Sticks – Waakhond & Stilis

Fakkelteitgroep frontman Sticks laat de komende tijd via zijn Soundcloud nog niet uitgebrachte tracks los. Het nummer ‘Waakhond’ is geproduceerd door A.R.T. en afkomstig uit 2005.

Naast deze track biedt ST nog een concept van het nummer ‘Stilis’ aan. Netals de vorige track is deze ook geproduceerd door A.R.T., alleen is deze vorig jaar opgenomen. We zullen jullie op de hoogte houden rondom het nieuws van Stickert, maar voor nu kunnen jullie hieronder checken voor de tracks Waakhond en Stilis.

28 March

58 comments

Leave a Reply

58 Comments Aan "Sticks – Waakhond & Stilis"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
0118-vier brigadier
Gast
0118-vier brigadier

Hard hard, Maar waakhond is al kei oud en staat volgens mij ook op youtube.

Respect uit Zeeland.

Henk Spermatank
Gast
Henk Spermatank

Uuhmm Waakhond is al lang en breed bekend bij de meesten?

Sticker
Gast
Sticker

Dit is hiphop

Jack Paggavlek
Gast
Jack Paggavlek

Wat Henk zegt!

gtan
Gast
gtan

waakhond kende ik al. lekker dat hij weer online staat!

ik hou er-van. ikhouervan!

mrunk
Gast
mrunk

kan me niet herinneren dat ik ooit eerder een Stickstrack halverwege stopzette, maar die Waakhond trok ik echt slecht. Wat een herrie. Stillis mag amper een track heten. Plus nu al jaren diezelfde onderwerpskeuze. Prima onderwerpen (juiste pad naar succes / ik ben zo relaxt), maar kom op man, nog steeds…?? Oprechte fan, maar toch: step your game up ouwe!

SRO
Gast
SRO

> je haalt de woorden uit me mond

hha
Gast
hha

Idd..hij mag zn game wel ff next levelen…waar ik me trouwens ook aan irriteer is dat die man altijd met super gare video en foto kwaliteit aan komt zetten maar het profileert als zijn swag. neem nou deze foto hierboven..pff

RB
Gast
RB

Wat is dit gespuis? Alleen maar FTG!

Dayat
Gast
Dayat

Kaka1985 zegt:Ik wacht nog steeds op het mmeont dat ik de opstelling kan beginnen met het volgende:Opstelling SVGG;B. Keuper;D. Keuper, K. Keuper, M. Keuper, T. Keuper

werder
Gast
werder

nou eindelijk iemand die er eens wat van zegt!
ik zie amateurtjes nog met betere video en foto’s komen, ik vind dat sticks
iets te lang veren in zn reet heeft gehad doordat men hem altijd maar zo goed vond. time has changed!! zowel je track, video, persfoto en berichten moeten tip top in orde zijn wil je tegenwoordig nog serieus genomen worden!! het is geen 2002 meer, we zijn inmiddels 10 jaar verder son!!

mitwoche
Gast
mitwoche

ik denk dat sticks net als de rest van alle rapperts gewoon blut is en geen money heeft voor pro shit. voorderest, keep up the good work, je komt er wel!!

steezz
Gast
steezz

Sticks is lyricaal gezien een van de beste rappers in nl, praten over bitches etc spreekt hij nooit over, om het dan te hebben over dat hij zijn game moet gaan aanpasen, mensen kom op.
99 procent van de hele nederlandse hipscene is rappen over bitches money fame enz.
Ongeacht dat deze track misschien niet de beste is, vind ik dat deze commentaren ,of het een mening is of niet, onnodig.
Wat het artwork betreft, zo is deze man nou eenmaal, hij staat voor rawness, geen fotos met waggies en gouden kettingen.

Alleen maar FTG!

