SFB: “Wij gaan de rapgame veranderen”

Nog ongeveer drie weken en dan is het 10 december en dat betekent dat de mannen van SFB hun mixtape ‘Reset The Levels’ droppen. In de sneak die we opnamen kreeg je al een voorproefje van de tape en inmiddels hebben Frenna, Jandro, Priceless en KM al de tracks ‘Helemaal in Love‘ en ‘Tanken‘ losgelaten. Vandaag krijgen jullie een kijkje in de keuken tijdens het maken van de tape. De mannen waren door Eljero Elia uitgenodigd om de tape in Duitsland af te komen maken en wij waren erbij. In de video hierboven kun je zien hoe het er daar aan toe ging.

21 November

49 comments

Leave a Reply

49 Comments Aan "SFB: “Wij gaan de rapgame veranderen”"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Bombay
Gast
Bombay

Derm Derm, kwaliteitsniveau ligt ver boven dat wat er momenteel is. #Resetthelevels

Tom
Gast
Tom

De rapgame verneuken, bedankt he

tutjepetronella
Gast

KK HARD

LaticottaBeats
Gast
LaticottaBeats

Boys gaan dik! benieuwd naar mixtape!

bullets
Gast
bullets

kan iemand mij uitleggen waarom al die afkorting boyband rapgroepjes hier allemaal maar worden gepost terwijl de echte mc’s links blijven liggen?

jeremy
Gast
jeremy

Boys ik voel jullie muziek mahnn

070
Gast
070

Jaa veranderen idd, nog kk waardelozer maken. Thanks eyu

fakkelbridgade
Gast
fakkelbridgade

Schreeuwnegers die alles wat in hun zwakke brein opkomt gaan ”rappen” noem ik niet veranderen, die zijn er jammer genoeg nu ook al genoeg..

brosnovic
Gast
brosnovic

Als deze gasten de rapgame gaan veranderen moet ik maar is beginnen met rappen.
amerikaanse copycats.
drama.

kankerwackeshit.nl
Gast
kankerwackeshit.nl

hahahaha wat een boelers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kanker wack en verandering van de rapgame????hahahahahahahahhaahahahahahahhahahahahah wat een boelers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Montodejj
Gast
Montodejj

Ga niet haten op hun dan kan je beter K3 luisteren als jullie hier niet van houden

sjors
Gast
sjors

wel goei argument hierboven hoor echt hoor

RealityCheck
Gast
RealityCheck

Ze hebben gelijk ze gaan daadwerkelijk de rapgame hier in Nederland veranderen. De rapgame in NL is niet groot en hun hebben een steeds groter wordende publiek en krijg veel vieuws op youtube. Ze gaan hier dikke doekoes mee maken, Zij doen hun ding tenminste. Of je ze goed of slecht vindt is maar een mening, jij vindt ze slecht, maar voor jou vijf andere die hun wel goed vindt.

baas
Gast

kijk dat bedoel ik nou haten doe je als je het zelf niet hebt of kunt.Er is niemand die je verplicht om naar sfb te luisteren of te kijken kijk dan gewoon wat jij goed en leuk vind. jullie zijn toch mensen met een eigen wil en verstand. als hun tracks jullie niet aanstaan dan luister je toch niet en ga je in je kamer zitten en zelf een track maken en als je het niet kan dan moet je je lip dicht drukken.PUNT

Maga
Gast
Maga

Sterk !!

