Sir Randall (O-dog) & Peter Kleine Schaars – Inspireer de Omgeving

Sir Randall (O-dog) brengt vandaag de video uit van zijn nummer ‘Inspireer de omgeving’. Voor het nummer werkte de rapper samen met het Inspiration Orchestra onder leiding van Peter Kleine Schaars.

Tijdens Inspiration Day 2012 werden deze twee werelden van muziek samen gebracht in de Melkweg. Later dit jaar zullen ook de documentaire en de live registratie van Inspiration Day 2012 volgen.

8 February

35 comments

Leave a Reply

35 Comments Aan "Sir Randall (O-dog) & Peter Kleine Schaars – Inspireer de Omgeving"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
O24
Gast
O24

O-dog is cewl

BlieB
Gast
BlieB

classy shit 😀

Koko
Gast
Koko

Tof dit, wil de rest zien man

HipHop
Gast
HipHop

aight nice nice

love hiphop
Gast
love hiphop

mijn god wat vet dit is wat ik bedoel… deze man begrijpt wat wij missen in nlhiphop.
met alle respect, dit is next level Sir Randall onstage en behind the scene boss men 🙂

vibes
Gast
vibes

ja inpakken en kan niet wachten totdat het in 013 feest is… RESPECT RESPECT wat de fuck is er met die familie (randamiemaffia), dit is heeel hard, bijna ziek … zelden dat hiphop zonder teveel in te leveren van zijn oorsprong, voor iedereen toegangkelijk is gemaaktm die dirigent kill’s me odog classy vernieuwend…dit is zeker een feestje….

Brandsi
Gast
Brandsi

Was ect een feestje! Wat een familie 🙂

sebas
Gast
sebas

neee, van alles wat ik had verwacht ervan, gaat dit veel verder man,,
hoe vet is dit hiphop en klassiek in dit positieve jasje
ik ken geen act op deze manier in nl, dit is lowlands 2012 groot feestje
en bij ons in heelen in het theater.

marcelvp
Gast
marcelvp

WOW WOW WOW…hij komt zo groot, kyteman was vet, dit is bigger then hiphop..hoe de hell krijg je dit voor elkaar een fucking orkest, in de melkweg…dit is byfar de grootste productie ooit, die beelden, die controleroom, dat Ty of Blax dit zou doen oke…maar o-dog rhe funny men/host!!?..@vibes eerst de rest van nederland in t zuiden is het standaard warm(er), positieve energie is welkom..ik ben er!!!

saskia
Gast
saskia

Jaaa heerlijk en hij is zo sexy geworden :-), vrijgezel hopen we dan maar haha

migudu
Gast
migudu

waarom, hiphop in nl, is al zo klein…en dan met dit komen, is je eigen markt kapot maken, standpunt is gemaakt…hij doet het groot & in 1x goed maby wel TE ..

karlkani
Gast
karlkani

dit is waarom ik trots ben op hiphop, soms staat er een mc op die gewoon begrijp dat muziek niet stoer hoeft te zijn, om een boodschap of statement te maken…maar positieve energie uitdragen buiten alleen uitstralen. bigg up 2 Sir Randall. Live feestje mee maken a must have voor 2012

harveysmall
Gast
harveysmall

ha ha ha ha ha.,…afgelopen is het, lat voor 2012 ligt dus hoger dan keiharde beats als Kraantje Papie of kempi zijn zang openbaring…gooi hun in dwdd..dit mag NL hiphop vertegenwoordigen, wat een classy shit zeg en funkey als een malle ouwe 🙂

lizette aveen
Gast
lizette aveen

was het wachten meer dan waard…. wat een feest zeg. wanneer is de tour? of volgende show zie nergens info? staan ze op lowland 2012 ?, dat wordt spectakel met een heel orkest achter hem…

zwollywood
Gast
zwollywood

trots op Zwolle, vanuit het niks..is hij er weer en HOE….

music
Gast
music

dit is echt heeerlijk zelfs mijn moeder, kijkt m op haar ipad, wat een vreselijk goede combinatie en kan niet helpen dat de smile op mn gezicht groter en groter wordt ha ha ha, kijk hem de beste Host van NL hiphop, staan alsof hij al jaren rapt…dit gun je hem gewoon, en idd zo stylvol en origineel zie ik niet snel iemand komen….RESEPCT en ga zo door….