Soskia Versnijders
Gast
Soskia Versnijders

1 love, 4 tha Sticks !

zoey
Gast
zoey

Dikke word naar hier boven,,, scheelt mij weer…

werder
Gast
werder
het lijkt wel alsof er nu gezegd wordt ‘zolang er niet over money, bitches en fame’ gerapt wordt, is het allemaal goed. NEEN! ook dan zul je verder moeten gaan. sticks is te lang in z’n oude ritme en moet met iets verfrissends komen. het komt heel lui over. en ja, ik vind het ook weer behoorlijk makkelijk om te zeggen dat zijn artwork zo crappy is omdat hij nou eenmaal zo’n mentaliteit heeft. c’mon, beetje moeite doen voor je shit..waar is dat sprankeltje gebleven? met rawness is nix mis, maar giet het dan in een correct jasje, ipv crappy… Read more »
Cool, cool Cat
Gast
Cool, cool Cat

Niets mis met kritiek!

FTG
Gast
FTG

crappy foto’s enzo nee man dat is gewoon de filter die hij gebruikt voor zn art work. dat is gewoon sticks zijn stijl. en je kan zeggen en argumenteren wat je wilt maar sticks blijft sticks en hij blijft zn eigen ding doen. en sommige hebben misschien wel gelijk als hij iets nieuws en fris moet doen. maar alsnog deze tracks blijven bangers en dat is gewoon sticks zijn ding

geer
Gast
geer

Ik denk dat menig mensen zijn ding nu wel hebben gehad..en jullie weten waarom

hiha
Gast
hiha

> dat is geen filter, dat is gewoon niet willen betalen voor iemand die het kan en een amateur het contrast laten boosten tot je verzuipt in het zwart #Waarheid

Wouter
Gast
Wouter

Ik vraag me de laatste tijd sterk af of Delic niet gewoon zei wanneer iets nep was of niet. Sticks geef me een beetje het gevoel dat hij z’n verse tegenwoordig bij het ontbijt schrijft, en dat hoor je er een beetje van af.. de hongerige sticks is 1 van de betere van het land.

boleantie
Gast
boleantie

sticks zal als hij z’n zaakjes niet op orde krijgt binnen no time uitgerangeerd zijn. true, hij heeft toffe dingen op zijn naam staan, maar uiteindelijk zul je ook met nieuwe vette en harde dingen moeten komen (zoals vroeger) wil je je naam behouden. als hij zo doorgaat wordt hij keihard van zijn plek afgestoten, terwijl die naar mijn mening zoiezo al door een paar namen zwaar is overstegen. wel mooi om te zien dat zijn trouwe fans loyaal zijn.

zwollenaar
Gast
zwollenaar

sticks is de enige in de NL hiphop scene die zijn eigen ding doet en skeit heeft aan wat jullie alemaal vinden. love vanuit de hbx

wittehagels
Gast
wittehagels
owkee, dus dat is het enige argument waar jullie fans mee aankomen? ‘hij is nummer 1 van nederland’ , ‘hij is de beste lyricist van nederland’ , ‘hij heeft schijt aan jullie’ .. komop man, goede argumenten zijn echt ver te zoeken. waar blijkt dit dan allemaal uit? zijn hier onderzoeken naar gedaan? omdat hij ooit eens een hitje in de hiphop had en in opgezwolle zat blijft hij tot hij in een bejaardencentrum beland nummer 1 van nederland? serieus, over 5 jaar roepen jullie dat nog steeds terwijl deze man niets nieuws te brengen heeft. Hij WAS misschien nummer… Read more »
Willem
Gast
Willem

@zwollenaar : geen disrespect ofzo hoor, maar hoezo is sticks de enige in de NL hiphop scene die als enige zijn eigen ding doet? ongeveer elke rapper in de NL hiphop scene doet dat toch?

groglife
Gast
groglife

doe maar lekker klagen..doe maar lekker zeuren…

Marc
Gast
Marc

Die foto’s zijn niks mis mee, I like it. Trouwens Sticks is WEL de enige die echt blijft met zichzelf. De rest bite en/of is nep. Sticks stays number 1 in this game gewoon.

ananas
Gast
ananas

kijk, iedereen moet gewoon lekker zn ding doen. maar het is inderdaad onnozel om te roepen dat hij nummer 1 van NL is. vind ik nogal disrespect voor andere rappers in NL die (als we toch in die termen aan het praten zijn) die nummer 1 plek op dit moment meer verdienen.