Mokatunci
Gast
Mokatunci
Ik reageer nooit op puna maar ik wil dit keer me mening wel geven. Weetje wat het is letterlijk iedereen kan tegenwoordig rapper worden. Met iemand achter je die goed kan mixen & masteren heb je zo honderd tracks, check al die autotune tunesz van ze goddamnn. Ik heb geen respect voor zulke boys, op de voorgrond lijkt het heel wat maar frenna gooit een paar hooks en derrest poept maar wat bij op de track. Gooi heel je vriendengroep in de coupe, pak een beetje shine en je word getekend omdat je op het moment populariteit pakt. Want dat… Read more »
RealityCheck
Gast
RealityCheck
Mokatunci, Je zegt daar iets wat tegendraads is. je zegt: kom met iets vernieuwends, kom met inhoud. Dus iets met inhoudt is vernieuwend? nee dat bestaat al daar hebben die zogenaamde echte ‘hiphop’ mensen in Nederland het dus mee. rico, sticks, typhoon, djiggy noem maar op. Daar zit inhoudt in dus je kan dat rustig gaan luisteren. Maar waarom hier komen haten bij de tracks waar wij wel iets mee hebben? Weetje wat het is, jullie zogenaamde echte hiphop is gewoon niet populair genoeg om lekker mee te verdienen. Voor deze boys zijn die shows ( + de faam )… Read more »
#
Gast
#
Tuurlijk is lekker voor die boys. Maar over paar jaar lach jezelf uit dat je hier na luisterde. Als ik nu terug luister naar kempi,winne,uniq,feis,hef die oude nummers zijn ze nog steeds kk hard. Sfb is voor jonge generatie ff hard maar is korte tijd. En wat die jongen hierboven zegt klopt over die autotune en mixen. En wat die gozer daarna als reactie zet slaat nergens op. Het feit dat iedereen dit kan maken betekent nog niet dat je het wil. We geven gwn onze mening haten is als je iemand iets niet gunt. Persoonlijk misgun ik niet. Het… Read more »
M[]kuM
Gast
M[]kuM

grappig hoe p u n a zichzelf een hiphop platform noemt maar 9/10 keer allerlei artiesten promoot die alleen maar kunnen bestaan omdat er sellout blogs/sites zijn als p u n a, state en 101. Zonder internet waren dit soort groepjes niet eens op de radar. fatoemannetjes.

bullets
Gast
bullets

worddd

snellemusic
Gast

Vette sounds.

KeiHop
Gast
KeiHop

‘Het heeft die amerikaanse sound, dat wat nu in amerika wordt gemaakt maken wij’
Tof man, beetje YMCMB na doen, jammer dat ook daar het niveau niet heel hoog meer ligt.

janus12
Gast
janus12

hebben ze niet door dat ze zich zelf keihard voor schut zetten? handdoekjes over t hoofd, soort van sirup mixen, hotellife blabla. Ik kan geen 1 track van ze noemen… allemaal vakkenvullers bij de albert heijn met inhoudloze ongeinspireerde bullshittracks

Kempi
Gast
Kempi

Ten eerste hebben hun nooit beweerd dat het ‘hip hop’ artiesten zijn?
Ten tweede fuck hiphop.
Als het zo slecht is wat ze deden hadden ze vast geen views en geen shows.
Jullie puna commentators klikken telkens op dit soort artiesten om vervolgends rare comments te zetten. Waarom?
Ik hou bijvoorbeeld niet van echte oldskool hiphop muziek, maar dat wilt nog niet zeggen dat ik boze reacties ga zetten onder dat soort artiesten. Misschien hebben sommige tracks geen inhoud, maar sinds wanneer heeft muziek maken huisregels? Soms gaat het gewoon om de vibe en de melodie.
Tallah

mark
Gast
mark

wou net zeggen dat hebben jullie al gedaan de hele rap game verneukt !!! bedankt he

haoahaoa
Gast
haoahaoa

jullie verandere aleen dat ik eerst dagt dat jullie jonnies ware maar nu zijn jullie officeel rap clown

#
Gast
#
kowed van deze site dan als geen hiphop is puna hoort van oorsprong voor hiphop te zijn. Niet dat jij dat hebt meegemaakt want toen zat je nog in je luier. Fok hiphop wat doe je op de site dan?? Kijk jullie zijn zo kkkkk dom zonder het zelf te beseffen. De doelgroep van hun zijn ook leeghoofden om daar doekoe op te pakken. Waarom ik persoonlijk comments zet deze rotzooi zetten ze maar neer op een battitboys site’s. Maar kijk waar jij FAN van bent kijk hoe hun praten een aap heeft nog hoger iq als hun/en wss ook… Read more »
lokl
Gast
lokl

rappen over geld maar hebbe nix alleen wat exclusive kleding

MK
Gast
MK

dit is gewoon 3x helemaal niks. inhoudsloze teksten van domme mensen voor domme mensen!

novaclipz
Gast

Ze hebben nooit geclaimd de hedendaagse filosofen van de rapgame te zijn.Gewoon een groep vrienden die lol hebben met muziek. Sommige mensen nemen dit allemaal te serieus alsof ze wachten op de messias van rap.
Je mening,cool. Maar zeiken is een ander verhaal

Mike L
Gast
Mike L

same ish, different day!

