Snoop Dogg gearresteerd in Zweden, gaat los op de politie

Snoop Dogg was gisteren in Zweden voor een optreden, maar als het aan hem ligt was dat gelijk de laatste keer dat hij daar heeft opgetreden.

Het schijnt dat Zweden een behoorlijk streng drugsbeleid heeft, dus toen de autoriteiten Snoop Dogg en z’n entourage zagen rijden na zijn show dachten ze waarschijnlijk beet te hebben. Snoop staat natuurlijk bekend als een grote liefhebber van drugs, in zijn geval wiet. De politie hield hen staande en de auto werd doorzocht op drugs of voorwerpen die hiermee te maken hebben. Terwijl Snoop en zijn team volhouden dat ze op basis van niks staande gehouden zijn, zegt de politie dat ze genoeg reden hadden om Snoop aan te kunnen houden.

Terwijl de voertuigen doorzocht werden, werd de rapper meegenomen naar het bureau om een drugstest te ondergaan. Snoop was natuurlijk niet blij met deze behandeling en postte enkele filmpjes op Instagram waarin hij onder andere de politie beschuldigt van ‘racial profiling’ en belooft nooit meer terug te gaan naar Zweden. Nadat er niks gevonden werd in de voertuigen en Snoop door de test heen was gekomen werd hij vrijgelaten. Net als jij vragen wij ons ook af hoe Snoop in hemelsnaam die drugstest doorstaan heeft.

A video posted by snoopdogg (@snoopdogg) on

Ftp ????. On mamas !!

A video posted by snoopdogg (@snoopdogg) on

Ftp ?????✈️

A video posted by snoopdogg (@snoopdogg) on

Message to my fans n fam !!

A video posted by snoopdogg (@snoopdogg) on

27 July

1 comment

Leave a Reply

1 Comment Aan "Snoop Dogg gearresteerd in Zweden, gaat los op de politie"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
MFboom
Gast
MFboom
30 jaar lang wiet roken maakt je toch uiteindelijk behoorlijk debiel zo niet gedesillusioneerd over hoe de wereld werkt/inelkaar zit. Vindt het eigelijk helemaal niet gek dat hij is aangehouden. Begrijp me niet verkeerd mag snoop dogg *vroeger snoop lion nu weer snoop dogg neem ik aan* wel en vindt Doggystyle zacht gezegd een meesterwerk maar, een beetje janken en zeiken over dat je wordt aangehouden voor een drugstest als 9/10 nummers van je gaat over het roken van wiet. is toch behoorlijk raar. En als klap op de vuurpijl maak die gast een insta filmpje over elke joint die… Read more »
wpDiscuz