Teaser: B.A.N.G. – Keep It Movin

B.A.N.G. heeft een videoclip geschoten voor het nummer ‘Keep It Moving’ van zijn aankomende album ‘Icecream for the Eskimo’. In de clip is een gastoptreden van niemand minder dan de vechter Tyrone Spong te zien. Hierbij alvast de teaser voor de videoclip die 27 september live komt!

Video: Dough-Nut

20 September

4 comments

Leave a Reply

4 Comments Aan "Teaser: B.A.N.G. – Keep It Movin"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
gompy182
Gast
gompy182

flinke teaser
ik dacht dat hij bangbang heten

haha
Gast
haha

hij niet meer bang bang heten
hij nu b.a.n.g. heten
met hoofdletters

Taka
Gast
Taka

Ik dacht dat hij zijn naam veranderde omdat hij niet met geweld geassocieerd wilde worden..

Cross
Gast
Cross

Dus.. nu heb ik 2 boksende dudes gezien en een blaffende boxer.. moet ik nu warm lopen voor een nummer waarvan ik helemaal niks heb gehoord? slechte teaser..

wpDiscuz