Sticks & A.R.T. – Nieuwe Notie ft Typhoon

Aanstaande vrijdag 18 juni verschijnt ‘Alledaagse Waanzin’, het derde solo album van Sticks met producties van A.R.T. Nadat eerder al de tracks ‘Uniek’ en ‘Drieluik 2’ lekten, kun je nu genieten van ‘Nieuwe Notie’, ook een nummer uit de de Alledaagse Waanzin sessies. Sticks vertelde afgelopen vrijdag nog in Hiphop Vandaag dat hij ongeveer 60 nummers met A.R.T. opnam tijdens deze sessies. Het was dan ook moeilijk om uiteindelijk tot een definitieve tracklist voor het album te komen.

Ook ‘Nieuwe Notie’ met Typhoon, haalde het album niet. De track werd gisteravond bij Radio Juize538 geprimeurd. Puna.nl bezoekers maken nog steeds kans op een fysiek exemplaar van Alledaagse Waanzin en de minder gelukkigen kunnen ´m alvast bestellen.

Download de track hier

14 June

16 comments

Leave a Reply

16 Comments Aan "Sticks & A.R.T. – Nieuwe Notie ft Typhoon"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Telinga
Gast
Telinga

Hard

Hanze
Gast
Hanze

Dit nr zou eerst op het AW album komen, bij de wijziging van de tracklist heeft die het niet gehaald.

Goed nr, denk de beste van de overblijftracks van AW, maar begrijp wel dat ie het niet heeft gehaald, luisterpaal, wanneer?

Jawel
Gast
Jawel

JEZUS,

zwaar hard!

steeebb
Member

lekkere track dit, kan je blijven luistere, en die classic shit zit er zeker in! AW kan niet wachten

hans
Gast

hard

blika
Gast
blika

goede tekst, matige beat

Gekke mannetje?
Gast
Gekke mannetje?

ben ik het mee eens.

blika: goede tekst, matige beat

Laurens
Member

Waarschijnlijk gaan jullie dan in het hele album matige beats vinden. Je hoort hoe ART komt met Blokkades, Parels en nou deze.. Een beetje in dezelfde trant, doffe drums, standaard ritmes, ruwe samples..

Daily Madness
Gast
Daily Madness

Bastaard,

Dan was jij zeker niet aanwezig bij de luistersessie? Ik namelijk wel en de beats op AW van A.R.T. komen echt ontzettend hard. Als je dat niet dope gaat vinden, dan begrijp ik het niet meer.. Let maar op!

bassss
Gast
bassss

Ik vind die beats allemaal kk lekker opeens, helemaal niks dof! Gewoon het hoogste niveau. Heb er zeker zin!

Laurens
Member

Begrijp me niet verkeerd.. ík vind het wel vet hoor! Ik reageerde op blika en gekke mannetje. En dof wil niet meteen zeggen slecht, bassss.

Jatok
Gast
Jatok

Parels, Niets voor lief en Tijgers en draken zijn al hele goede tracks, zowel de beat als de lyrics. Alleen blokkades vind ik niet heel goed. Dit wordt een mijlpaal in de Nederhop kan ik je verzekeren. Met een paar pareltjes, die nu nog niet gepubliceerd zijn denk ik.

thalia
Member

Ik ga ‘m natuurlijk halen, voor in de auto! kan wel nieuw muziekvoer gebruiken 🙂

Zie me al met mijn hoofd knikken, want volgens mij zitten er wel een paar bangers tussen.

A.R.T. is goed, mag zijn eigen stijl wel. Lekker zo, voor begin zomer. probs.

thalia
Member

haha, een smiley! Volgens mij, ben ik die niet eerder in een comment bij Puna tegen gekomen. lolz. 😉

stte
Gast
stte

ik vind de beat wel hard maar kon wel beter.. de tekst vind k zwaar relaxed , alleen begin wel twijfels te hebben bij a.r.t , qua beats vind k wel dat ze wat harder mogen worden , et is te slaaperig .. ik mag nu wel over delic beginne , ik weet et is geschiedenis maar die man had echt de meest extravaganze beats .. NOG 2 DAGEN !!:d

Jatok
Gast
Jatok

Heb je al een stukje van ”Eeuwigheid” gehoord? Toen ik die hoorde was ik gelijk verkocht van ART. Die man gaat hard komen op dit album

wpDiscuz