Tastic: “Soms ben ik niet bewust dat ik aan het schrijven ben”

[jwplayer config=”compare” mediaid=”31807″]

Na de release van de EP ‘steebTASTIC, donnie & de dark Charizard’ en de video’s ‘Hypnosis’ en ‘Ai Ai ft Murda Turk‘, vonden wij het hoogtijd om weer bij te praten met Tastic. Wij van Puna.nl reisde af naar Alphen aan de Rijn voor een gezellig vraaggesprek in de Skate/graffitishop VijfB. Bekijk de video op de vervolgpagina.

29 September

31 comments

Leave a Reply

31 Comments Aan "Tastic: “Soms ben ik niet bewust dat ik aan het schrijven ben”"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
David
Gast
David

Shit man. Tastic is Illuminati man. Echt niet grappig man.

illmaticfan
Gast

haha droge illuminati signs

abraham&kaas
Gast
abraham&kaas

Het is niet omdat iemand een driehoekje opgooit dat hij ook daadwerkelijk illuminatie is!!!!

abraham&kaas
Gast
abraham&kaas

waarom TASTIc

Auke
Gast
Auke

weer illuminatie
ik word er een beetje gek van
dus ik ga me er niet meer mee bezig houden en gewoon de muziek luisteren..
maar ik vind het echt niet tof

Lepel
Gast
Lepel

Lieve mensen, illuminatie is bullshit. Hij weet dat, net zoals alle andere NL rappers die er grappig mee doen. Jullie zijn de enige die illuminatie levend houden.

Moeders
Gast
Moeders

Lieve kinderen; ten eerste het is: Illuminati en geen IllumiNATIE, dont get it twisted…
Ten tweede, kan aan mij liggen hoor maar wat ben je als je Illuminati bent… wat ben je dan? wie of wat ben je? Als je dat weet en denkt dat Artiesten daar ook onder vallen is dat wel erg sneu.
Als laatste: Hoezo ga je je daaraan ergeren? Heb je geen leven ofzo en zit je de hele dag alleen maar die shit te googlen… Fuck outta here…

Lepel
Gast
Lepel

Ja word het is illuminati, zat ff niet op te letten. Maar inderdaad: Als het al bestaat, wat maakt het dan uit? Indoctrineren ze ons met Tastic? Met Ski Money Gang Ding? Met Jay-z? Dan falen ze wel behoorlijk.

driehoek
Gast
driehoek

illuminati op 1:30 … ∆

Lepel
Gast
Lepel

Ja scherp daar hadden we het al over. Wie ligt mij alsjeblieft uit wat het nou er precies gebeurt als een rapper bij de illuminati zit?

etvenlo
Gast
etvenlo

Die hardflip is flink sketchy

Joey Farts
Gast
Joey Farts

Als iemand die dit kijkt echt denkt dat tastic bij een hogere macht ofsow zit, moet je je echt schamen en terug de schoolbanken in om je hersens verder te laten ontwikkelen. Je spoort niet! Tastic weet wat een dagelijkse donnie lenen is!

iemand
Gast
iemand
Die rapper (Tastic) wil een boodschap geven!! De boodschap is let op wat je drink en eet!! Die andere meneer waarschuw Tastic van wat drink en eet jij nou weer En Tastic zeg hou je mond ik wil het niet horen. Maar Tastic heeft duidelijk gezegd ik ben dommer geworden muziekaal. Dus wil zeggen dat Tastic een spelletje speel om een boodschap te geven. Mensen die denken dat al deze bekende artiesten niet in een geheim complot zitten. Zijn jammer genoeg niet op de hoogte de geheim kan je ook niet vinden op internet of in de boeken. De echte… Read more »
tommy
Gast
tommy

Voor alle mensen die denken dat dat illuminati van tastic serieus is dan ben je echt dom , het is overduidelijk niet serieus

hoeisienou
Gast
hoeisienou

the fock outa here met die illuminatie shit.. wel slim aangepakt door de best man zelf. Weten dat het bullshit is en nog steeds met de ‘fans’ kloten en de luisteraars ervan overtuigen dat hij zich ermee bezighoudt. Dat houdt jullie weer bezig met hem. zijn doel is bereikt lijkt me..

