Teaser: Dio – Ze Houdt Van Me ft. Hadewych Minis

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”53257″]

Na de vrij spontane release van zijn ‘Benny Bravo Mixtape‘ geeft Dio vandaag een kort kijkje in de video van zijn nieuwste single ‘Ze Houdt Van Me’. Na ‘Dansen In Jou‘ is dit de tweede single van ‘Benjamin Braafs Festival‘, die vanaf 6 juli in de winkels ligt. De volledige video zal vanaf volgende week te zien zijn.

21 June

12 comments

Leave a Reply

12 Comments Aan "Teaser: Dio – Ze Houdt Van Me ft. Hadewych Minis"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Ok
Gast
Ok

cool

gast
Gast
gast

Hij aast echt op gers pardoel z’n plek met deze commerciele kindersound
MAAR
Die mixtape die hij gister ofzo online gooide ben ik nu wel aan het dowloaden vond die wel dope klinken
Dus ook al ga je lekker commercieel ik vind dope dat je alsnog echte muziek dropt daarnaast
Double life

Ok
Gast
Ok

True Story

Ceesus
Gast
Ceesus

Het spijt me zeer maar ik vind dit 10x beter dan Gersje pardoel.

monk
Gast
monk

het commerciële sausje gaat er bij mij ook matig in, maar in de basis klinkt het niet verkeerd.

Sja
Gast
Sja

Ik vind dat hij toch nog altijd meer zijn eigen sound heeft dan die commerciële shit van gers

Barst
Gast
Barst

het lijkt alsof dio gewoon doet wat hij tof vind en dat vind ik dope

Barry
Gast
Barry

Het is beter, muzikaler, en meer doordacht dan wat Gers doet

Davy
Gast
Davy

Dio probeert heus niet Gers van de troon af te stoten het zijn mattie’s van elkaar

Projuice#
Gast
Projuice#

gers is voor effe Dio is alang in this thing and he bin doin it real dope.

HaMattie
Gast
HaMattie

HAha volgens mij kwam Dio met “Tijdmachine”…al 3 jaar voor Gers met Ik Neem Je Mee kwam.Je ka verdern niet komen met vergelijken van de tracks van Gers met de sound van deze single van Dio.Zoals Barry zegt: beter, muzikaler en doordachter ditte.

Chandra
Gast
Chandra

Dear Tim,After many years and much experimentation I am now ctiearn that I can differentiate between boys girls. It has at times been surprising and probably best that I not mention my trips to Thailand in this forum.If you like we can have a chat about this when I see you next but you really should have gotten the hang of this by now As to getting into the habit, try I know he is dealing with this particular issue at the moment.Peter

wpDiscuz