Sneak: Adje – De Situatie EP

Adje beloofde toen hij nog vastzat al dat er vrij snel na zijn vrijlating een nieuw project zou verschijnen van hem. Wat er volgde was de single ‘Verlof‘, waarvan we inmiddels weten dat het de eerste single is van ‘De Situatie‘ EP. De EP komt op 30 mei uit, maar voordat het zover is gingen we nog even bij hem langs om een voorproefje van de tape te krijgen. Check de sneak hierboven. De EP is nu te pre-orderen op iTunes.
Naast een EP geeft Adje op 30 mei ook een ‘Welcome Back’ show in de Melkweg. Wil je daarbij zijn? Koop dan hier een kaartje.

26 May

9 comments

Leave a Reply

9 Comments Aan "Sneak: Adje – De Situatie EP"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
ewa
Gast
ewa

Die jilla torrie maakt in iedergeval die ouwe Adonis sound.. so rappers should be more in jail

Frans Olie
Gast
Frans Olie

Word up naar Ewa hierboven. Ik hoorde die tracks en dacht aan de Adonis van toen. Eindelijk weer iets waar ik naar uitkijk van ´m. Noem jezelf ook meteen weer Adonis en ga op die voet verder. Liefde!

ladygaga
Gast
ladygaga

kaolo paraat

witta
Gast
witta

Deze guy vindt het zo hard dat ie heeft vastgezeten he. Echt hard man, adje echt. Respect man. Echt vet man.

NS
Gast
NS

Wie zaterdag niet daar is gaat een dikke fissa missen zeg je eerlijk!! Zorg dat je er benr word ziek!!

--
Gast
--

Ben sws fan van adje sinds zijn album Vossig. Zijn oude mixtapes zijn keihard. Na verlof was ik zwaar teleurgesteld maar deze EP lijkt keihard te worden!

zoek maar op
Gast
zoek maar op

ik vond adjes eerste album jong belegen kk hard maar na nieuwe wave mixtape was ie kakka jammer genoeg is die nieuwe album wel hard heb er wel zin in weetje

Glock44
Gast
Glock44

alterego adje heeft geen harde tijd gehad man, Adonis was wel hard sinds thc tot aan de boyz in de hood tapes. vanaf vossig werd het kk nep met die vossenstaart van em

ihateblackpeople
Gast
ihateblackpeople

Echte mannen worden niet gepakt #kleinkind

wpDiscuz