Boombox
Gast
Boombox

Fashion artie fartie skaters + een blanke bruinhuidige + slechte humor = dit

product of the 70's
Gast
product of the 70's

saa er zijn nog mensen die het snappen ! word @ boomdox!!!! wat is dat met die skaters die in 1 keer rapper zijn met die gabbers die rapper zijn met die nerds die rapper zijn met die hardrockers die rapper zijn met boeren die rapper zijn iedereen moet rappen vandaag de dag.

rauwdei
Gast
rauwdei

Jij hebt zeker niet door dat 9/10 rappers skate(merk) kleding dragen?
think of Stüssy, The Hundreds, Obey, Huf en ga zo maar door.
Jiggy dje, Winne, Hef, Gers, Kempi en heel de reutemeteut die jij wel tof vind.
Go research shit voor you are oordeling.

p.s Tastic is hardt G! Fantastic.

kifesh
Gast
kifesh

doe zelf je research doggie , helft van wat jij noemt is geen skatemerk,

watser
Gast
watser

Dat zijn sowieso skate-merken haha. Doe je research als je comment daarover.

kifesh
Gast
kifesh

wanne poppetjes daar in die store joh, lekker leuk doen in je skinnyjean

bombaklat
Gast
bombaklat

ILLUMINATI, Skate merken die geen skate merken zijn, rappers die hard komen, OMG what’s going on here? SICKNESSS CRAZYNESSSSS Tastic komt hard! doop store lekker creatief, niet zo standaard lame in the hood met al je vriendjes stoer doen voor de camera! ∆ ILLUMITASTIC!

JarreauVandal
Gast
JarreauVandal

HIJ zit gewoon te fokken met die shit man. haha no stress boys

Caper
Gast
Caper

Hardflip was inderdaad goed sketch, maar kom alsjeblieft niet praten over artie fartie skaters. Drop je eigen skateshit als je zo real bent!

sjonge
Gast
sjonge

hahah idd just fuking around met die shit,
mense neme meteen serieus.. domme peeps hoor, best veel ook

Cris
Gast
Cris

hahahhaa kga brokko om deze comments hier, helaas kan ik het filmpje niet bekijken omdat ik in de trein zit.

Zoowizo
Gast

HAHAHAHAHA, Tastic gaat waarschijnlijk helemaal stuk achter z’n pc om jullie comments hahaha, ik ook man.

Cris
Gast
Cris

yes ben home en heb het filmpje kunnen bekijken, kga weer helemaaal brokko man, ben benieuwd wat we van em krijgen! wel jammer dat hij illuminatie is .. :'(

Stee
Gast
Stee

Hahaha pff hij fokt met jullie allemaal man met zijn driehoeken.

jordilogie
Member
ALSJEBLIEFTTTTTT. Illuminati is bullcrap in deze dagen, plus zijn de artiesten gedwongen bij de nieuwe wereld orde. Het is om zielen klein te houden en het leven makkelijk maken. Je hebt geld, je kunt overleven en de dingen die hoort op radio en de berichten op televisie voeden je met info. Zolang je als artiest betrokken bent bij de nieuwe wereld orde, mag je NIEMAND er iets van zeggen, dus die driehoekjes bij Jay-z hadden zijn dood of verdwijning al kunnen zijn. Wordt niet para van wat je geloofd, zorg goed voor jezelf en sluti je iets meerr af van… Read more »
AJ
Gast
AJ
Ik geloof niet dat illuminatie, new world order crap is! Mensen willen er vaak niet voor openstaan of in geloven waardoor ze weglopen voor de werkelijkheid. Er zijn genoeg bewijzen op internet te vinden dat Amerika graag de macht wil hebben, en nederland doet er net zo hard aan mee. Alleen jammer dat de nederlandse bevolking en de rest van de wereld daar aan mee werken en zich op hun privacy leven laten pakken. Ik geloof wel degelijk in deze plannen, kijk naar het pentagon en de twin towers. En wij worden op heel veel manieren gewaarschuwd maar helaas zijn… Read more »
wpDiscuz