The Roots – One Time ft. Phonte & Dice Raw

The Roots hebben een nieuwe single gereleast van hun aankomende album ‘Undun’. Voor de single ‘One Time’ werkte de groep uit Philadelphia samen met Phonte en Dice Raw. Het nieuwe album van The Roots: ‘Undun’ komt op 6 december uit. ‘Undun’ is hier al te bestellen. Beluister hun nieuwe single hieronder.

29 November

8 comments

Leave a Reply

8 Comments Aan "The Roots – One Time ft. Phonte & Dice Raw"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
EmUrb
Gast
EmUrb

fokking tof!

EmUrb
Gast
EmUrb

ja ik ben serieus

EmUrb
Gast
EmUrb

ik was me zo nu en dan gewoon niet, ik hoor bij team vieze

yesss
Gast
yesss

hiphop leeft nog! helaas alleen in de USA

Russel
Gast
Russel

Refrein vind ik iets minder, maar is het verder een zeer goed nummer 😀

fizzle
Gast
fizzle

aah heerlijk!
big up naar de roots

nick kemper
Gast

heeee ik heb ook jordans nodig in me leven

Arno Arts
Gast

ik heb jordans nodig in me leven

wpDiscuz