Sevn Alias start nieuw label en tekent Juicc

sevnalias-bentley
Sevn Alias heeft een succesvol jaar achter de rug met maar liefst drie soloprojecten en zijn bijdrage op het Gate 16 compilatiealbum van Rotterdam Airlines. Wat hij in de afgelopen tijd heeft geleerd wil hij delen met in zijn ogen onderschatte artiesten. Daarvoor is hij het label Top Takers gestart en gisteravond laat, maakte hij zijn eerste artiest bekend. Hij heeft Juicc uit Amsterdam Oost als eerste artiest getekend.

De eerste TopTakers aanwinst van 2016 is een feit! Met trots presenteren wij "De Zoon Van Het Oosten" Alias @juicctnf ! Welkom ??

A photo posted by Top Takers ? #BML (@toptakerslabel) on

16 July

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Sevn Alias start nieuw label en tekent Juicc"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
KillaCam
Gast
KillaCam

Wat is het toch met al die rapper die na een beetje succes gelijk een eigen label willen starten. Lijkt me verstandiger om volledig op jezelf te focussen in de steeds drukkere markt. Heb veel rappers het zien proberen en zelden is het bevorderlijk voor hun eigen carrière:
Hef met Team Vieze, Kraantje Pappie Bankpioniers, Nino allemaal verschillende namen, Kempi met Sterrenlaan etc.

Ga eerst eens je eigen carrière tot zijn maximum brengen en daarna kan je dit soort fratsen uit gaan halen.

Marou
Gast
Marou

Normaal praat je echt onzin, maar nu heb je echt gesproken!

Moneymay
Gast
Moneymay

Dit is huist een goeie move. Hiermee is hij in beheer van zijn eigen muziek

freddie
Gast
freddie

amen

ws013
Gast
ws013

als iemand een label kan beginnen en er mensen getekent kunnen worden dan is er ook money. no money no label, je kan iemand 10 ruggen geven en laten tekenen. Juicc zal het hard nodig hebben, nadeel van de deals met kleine labels is dat ze nooit lang stand houden. Omdat er constant gescoord moet worden op de meest efficiente manier, en dat zijn natuurlijk de hits.
Spec is de enige in Nederland die het op kan vangen in slechte tijden, waarom? money(van de zelfmade labels buiten TN om natuurlijk)

wpDiscuz