Audi
Gast
Audi

Fresku, Winne, Jiggy en nog een paar andere vind ik ook nummer 1..

PeterB
Gast
PeterB

Sticks heeft zijn beste tijd gehad man. Refresh your shit or step out! dit klinkt nergens naar man

opgezwolle
Gast
opgezwolle

ik mis opgezwolle snik snotter..sinds hun uit elkaar zijn gegaan is het helemaal misgegaan met deze man..dit klinkt echt nergens naar man..en ben het ook wel eens met sommige comments, hij komt een beetje lui over..alsof hij geen zin meer heeft maar zich een soort van verplicht voelt ofzo..

tja
Gast
tja

tja, ik hoor nergens bijna nog wat vernieuwends.. wat echte onderwerpen. ik denk dat de meeste niks bijzonders meemaken..dus wat moeten ze rappen?
de meeste eten alles, dus vele luisteraars maakt t niks uit. maar die zijn nep.

kwa foto, i could care less.. ik hoef geen mooie fotos..wil gewoon dope muziek..

sander
Gast
sander

jullie komen zomaar dat hij met nieuwe shit moet komen die tracks zijn kapot oud hij is al lang met niewe dingen gekomen

mitsonderschatte
Gast
mitsonderschatte

Kan je na gaan…
Waakhond is uit 2005 en die shit verre beter dan dat er hedendaags gedropt word.

guest
Gast
guest

de beste stuurlui staan aan wal………………..

welopmaar
Gast
welopmaar

sticks is meer voor de oude garde….althans, zo zie ik het..ik ben 18 en ik ken zijn muziek via mn broer die meer van zijn tijd is…ik ken eigenlijk niemand in mijn vriendenkring die het over hem heeft dus misschien dat het ook een beetje daaraan ligt. ik vind voorderest dat hij moet doen wat hem het beste lijkt.

fresku031
Gast
fresku031

ik vind het maar niks en eerlijk gezegd geloof ik er ook helemaal niets van dat dat nummer uit 2005 komt. gewoon in een klote studio opgenomen met bagger kwaliteit in een dronken bui en gewoon in een perbericht vermelden dat het afkomstig is uit 2005…doen wel meer artiesten hoor 😉

zwartenwit
Gast
zwartenwit

hahaha wow wat een kritiek hiero, moet wel zeggen dat deze nummers niet zijn beste nummer zijn maar goed, het is niet altijd feest he

Dieco
Gast
Dieco

Dit zijn 6 a 7 jaar oude tracks, geen wonder dat ze niet ‘next level’ zijn. Er zullen andere tracks gaan komen. Plus hij doet lkkr wat hij zelf wil. Dat onscherpe beeld materiaal geeft hem nog steeds dat underground karakter, hij is, en zal nooit mainstream willen zijn.

rudolf
Gast
rudolf

had wel iets meer verwacht en beter verwacht van sticks, voorderest ; doe je ding!!

boerenpummel
Gast
boerenpummel

sticks..wie is hij?

Arup
Gast
Arup

Dus het duurt echt maar een uur? Jammer hoor. Dan hoef ik niet meer langs te komen, want ik heb eerst iets anders op die avond, maar wilde mhicsisen later op de avond langs komen en als het meezat ook nog een dansje doen.

geberit
Gast
geberit

sticks…bestaat hij nog?

ws013
Gast
ws013

nou, ik weet iig zeker dat sticks en ART elkaar in 2005 niet eens kenden. Als dit een productie van die tijd is klopt er helemaal geen bal van. Of het moet zijn dat stickert accapellas van 2005 onder beats van producers kwijt moet zien teraken. wat ik weer een beetje vreemd vind om daar zolang mee tewachten(hoewel ze lyrical wel 2005 waardig zijn).

