Salah Edin: “Zoveel Mogelijk Geven En Hopen Dat Je ‘t Terugkrijgt”

[jwplayer config=”compare” mediaid=”32414″]

Vorige week verscheen W.O. II, het tweede Nederlandstalige album van Salah Edin. In de vier jaren tussen zijn debuutalbum en deze nieuwe plaat heeft de Alphenaar hoge pieken en diepe dalen meegemaakt. Wij bezochten Salah aan de vooravond van het verschijnen van W.O. II en lieten hem aan het woord over deze nieuwe plaat.

Salah vertelt in de bovenstaande video onder meer hoe hij alle ervaringen van de afgelopen vier jaar heeft verwerkt in W.O. II. Het schrijfproces van twee jaar, de samenwerking met producer Shroom en Salah’s drang om muziek met een eigen identiteit te maken komen allemaal aan bod. Kunstenares Esther Claus benadrukt de unieke artwork van het album, terwijl Salah de numerlogische gedachten achter z’n albumtitels prijs geeft.

13 October

8 comments

Leave a Reply

8 Comments Aan "Salah Edin: “Zoveel Mogelijk Geven En Hopen Dat Je ‘t Terugkrijgt”"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
luca
Gast
luca

meh

Bryan
Gast
Bryan

Toffe gast met veel verstand.

dann
Gast
dann

hardoee! salah is baas!

sboy
Gast
sboy

harde shit

ewa sagbi
Gast
ewa sagbi

deze man is een voorbeeld van hard werken om tekunnen worden beloond. Mad Probz voor deze. Had zelf nog meer verwacht van WOII, maar t zit zoiezo wel goed. Peace

product of the 70's
Gast
product of the 70's

dope!

Tstah
Gast
Tstah

Ik luister niet graag naar dit album want ik hou niet van zijn style en hoe het is afgemixt. Deze man is wel echt dus hij moet voor de rest van nl gewoon doorgaan maar ik luister liever andere mannen, zoals rasskulz en hydroboyz.

k-ra
Gast
k-ra

Luca hahahahahahha megh!!

wpDiscuz