Teaser: Daar Ergens op Terschelling

Na 3 albums met Zwart Licht, besloot Akwasi zich tijdelijk te richten op zijn solocarriere. Dit leidde tot enkele losse tracks en uiteindelijk tot het mini album en toneelstuk ‘Daar Ergens‘ die dit voorjaar uitkwamen. Dit alles was ter inleiding van zijn album, dat dezelfde naam draagt en op 10 oktober zal uitkomen. Voor zowel het mini-album als het album heeft Akwasi zich laten inspireren door Bram Vermeuelen.
Wij waren bij de opnames van dat album op Terschelling, waar Akwasi zich terugtrok en zich volledig kon richten op het maken van muziek. In de komende drie afleveringen van ‘Daar Ergens op Terschelling’ laten we zien hoe Akwasi te werk ging met onder andere artiesten als Rob Dekay, Gerson, Drummakid, Esco en Hessel. Hierboven kun je alvast een teaser zien van wat je kunt verwachten.

28 September

4 comments

Leave a Reply

4 Comments Aan "Teaser: Daar Ergens op Terschelling"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Overrated
Gast
Overrated

Jezus, wat krijgt deze gast veel aandacht zeg, ze begonnen vorige jaar al met een teaser hiervan en nu krijg je weer een hele zooi promotie hiervoor. Akwasi is niet slecht, maar hij is wel overrated. Ga eens ff wat dieper zoeken naar opkomende artiesten in NL, er zijn honderd 100 mc’s die beter zijn dan dit. Maar goed, t draait tegenwoordig niet meer om skills he.

Maxamillion
Gast
Maxamillion

Wow, haten op Akwasi. Dan moet je toch echt met argumenten komen.
Dude got techniques drippin out his ass cheeks als je het mij vraagt. Weinig MC’s met zoveel inhoud; en vorm om je vingers bij af te likken. En hij houdt het real als een m#therf#*ker. Weinig rappers die zo origineel komen als hem (Bram Vermeulen resurrected met Soul). Case closed.

flame
Gast
flame

akwasi op harde beats! De teaser op repeat haha!

Sandra
Gast
Sandra

Laten we vooral de rest van de mensen niet vergeten. Die zijn allemaal top.Dus lof voor allemaal

wpDiscuz