Sticks kondigt album met Henning aan en laat 2 snippets horen

sticks
Na albums met Delic, A.R.T., Kubus en Dr Moon maakte Sticks dit weekend via twitter bekend dat Henning zijn volgende album gaat produceren. Henning heeft al aardig wat geproduceerd, ook binnen de Fakkelteigroep en veel mensen keken al uit naar een gezamenlijk album van de heren. Behalve de aankondiging van het album liet Sticks via instagram ook twee snippets horen. Hij gebruikt de hashtag #jemoeniemoelukdoenomnex, zou dat de titel van het album kunnen worden?

#jemoeniemoelukdoenomnex

Een video die is geplaatst door Niemoelukdoen (@niemoelukdoen) op

#jemoeniemoelukdoenomnex #Henning #Sticks

Een video die is geplaatst door Niemoelukdoen (@niemoelukdoen) op

1 December

12 comments

Leave a Reply

12 Comments Aan "Sticks kondigt album met Henning aan en laat 2 snippets horen"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
henkdetenk
Gast
henkdetenk

Beetje het stoppen op je hoogtepunt gemist, ik heb geen verwachtingen meer. Laatste wat de moeite waard was is Alledaagse Waanzin. Daarna is de man een gimmick van zichzelf geworden.

Yung Roderick-Jan
Gast
Yung Roderick-Jan

Lage verwachtingen, dan kan het je alleen maar positief verrassen!
Ik kijk er naar uit. Sticks is en blijft een eindbaas.

Freddie
Gast
Freddie

Nee hoor henk. Bukowski was een prima plaat, alleen zn ‘gretigheid’ is idd wel stukken minder. Maar volgens mij kan dat ook niet anders na zoveel jaren

Aardappel
Gast
Aardappel

mwah kan ik niet zeggen, bukowski is inderdaad n lekkere schijf, zijn flow en hele stijltje is gewoon stukken meer laid back dan de jaren daarvoor. Wat wil je, de man wordt ook ouder, en bewijzen hoef hij zich ook niet meer per se. Ik vind hem op het moment nog altijd de nummer 1 MC in dit landje.

ewout
Gast
ewout

Die titel is nu ruim 2 jaar bekend. Dank voor de journalistieke hoogstaaltjes puna.

joee
Gast
joee

ik weet gewoon niet wat ik hier mee moet.. sticks blijft een legend maarja

monk
Gast
monk
Ho ho ho beste analisten, jullie vergeten de cruciale rol van Delic. Het is in de combi met Delic (misschien nog steeds wel de beste producer ever in NL) dat Sticks behoorlijk geniaal was. Al helemaal in combinatie met de veel luchtiger Rico. Heilige 3-eenheid. Zonder die entourage is Sticks nog steeds heel tof, maar ook eenzijdig, minder magisch en inmiddels zo vaak gehoord dat het niet meer erg verrast. Voor het grote verhaal was het perfect geweest als hij samen met Delic was gestopt. Voor zijn eigen verhaal snap ik dondersgoed dat hij lekker doorstoomt. En laat we wel… Read more »
Robbin
Gast

Amen voor de reactie hierboven van Monk.

Semmier
Gast
Semmier
Sticky is voor mij de beste rapper van NL. Al die jaren in de game gebleven, platen gedropt en hard gekomen. Sinds 2001 (Spuugdingen op de Mic.) komt hij keihard. Alledaagse Waanzin vond ik eerst niks, maar kan de plaat nu waarderen. Verschillende stijlen geprobeerd, met Opgezwolle beste album gedropt (kom niet zeggen dat Great Minds beter was, die plaat zuigt), en dikke solo platen gebracht. De rest: Rico (een baas, maar niet beter) Extince (jaren niks van gehoord) Winne (dope, maar nooit een harde plaat gedropt. Zijn debuut was zwaar onder zn niveau) Fresku (kwam pas in 2008, en… Read more »
Yesja
Gast
Yesja

Sticks is zeker niet de beste. Delic is inderdaad de beste prooducer die Nederlandse hiphop heeft gekend. De beste MC zal toch echt draaien om Typhoon, Winne en Fresku. Sticks heeft leuke platen gedropt maar de beste waren in zijn Opgezwolle tijd en daarvoor. Winne heeft echt een plaat gedropt in zijn eentje waar niemand om heen kan. Typhoon heeft op verschillende manieren zijn waarde laten zien in de’Game’. Hoogtepunt is toch een rap/gedicht voor het koningklijk huis, daar hebben weinig ( hiphop )rappers iets op.

tuigeersteklas
Gast
tuigeersteklas

Y’all actin’ like some jan mulders & johan derksens hier man. Sticks komt met 1 nieuwe plaat, hang de vlag uit en stop bitching.

Cenzow
Gast
Cenzow

beste mc is duidelijke een mening… winne viel door de mand toen kapitein mo wegging.. typhoon is dope maar zo overrated… fresku helaas na twijfel bergafwaarts gegaan met af en toe een juweeltje.. jiggy net als sticks lui geworden… genoeg andere die genoemd mogen worden naast alle bovengenoemde.. d-men, thc, opgezwolle en dac hebben alle in hun eigen recht tijdloze classics gemaakt..

wpDiscuz