Sticks & A.R.T. – Meer is er niet (Is dit alles)

Gisteren, was in een uitverkochte Hedon te Zwolle de releaseparty van het album ‘Alledaagse Waanzin‘ van Sticks & A.R.T.. Het dak ging er als vanouds af! Natuurlijk verschenen de overige Fakkelbrigadiers Rico, Typhoon en James, maar ook de mannen van Zo Moeilijk op het podium. Na het energieke optreden vloog aan het eind de champagne door de lucht, en werd geproost met de fans.

Nu hadden we nog een track liggen dat tijdens de AW sessies is opgenomen, maar niet op het album is verschenen. Het nummer ‘Meer is er niet (Is dit alles)’ had Sticks meegenomen toen hij te gast was in onze wekelijkse radioprogramma ‘Hiphop Vandaag‘.

Download de track hier

19 June

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Sticks & A.R.T. – Meer is er niet (Is dit alles)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
kempi
Gast

wwooooooww STICKS IS VERDER DAN DEE MEESTE RAPPERS, SORRY IK REP NOAHS ARK MAAR STICKS IS WEL BIJZONDER OP DIE LEVEL (ALS JE HET LEVEN SNAPT NATUURLIJK, ANDERS ZOEK JE LEKKER VERDER)

zomaarhard
Gast

heel dope DIT IS DIE HIPHOP spelen met woorden en daar ook nog iets in vertellen HARGD

BuzzyB
Gast
BuzzyB

Iemand die weet waar ‘Uniek’ gebleven is? Hij staat helaas niet op Alledaagse Waanzin 🙁

Kees afhaalchinees
Gast
Kees afhaalchinees

ART is creatief. Beats zijn divers maar ligt niet altijd even lekker in het gehoor. Parels, Groen Gras etc. uitgezonderd

Pepijn
Member

Gruwelijke track, jammer dat hij niet op de uiteindelijke plaat gekomen is. Net als Uniek, dat vind ik echt een gruwelijk nummer

wpDiscuz