Soulja Boy ontslaat Floyd Mayweather en neemt Evander Holyfield aan als trainer

soulja-boy-and-floyd-mayweather
Er is weer een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de beef tussen Soulja Boy en Chris Brown. Met het gevecht tussen de twee artiesten nog steeds op de planning heeft Soulja Boy besloten om maatregelen te nemen. De Crank That rapper had het gevoel dat Mayweather te druk was met andere zaken en daarom heeft hij besloten hem te ontslaan en een vervanger aan te nemen.

Als vervanger van Mayweather heeft Soulja de aartsrivaal van Mike Tyson aangenomen, namelijk Evander Holyfield. De twee zouden via Wack 100, de manager van The Game, met elkaar in contact gekomen zijn en serieus zijn over het verslaan van Chris Brown en zijn trainer Tyson, zo meldt TMZ. Holyfield liet weten dat Big Soulja meer moet trainen en minder moet praten, maar hij is ervan overtuigd dat hij de rapper op tijd fit kan krijgen voor het gevecht, dat waarschijnlijk in maart zal gaan plaatsvinden.

31 January

4 comments

Leave a Reply

4 Comments Aan "Soulja Boy ontslaat Floyd Mayweather en neemt Evander Holyfield aan als trainer"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Yung Goose
Gast
Yung Goose

als ie stopt met smoken en lean en aan de anabolen gaat misschien

Seeh
Gast
Seeh

Ohja want van anabolen word je ook egt sterk …….

Hees
Gast
Hees

Waarom niet volgens jou? Goede voeding + goede training + anabolen zorgt gegarandeerd voor betere resultaten dan alleen goede voeding + goede training.

Yung Goose
Gast
Yung Goose

Precies. Dat zorgt ten eerste voor veel energie en dat + wat Hees benoemd zorgt wel degelijk voor een sterkere Soulja.

wpDiscuz