed is, wegens zijn overtuiging. Ik maakte alleen het punt dat het qua de controversialiteit in zijn muziek (hiphop) een twist veroorzaakt. Welke in deze interessant kan zijn en aldus geen slecht idee ansicht. Thirdly: het is duidelijk dat je Salah verdedigt, dat is je goed recht. Wanneer je zegt “alle buitenlanders haten hem” bedoel je obviously Geert, maar hou jij… Read more »
Youneek
Gast
Youneek

Edit: O, by the way. One love for Salah!! Het Land van, classic!!!!

wpDiscuz