gottaloveit
Gast
gottaloveit

idd top of the Bill, dit is wel echt een festival feestje waardig hoor, potverdorie, INSPIREER DE HIPHOP SCENE

gottaloveit
Gast
gottaloveit

O MY LORD….dit is echt een festival feestje waardig, op t werk heeft de hele afdeling het erover, dat ze graag een show van dit concert willen bij wonener … dity maakt echt deuren open die voor hiphop normaliter dicht blijven, let op over 1 jaar, kent iedereen in NL dit, net als Kytmen, alleen dan meer sfeer en energie, en geen arrogante rappers die stoer doen…..heerlijk

hate it
Gast
hate it

wie de fuck denkt hij dat hij is…er zijn wel 40 crews in NL hiphop die harder zijn als “positieve energie” en zn blanke orkest, als je will clippen doe het dan goed, koop een horloge of dikke auto, wat voor zin heeft het 1 x te mogen spelen met een orkest, en dan ook nog een text erop, bijna kinderren voor kinderen raps….papi blijf hosten daarin ben je zeker de beste, muziek aan de echte artiesten overlaten…zoals je fam en friends uit zwolle

love hiphop
Gast
love hiphop
grappig dit is dus de bekrompenheid, die wij al jaren kennen. papi dit is gruwelijker dan 40 nl hiphop crews, waarom..omdat jullie alllemaal hetzelfde doen, zelfde lijken, zelfde arrogante bekken maar realiteit zijn jullie mislukte artiesten…met een baan erbij… deze man weet niet wat hij allemaal doet, weet wel dat hij de lat voor jullie CREWS heeft verhoogd en met styl. classy, je kijkt naar de clip en voelt bijna zijn energie….je mag haten doe het dan op iets wat er al is, niet op een entertainer, die wij al jaren kennen van hosten, en nu zijn positieve energie door… Read more »
missdyna
Gast
missdyna

@ hate it…. get a life, or a new crew dude…..
@lovehiphop you so right
@everyone…. this is how it should be done… music for everybody
and positive vibes true my headset and speakers….

@sir Randall…. they love it 2, but it’s real hiphop 2 break the good vibes
but you will win this one….. we need this, we love this, you are truley inspiration….

@sakia yes he is…:-) facebook

soyouknowhiphoppeepz
Gast
soyouknowhiphoppeepz

iid vette track en video…..jammer voor jullie hij is HOMO, gek he dat je dan vrijgezel bent….. zie meer vrouwen in zijn vrienden lijst op FB dan mening man, in de hiphop scene..hoe dan… welke rapper gaat nou samen werken met een orkest, dan wil je niet optreden, wie gaat zo een show op een poppodium boeken, soyouknow peepz, nothing is what it looks like hoe mooi het ook opgevoerd, in USA was dit zeker een hit!!!!
http://www.facebook.com/ODOGY

Alvi010
Gast
Alvi010

Als hij homo is om zijn vriendinnen op FB, heb je zijn ex zeker vriendin nooit gezien.!! wat een onzin, haat dan op zijn hoed of familie, maar dat kan ook niet, zijn eerste clip http://youtu.be/aKjuvk5tHEs kan je op haten vergelijk het met dit, deze man is volwassen geworden. en dit gaat veel verder dan hiphop, met zijn achtergrond in de scene is dit wat je moet inspireren, dit is vreselijk goede move..jammer dat het niet door iedereen gezien wordt …geeft het idd een paar mnd of 1 jaar…. (soyouknowhiphoppeepz)

samir023
Gast
samir023

word! dit is vette shit

damsco020area
Gast
damsco020area

Respect voor onze beste host/ entertainer uit de scene, f#ck haat praat, dit zijn BAAZ dingen.waarom zie ik niks op andere websites over dit staan, is dit weer typisch zo een geval van geen Top Notch (hoer) artiest of samenwerking, dus we mogen je niet suporten..PUNA is zoiezo betere website van NL, valt me toch op..geen 101 wat hiphop is toch!!…jammer .dit is te vet om ongepost te laten op welk site of forum dan ook..dit is hiphop geen kempi, langef, sef, gers,…geef ons meer positieve energie zoals o-dog doet :-), bevrijdingsdag, lowlands,

