Sticks & A.R.T. – Verloren Zielen

Sinds kort heeft Sticks een twitter account en ter ere van zijn 2500ste volgeling op twitter dropt Sticks een nieuwe track via zijn twitter.

Foto: Herb Alfonso

7 January

33 comments

Leave a Reply

33 Comments Aan "Sticks & A.R.T. – Verloren Zielen"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
brado0
Gast

1 woord: Hardd!!!!!!!!

S.A.E.V.G.A.S.
Gast
S.A.E.V.G.A.S.

Is ie dan toch gezwicht voor the almighty twitter

Ahkrid
Gast
Ahkrid

ik snap niet waarom deze track t album dan weer niet heeft gehaald. Te donker volgens hemzelf, maar ik vind deze harder dan 90% van Alledaagse Waanzin

king-038
Gast
king-038

Dit is pas echte HIPHOP jezus wat hard ben benieuwd naar de rest wat er komt van de FTGgroep

foshizzle
Member

Heerlijke track!

Lenny gerard
Member

deze track is heerlijk!

Sid
Gast
Sid

Lovely.

tim
Gast
tim

serieus, dit is echt onzin, die track neit, maar dit bericht, want sticks het geen hyves, en al zou die da doen, lijkt me al helemaal sterk dat je een nummer dropt ter ere van een volgeling xD al helemaal omdat het dr maar 2500 zijn..

Jord
Gast
Jord

Lol dit is geen onzin, hij is ook aan de twitter gegaan hoor 😉

knolselderij
Member

haat aan twitter, maar ben tog blij dat die track gedropt wordt

zijnen
Gast
zijnen

Ik mis de oude Sticks…

helaas
Gast
helaas

word man, jij voelt me

Nekkie
Gast

Als je hier tracks luistert en comments geeft is er geen enkele reden om Twitter te haten.

Track is dik. ‘Het was altijd al zo. Met als enige verschil: nu is het een televisieshow.’

nynke
Member

Inderdaad, geld hetzelfde voor ”Meer is er niet” & ”Uniek” als je het mij vraagt.

Ahkrid: ik snap niet waarom deze track t album dan weer niet heeft gehaald. Te donker volgens hemzelf, maar ik vind deze harder dan 90% van Alledaagse Waanzin

Jord
Gast
Jord

Drieluik 2 niet te vergeten!

Anonymous
Gast
Anonymous

dit vind ik juist weer zo’n oude sticks track

zijnen: Ik mis de oude Sticks…

helaas
Gast
helaas

nee man, zeker niet

Jord
Gast
Jord

Ik vind beide erg dope, ‘de nieuwe en de oude’ Sticks, hij is alleen wat volwassener gaan rappen, stopt iets meer emoties in zijn tracks. En op andere beats dan eerst.

Sjoan
Gast
Sjoan

Ik begrijp dat dit meer dan een nummer is

P.I.N.O
Gast
P.I.N.O

Anoniem: dit vind ik juist weer zo’n oude sticks track

Juist, de ouwe nietcomerceele sticks…
Dit is zijn manier, hier moet hij mee verder. Gewoon nog Solo album, of met rico

Dikke 10 voor Opgezwolle !!! ik mis julie !

Cgelijns
Gast
Cgelijns

sticks dropt best veel nummers de laatste tijd, het ligt op een hoger niveau dan de rest maar we kennen het allemaal al een beetje. ik zit weer te wachten op een opgezwolle flow met deze teksten zoals ‘de volle’ of ‘tunnelvisie’. maar helaas denk ik dat deze niet meer gaan komen en zit ik elke keer maar weer te hopen dat hij met een dope track komt en valt het weer flink tegen. Misschien moeten we maar wachten op een nieuwe groep of iets dergelijks….

Brow-N
Member

Even hè.. dit is een ‘oude Sticks’ track. Geschreven rondom het eind van 2007, het jaar van Fakkelteit met Delic nog wel. Ik hoor hier ook duidelijk ‘diezelfde’ Sticks terug. Is inderdaad jammer dat deze (plus Meer is er Niet, Uniek en Drieluik 2) niet op het album is gekomen maar waarschijnlijk klopte het zo meer in zijn hoofd. I don’t know tho’ maar de track is dik! Heb hem afgelopen nacht constant op repeat gedraaid…

wijnen
Gast
wijnen

Met de oude Sticks bedoel ik Spuugdingen/Opgeduveld/Vloeistof/Microphone Colossus.
Niet die depri flow.

zztop
Gast
zztop

keiharde track!

Christus
Gast

Dit vind ik nou echte hiphop,realiteit shit.
En de mensen die Alledaagse Waanzin niet dope vinden hebben absoluut geen verstand van hoe Sticks rapt.
Sticks is realiteit,niks anders.
Sticks moet hiermee doorgaan want dit is echt dope!

Probz man!

JOHNNYBLAZE
Gast

Pff Zo zeg!! keihard dit!!
#1 van nl , ben ook blij dat ik de eer heb gekregen om voor deze man het licht te regelen en op de muziek in te spelen tijdens zijn optreden, om vervolgens na het optreden nog wat te drinken en te ontdekken dat het echt een down-to-earth gast is, evenals rico, nosa,rosco .. big-up dit, echt heerlijk!

P.I.N.O
Gast
P.I.N.O

Christus: Dit vind ik nou echte hiphop,realiteit shit.En de mensen die Alledaagse Waanzin niet dope vinden hebben absoluut geen verstand van hoe Sticks rapt.Sticks is realiteit,niks anders.Sticks moet hiermee doorgaan want dit is echt dope!Probz man!

Ik wil neit veel zeggen maar, dit is de OUWE sitcks, van aantal jaren terug…
DE niieuwe sticks zit in AW

rijnen
Gast
rijnen

Deze track IS van de AW tapesessies.

Gulio
Gast
Gulio

Wat een dikke track zeg, sowieso gun alledaagse waanzin nog een paar luisterbeurten, Keihard.

gozer
Gast
gozer

die tekst voel ik wel mannn!

Cewl
Gast
Cewl

geen woorden voor.. deze man weet me altijd te verrassen met zn raps.. #1 no doubtttt

thijs
Gast
thijs

sticks is een van de betse mc’s van nederland sws,deze track is als verwacht hard maar ik mis die opgezwolle flow

Damsko Jantje
Gast
Damsko Jantje

Beat is leuk, trompetsolotje is lachen, maar wat Sticks hier doet is gewoon bovenste plank shit. Ik heb hem tekstueel zelden beter horen komen. Donker, maar waar. Big Up.

wpDiscuz