Mike
Gast
Mike

dat nummer staat al jaren op mijn pc>

nagel
Gast
nagel

die waakhond track stond jaaaaaren geleden al op nlhiphop.nl(rip)..

wwww
Gast
wwww

is dit nou de nummer 1 rapper van nederland? wow!!

wwww
Gast
wwww

ineens heb je het : je wordt rapper!!

0takkie
Gast
0takkie

Gaan ze het over zijn ”kwaliteit” foto’s en video’s hebben.
Stick kiest voor een rauwe style, wat je weinig vaseline rappertjes ziet.
ieder rapper heeft opeens een egale gladde huid als ze op foto en video staan.
Doe mij dan maar die ”slechte kwaliteit” artwork!
Lulletjes rozenwater

ssdhoaishd
Gast
ssdhoaishd
Het gaat meer om het feit dat die tracks gewoon niet klinken. en als je toch bezig bent met kritiek hebben we het ook gelijk maar even over de artwork. Dingen moeten gewoon tip top in orde zijn en de artiesten van tegenwoordig nemen hetgeen wat vroeger heilig was, nu met een korreltje zout. Het is wel meer als duidelijk dat iedereen nu in zn huiskamer tracks of artworks kan produceren. Maar dat heeft de kwaliteit op alle fronten behoorlijk omlaag gehaald. Als je zogenaamd nummer 1 rapper van NL bent, moet je dat op zijn minst kunnen zien of… Read more »
sander
Gast
sander

> jij denkt dat je manager van sticks bent ofzo dat je kan zeggen wat hij moet doen

SJAWELLL
Gast
SJAWELLL

Ey, jullie hebben allemaal grote mond dat hij niet meer de beste is blablabla. Nou noem me 3 rappers die beter zijn dan?

Kan je niet opnoemen eh?

En schijt of jullie hem #1 vinden of niet, gaan jullie allemaal maar haten, hoe minder fans, hoe exclusiever, hoe meer ik geniet, hoe beter!

Ikuko
Gast
Ikuko

Freeganisme is oa overdreven cnotumpsie aan de kaak stellen door weggegooid eten daadwerkelijk op te eten. De tonnen voedsel die wij ieder jaar vernietigen tart werkelijk elke verbeelding. Je moet geen kraker of hippie zijn om dat als inspiratie te zien of daar lessen uit te kunnen trekken. Krakers: daar kan ik me deels in de discussie vinden of het heel effici?b4nt is wat ze doen (veel hangt ook af van de persoon zelf), maar ik heb mateloos veel respect voor mensen met idealen die streven naar een betere wereld.De laatste blogpost van lamazone was

sadbuttrue
Gast
sadbuttrue

winne, fresku, Jiggy Djé…jouw beurt weer vriend

SJAWELLL
Gast
SJAWELLL

> Geen van alle 3 vriend! Je hebt er geen moer verstand van. Winne is sws niet underground, frisse gaat nu ook commercieel met maskerade en jiggy is never underground geweest.

JOUW BEURT WEER SJAKIE

@sjawell
Gast
@sjawell

Nosa, Billy, Rico….

Pisang
Gast
Pisang

Luister die track: “Ambiance” die sticks recentelijk heeft gedropt met jiggy, sticks is gwn nog steeds aan.

Jonathan
Gast
Jonathan

Robert zegt:Hallo 3e,Mooi verslag. Jullie waren 1 van de sprttiefsoe ploegen die ik tot nu toe heb gefloten.Succes in de competitie en fijne feestdagenGr.Robert Roemers, arbiter bij de wedstrijd meddo 4 svgg 3

wpDiscuz