Serrie
Gast
Serrie

lol reactie boven jou bevat niet eens een argument maarikbemoeiniet

messias
Gast

Ik word de messias van rap en neuk hun allemaal de moeder. That’s my argument boy.

RealityCheck
Gast
RealityCheck
PM, om eerlijk te zijn heb je het weer bij het verkeerde eind. Intellectueeliteit en iq zijn begrippen die gevormd zijn door andere ‘mensen’.Degene die zich slim noemen zijn volgende deze begrippen slim ( maar is geen definitieve definitie voor slim ) te noemen. Jij hebt het hier over twee verschillende intellectueeliteiten. Je hebt algemene kennis en zakelijk slim. Dat jij het leukt vindt om metafoor na metafoor te horen van Winne. of elke keer zo een ‘toffe’ spreekwoord gemengd in zijn raps, dat moet jij weten. Deze jongens zijn althans wel degelijk zakelijk slim. Ze maken geld met muziek,… Read more »
Anthony
Gast
Anthony

Ben benieuwd naar de mixtape! De tune van SFB pakt me altijd dus zodra die op shuffle staat is het aan

Nice
Gast
Nice

Domme muziek.. Door domme mensen, voor domme mensen.. Al de zoveelste shit waar ik plaatsvervangende schaamte van krijg..

anjer
Gast
anjer

Eerlijk is eerlijk, verneuken is wel een vorm van veranderen.

SFB fan
Gast
SFB fan
Even een korte samenvatting van alle comments die hier gedropt worden. Iedereen heeft zijn eigen mening en dat is begrijpelijk. Maar laat een aantal punten duidelijk zijn. Iedereen doet wat hij leuk vind. De 1 wilt liever zingen over zijn leven, de ander wilt rappen over de straat of daar een combinatie van. Het moet je liggen. Wat daar ondertussen gebeurt is dat je een stempel (naam) krijgt. Jandro zegt letterlijk “we brengen een nieuwe sound naar Nederland”. Klopt ook, maar hoe vat een ander het op “ze gaan de rap game veranderen”. De stempel, de mening van vele. Puna… Read more »
zuwa
Gast
zuwa

wat een gelul hier allemaal boven..het enige wat ik kan zeggen is Frenna is hard, goed dat elija dat inziet en hem een kans geeft, de rest is wack dus droppen die foools…peace out brah!

oscar
Gast
oscar

Muziek voor apen…

#
Gast
#

Dus als je tegen matti zegt ewa die chick is kk vies zegt hij kijk de andere kant op. en jij zegt ze is schoner als gister bekijk positief. Er zijn allemaal mensen dood gegaan bekijk positief wij hebben meer banen!! hahaha,, ben jij kk dom of ben jij kk dom, lil wayne heeft inhoud ezel daar gaat het om. Sfb fan zet je in je naam als j n fan bent zegt genoeg.

lalalala@kop.nl
Gast
lalalala@kop.nl

kan iemand me vertellen van welk merk de trui van frenna is, de trui met rood en zwarte strepen, dankjewel!

ebelo
Gast
ebelo

Ik reageer nooit maar wholla elia had jandro beter naar izen kapper kunnen brengen kifesh die chepsel a sagbi dooie schaap op zn kop.

percykootsekaderotterdam
Gast
percykootsekaderotterdam

Dit Zijn die type hoerenkindjes die denken dat ze de man zijn als ze inbreken in een auto garage maar niks pakken. Type boys met een kut tussen hun benen.

Julius Caear
Gast
Julius Caear

Hoerenzonen komen huilen over hiphop, en dat Puna ‘oorspronkelijk’ hiphop moet droppen. Dit is trap en er zijn verschillende smaken in hiphop, als jij naar filosofische rappers wil luisteren dan doe je dat toch en kom hier niet huilen als een kleine kind wat Puna wel of niet moet droppen want denk je dat ze iets om je mening gaan geven

Pffffffff
Gast

Schreeuwlelijkerds! Waarom geven zij zulke mensen nou een podium. Zogenaamd next level shit, dit is gewoon om te huilen

Anonymous
Gast
Anonymous

Alweer gelekt… Heel Amsterdam heeft de mixtape al..

ali
Gast
ali

sfb man kk gruwelijk!! Jandro sowieso hardste

Leon
Gast
Leon

Tot aan minderjarige meids aan toe

wpDiscuz