030
Gast
030
heren neem een les uit deze man we kennen hem al jaren….hiphop stop niet, zolang we maar creatief blijven en positief denken en handelen. wie zijn jullie om te disrespecten, zijn hele fam is gruwelijk en wat het gruwelijkste is, ze doen allemaal hun eigen ding, heb jij ooit een track gehoord van hun alle 3 of 4 samen NEE, dus hij lift op niemand mee, op t album doet hij alleen buiten zijn eigen homeboy’s niks met niemand ook geen fam.. dat is ballen.!! http://www.puna.nl/shared.php?add=5rasn0nqs9ytv81kphjt (download cd) ik hoor m graag een keer in combinatie met A+ label artist,… Read more »
loves
Gast
loves

ziekelijke shit en gelijk heb je liefde voor hem, en wat hij doet, beetje zwarte schaapje , na BNN met wartaal, niks meer van hem gehoord en dan dit, gaat heel ver, ze gingen in de film “Ray” ook haten op hem, toen hij Georgia met blank orkest opnam, denk dat history repeats again..Sir randall, kan nog eens heel ver schoppen, frank sinatra style, blues staat hem wel, thaxx vd download had ik nog niet>

jeweetzelluh
Gast
jeweetzelluh

Auw, dit moet pijn doen bij mensen, die claimen hiphop te zijn :-), dit is namelijk een perfect Antw op alles wat afgelopen jaren na buiten is gekomen… ik citeer
“dirigeer me gevoel, niet met je kop, zit je vast in routine maak je los”

itsme
Gast
itsme
Wat hier gebeurde in de melkweg 4 dagen na oud en nieuw, overtrof ELKE nieuwjaarspart 4 dagen daarvoor….het was 1 big party, de positieve energie spatte er van af met de eerste noot die gespeeld werd, het was gewoon gruwelijk…..ook wat de rest vd randamie familie neerzette, TOP… Maar zoooo knderachtig:kinderen voor kinderen teksten? Misschien moet je eens goed kuisteren naar de teksten en kan je er wat lessen uithalen…en ook: hij is homo etc….WTF heeft dat te maken met wat ie doet???hij is GEEN homo en zou ie dat wel zijn…..GROOT respect voor deze man…..en ook al ziet ie… Read more »
so loveble
Gast
so loveble
ik begrijp het niet hoor, dit is gewoon vreselijk vernieuwend,, dus je kan er niet op haten, mijn wens is dat heel Nederland dit mee krijgt, want ik zie al gebeuren dat andere met de eer gaan strijken, terwijl hij gewoon ziekelijk hard is gekomen “als eerste” en men zal het ook kunnen doen, maar die energie die ervan springt valt niet na te doen of te acteren, dat is de kracht van dit duo, ook al weet ik dat odog alleen ook veel mensen gek kan krijgen in z n eentje, wat 40 man achter je, ipv 1 dj… Read more »
blablabla
Gast
blablabla

Hhahahahahhahaha die man kan niet eens normaal woorden uit ze mond laten komen!!!!! snel praten maakt je nog geen rapper en al helemaal geen mc!!!!!!

itsme
Gast
itsme

Waarom zo negatief?Laat ieder zijn ding doen….lijkt wel “is this a black thing?”(uit mo money)…blank orkest? hij had ook een gospelkoor kunnen nemen, maar ja, die doen niet aan blaasinstrumenten en had het nooooooit zo”n geweldig feestje geweest, denk dat de mensen die negatief commentaar leveren hier, niet geweest zijn in de Melkweg 4 januari en dus hun conclusie trekken uit 1 videoclip…jammer….was je er geweest, had je nu gezegd: sorry, ik trek mijn commentaar in….(I’ve been there en het was echt TE LEUK gewoon!)

blablabla
Gast
blablabla

hoe Oud is hij ???met ze kleuter raps hahahahahahahaha wie heeft het over zwart en wit????? dit is geen hip hop en hij is al helemaal geen MC!!!!!!

truestory
Gast
truestory

hoe oud ben jij, wie is (1vd) beste host uit de hiphop wereld, tog echt wel hij. ik zie deze track als entertainment, dat maak t het tof, met alle respect zie hoe die mensen genieten man hahaa, je zegt MC, deze man is meer de betekenis van het woord, want hij is Master bij elke Ceremony hahha en veel mensen weten als hij on stage komt of staat kan je lachen..Big up uit Rotterdam :-),

ryanor
Gast
ryanor

IK CHECKTE TYPHOON REGEN NAAR DE ZON, IK WIST NIET EENS DAT ZIJN BROER (DE HOST) OOK MUZIEK HAD UITGEBRACHT (1,5J GELEDEN)…DIT IS ZO GRUWELIJK GEDAAN, MABY GEEN RAUWE HIPHOP, MAAR DIT IS WEL BOVEN MIJN VERWACHTING…IS ER MEER VAN RANDALL/O-DOG UITGEKOMEN….?

wpDiscuz