Tastic – Shut The F*** Up

Na gister, de track ‘Bjorn Borie’ te hebben gedropt is Tastic weer terug met een nieuwe track voor de mensen die zijn optreden op de vorige track niet waardeerde. Hierbij een boodschap voor jullie, download de track hier

Foto: Ilja Meefout

22 November

29 comments

Leave a Reply

29 Comments Aan "Tastic – Shut The F*** Up"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
raoul
Gast

heerlijk deze reactie.

sinds tastic gaatiedatzegge dropte,
luister ik zijn stem elke vrijdag 2 uur in de trein en zondag weer.

deze man is zo vet.
ik heb iets gemaakt voor kempi maar zou willen dat ik wat voor hem kon maken.

Bos en Lommer
Gast
Bos en Lommer

beetje raar waren weinig haat comments bij het bjorn beurie nummer als je dat vergelijkt met je broer of de opium lottus sessie bij 101. hij kan wel rappen maar ik voel em nie

JS
Gast
JS
Vind het alleen raar dat hij dit doet. Hij is goed en ‘Geen Doekoe’ was echt weer hard. Z’n creativiteit kwam in die video van de collabo naar voren en dat was dope. Dat je dan een track maakt omdat één van de Hiphop-sites, Puna in dit geval, een paar members heeft die een negatieve comment droppen, snap ik niet. Iedereen die ergens bekend mee is, heeft niet alleen maar fans, so deal with it cause you can’t change. Tastic, zet hem voort in je echte level en trek je er niet te veel van aan. Weet dat er wordt… Read more »
Brow-N
Member
En dat hij dan ook nog deze beat van Biggy gebruikt voor een track… ik ben down met Tastic, hij brengt goede shit. Eerlijk. Maar om nou niet gebruik te maken van eigen creativiteit vind ik wat onnodig. Hij heeft nu toch wel genoeg back-up beatmakers klaar staan denk ik zo? Aan de andere kant is het geen groot probleem gezien de tijdsduur van de track… keep up the good work Tastic! JS: Vind het alleen raar dat hij dit doet. Hij is goed en ‘Geen Doekoe’ was echt weer hard. Z’n creativiteit kwam in die video van de collabo… Read more »
TopBaby
Gast
TopBaby

lol jullie nemen dit veel te serieus, hij dropt em gewoon zomaar net als turk die twitter tracks

Mini Tuig!
Gast
Mini Tuig!

Tastic is vriendje net als Winne. Mini Tuig in de opmars

Snapje
Gast
Snapje

Tastic man harde shit ik weet dat je dit leest, Nice comeback op de haters van bjorn borie, alsof het al van te voren geplanned was, Big up.

losjes orrr
Gast
losjes orrr

ze denken allemaal dat ze kanye zijn tog gaan ze pokoetjes droppen. ik zeg hell yeah en tastic maak ook ff pokoe over deze comment ik zie je doggie

TopBaby: lol jullie nemen dit veel te serieus, hij dropt em gewoon zomaar net als turk die twitter tracks

Jeppe
Gast
Jeppe

wow maar als dat egt zo is wejoww dat zou wel echt kk fa2 zijn dat tastic dat gewoon wist dus hij zette vast die andere track dit dat eindstand hij komt ook met dese! haha is nog NOOIT gedaan in nederland rapgame!

Snapje: Tastic man harde shit ik weet dat je dit leest, Nice comeback op de haters van bjorn borie, alsof het al van te voren geplanned was, Big up.

Leezy
Gast
Leezy

Ik weet niet wat mensen zeuren over die Bjorn Borie track maar ik vind die track harder als deze dit ilijkt meer op een beat met gewoon een beetje lyrics.

TopBaby
Gast
TopBaby

hahahahah wtf moet het dan zijn nerd

krijse
Gast
krijse

Bjorn boriie lekker chil zet hem op als ik douche

Jeffers
Gast

Gruwelijke track tastic is op dit moment wel een van mijn favo rappers props naar tastic

JS
Gast
JS

TopBaby: lol jullie nemen dit veel te serieus, hij dropt em gewoon zomaar net als turk die twitter tracks

Die tracks van Turk die hij dropt op twitter zijn ook level 0 vergeleken bij z’n album.

Seen
Member

hahaaa, mijn respect heb je TASTICC.

0492
Gast
0492

kom we gaan weer hate krijgen we morge weer een track!!!

rinaldobeatz
Member

Tastic!! Zekers!! Zeer hard ook op DVD alleen jammer van kleine zaal, maar tog stevig.
Probz!

Seen
Member

Ik pompte die bjorn borie shit vanochtend toen ik naar school ging, ik zat zo te genieten, dat ik bijna werd aangereden.

hiph0p1
Member

Aight, lekker hoor!! Deed hij deze track ook bij 101barz of was dat alleen die beat??

hiph0p1
Member

En met die Björn Borie track is trouwens niks mis mee hoor… wanneer gooit ie nou eens Noodles online?!

fightformore
Member

Er is hier iemand die niet tegen kritiek kan… Z’n vorige track was slecht, maar dit kan niet volgens Mr. Tastic. Misschien dat het helpt om minder arrogant te zijn en toch iets te doen tegen die irritante ademhaling dat ik hoor. Maar goed, ik ben een hater en ik kan beter m’n smoel houden. 🙂

haat?
Gast
haat?

breath control is idd matig, verder gaan ze rapjes nergens over omdat hij een simpele housenigger uit de provincie is die nooit iets heeft meegemaakt. eense een boertje altijd een boertje

verder big up naar tastic!

symon
Gast
symon

ik vind je dope tastic, maar je moet niet je publiek de rug toekeren man…. nooit verstandig imo

pz zieke zuiden

AL-one
Gast
AL-one

Hahaha zo zielig.

”Mensen vinden mn muziek niet tof, ik moet er van janken!!”

Brow-N
Member

Ik ben het dik met je eens!

fightformore: Er is hier iemand die niet tegen kritiek kan… Z’n vorige track was slecht, maar dit kan niet volgens Mr. Tastic. Misschien dat het helpt om minder arrogant te zijn en toch iets te doen tegen die irritante ademhaling dat ik hoor. Maar goed, ik ben een hater en ik kan beter m’n smoel houden.

Koen
Gast
Koen

fightformore: Er is hier iemand die niet tegen kritiek kan… Z’n vorige track was slecht, maar dit kan niet volgens Mr. Tastic. Misschien dat het helpt om minder arrogant te zijn en toch iets te doen tegen die irritante ademhaling dat ik hoor. Maar goed, ik ben een hater en ik kan beter m’n smoel houden.

goed van je dat je die laatste zin er nog even bijzet

BigBang
Gast
BigBang

Tastic leest onze comments!

Hoi Tastic.

Je tracks zijn hard!

Nynke
Gast
Nynke

Booyaaa!

Held!

philosopher
Member

haha geniale move van tastic, die “puna is een baas echte mannen weten het” zit nou echt al faktup lang in me kop haha.
nog steeds dezelfde mannetje die haten, waarom voor 2de keer luisteren als je het al zo wack vond ?
ademhaling ben ik het wel mee eens, maar op goed afgewerkte tracks merk je het niet. Toch weer een lekker nummertje
Probz naar je tastic, !

wpDiscuz