Sean Price overleden

Op social media doet het sterke gerucht de ronde dat rapper Sean Price vandaag is overleden op 43 jarige leeftijd. Verschillende prominenten uit hiphop brengen op Twitter en Instagram ode’s aan de rapper en steunbetuigingen aan zijn nabestaanden.

Het overlijden is nog niet officieel bevestigd door de familie of het label van Sean P. Het is dan ook onbekend wat de doodsoorzaak zou zijn van de 43-jarige rapper. Alles wijst erop dat het vrij plotseling moet zijn geweest. Gisteren tweette hij nog dat hij zondag zou gaan vissen. Later deze maand zou hij een nieuwe mixtape uitbrengen genaamd ‘Songs In The Of Price’, a la Stevie Wonder.

Sean P. werd in de jaren ’90 bekend als lid van het duo Heltah Skeltah, toen nog onder zijn pseudoniem Ruck. Heltah Skeltah maakte deel uit van de Boot Camp Click met onder andere Buckshot, Smif-N-Wessun en Black Moon. Later werd Sean P. als solo artiest bekend en werkte hij samen met verschillende artiesten, waaronder ook de Nederlandse Sugacane en Dope D.O.D.

8 August

2 comments

Leave a Reply

2 Comments Aan "Sean Price overleden"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
LVZ
Gast
LVZ

#RIPSeanPrice

Realiseren hiphop
Gast
Realiseren hiphop

Een van de laatste rapper die nog echte harde hiphop maakte zoals het bedoeld was. Eeuwig zonde dat deze man overleden is.
Alle commerciële rappertjes zouden eens een voorbeeld moeten nemen aan zijn muziek. Check zijn sessie bij lijn5 en bij Sway!

wpDiscuz