Top Notch verwelkomt Boef en de Gelogeerde Aap + korte docu

[jwplayer mediaid=”19284″]

De lang aanhoudende geruchten waren er al maar nu is dan eindelijk de kogel is door de kerk. Boef en de Gelogeerde Aap brengen hun eerste album ‘Wij Zijn’ uit bij Top Notch op 21 januari 2011.

De link werd natuurlijk al onder de oplettende fans veel eerder gelegd doordat Sticks het duo aan het rooster van de Fakkelteitgroep had toegevoegd. Toch duurde het iets wat langer voordat het officieel werd. Een belangrijk argument was de Grote Prijs van Nederland waarin de Tilburgers, na een lange weg, de finale haalden en er uiteindelijk afgelopen zaterdag met twee Awards vandoor gingen (De Beste Muzikant voor Boef en de Publieksprijs).

Beatmaker, clipregisseur en huisfotograaf Herb Alfonso achtervolgde De Boef en Aap vanuit hun hometown Tilburg naar de Paradiso in Amsterdam waar de finale werd gehouden. Het leverde deze mooie korte documentaire op. In januari verschijnt verder de tweede videoclip ‘Zien’, de eerste video ‘Wij Zijn’ is al te zien. Tevens zal het duo te zien zijn tijdens een showcase op Eurosonic/Noordeslag. Op 21 januari is het echter echt feest, want dan wordt ‘Wij Zijn’ gereleased en zal het dak er afgaan in een afgeladen 013.

16 December

28 comments

Leave a Reply

28 Comments Aan "Top Notch verwelkomt Boef en de Gelogeerde Aap + korte docu"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Blaaskaak
Gast
Blaaskaak

wat is hier nou zo docu aan dan?

frenkolijzer
Member

ik vind ze wel hard 🙂
persoonlijk denk ik

diff
Member

Best wel Vage shitt OUwwweee

Lenny gerard
Member

niet omdat jij het niet goed vindt dat rico het niet goed zou vinden , wat weet jy ervan.
Ze komen hard gefeliciteerd!

Robbin
Member

Gefeliciteerd!!

Anonymous
Gast
Anonymous

uhmmm boef maakt de beats hoor.

thijs
Gast
thijs

ik denk dat iedereen gewoon boef als afkorting gebruikt 😉

cameo
Gast
cameo

iedereen mag zn mening hebben. maar ik snap niet dat mensen zeggen dat aap niet flowt. ik vind ze hard

jord
Gast
jord
Totaal geen flow? Hahahaa dat je het accent niet diggt oke, maar als je erover begint dat hij niet kan flowen…. Cedric: Sorry, maar die aap hoort thuis in de dierentuin.. tottttaal geen flow en altijd het zelfde, gare stem en accent en hij kan niet eens op een normale beat spitten, zoals we bij de laatste sessie gezien hebben bij 101.barz. Iederen pompt dezelfde beat en deze man moet perceee weer die grimmey dubstep hebben.. denk datie anders helemaal niet klinktt..:PKomop is het nou zo lastig om hard te komen op zo’n beat? er zijn gasten die het zelfs… Read more »
bijzaak
Gast
bijzaak

flow is ver te zoeken, maar er zijn vast mensen die ‘t wel diggn want anders werden ze vast niet getekend he, dus congratz daarvoor, ook al vind ik het persoonlijk vrij lame. peace!

Mark
Member

http://deeplydope.eu/2010/10/27/video-fakkelteit-groep-sessie-bij-lijn5/

mensen die zeilken dat de aap alleen kan rappen op de beats van boef, check dan deze sessie!

Mark
Member

Zeg wat je wil, vind je het niks, dan vind je het niks, jouw mening, maar ik vind ze gewoon vet.

Right
Gast
Right

Ik snap het allemaal echt niet. Geef toe dat de live show hard in elkaar zit, maar ik vind het als ik het op track op clip luister echt geen ruk aan. Waarom word alles wat vernieuwend is getekent, ook als het slecht is ..

thijs
Gast
thijs

ik vind het goed dat topnotch breed contracteerd
maar blijft boef wel hard flowen?
ik denk dat boef en de aap maar tijdelijk zijn

niet dat ik ze niet hard vind, ik vind ze gruwelijk

kale
Gast
kale

het is ook geen hiphop het is een mix tussen dubstep hiphop en elektro.

Aap heeft een eigen stijl ofje houd ervan of nie

mical1
Member

boef en gelogeerde aap zijn gewoon dope…punt!
mensen die het niet diggen? ga lekker mr.polski luisteren…

Workingclasshero
Gast
Workingclasshero

Dat is geen Boef beat maar een Henning beat

mb03: http://deeplydope.eu/2010/10/27/video-fakkelteit-groep-sessie-bij-lijn5/mensen die zeilken dat de aap alleen kan rappen op de beats van boef, check dan deze sessie!

Workingclasshero
Gast
Workingclasshero

@ mb03: Sorry las te snel, aap op henning beats is idd ook dope

Anonymous
Gast
Anonymous
haha ja man jvt diepe shit…. en ik snap die hele vergelijking niet zo. arie: Ik vind boef en de aap ook echt niet dope, zoals Cedric al zegt die stem is echt gaar en ook de flow, delivery komt niet echt over. De teksten slaan nergens op het is maar een beetje aan elkaar geklapt en er zit totaal geen chronologische volgorde in. Veel mensen in mijn omgeving vergelijken het met de Jeugd, maar die vergelijking vind ik onterecht. Omdat de nummers van de Jeugd wel wat betekenen en zelfs zo goed geschreven zijn dat je na 100x luisteren… Read more »
JK
Gast
JK

ga niet haten op ze hun komen hard en je moet er van houden net als elke andere mc , somminge houden ervan en sommige niet…jammer dan

MAXI
Member

@cedric
Hij pakte een andere beat omdat hij op een boef beat wou spitten! En ik weet zeker dat het 100X zo moeilijk is om op zon beat te rappen dan op een normale beat, ik denk dat bijna geen een mc op zon beat kan rappen! En he tis geen standaard flow, daarom kunnen van die keizer typetjes het niet begrippen, net als de teksten! Dat zijn vergezochte teksten die wel ergens op slaan!

montani
Gast
montani
wat de boer niet kent, dat eet hij niet. vergelijk nou is niet met je al kent. misschien valt flow onder een code en is wat hun doen juist een ander soort code. arie: Ik vind boef en de aap ook echt niet dope, zoals Cedric al zegt die stem is echt gaar en ook de flow, delivery komt niet echt over. De teksten slaan nergens op het is maar een beetje aan elkaar geklapt en er zit totaal geen chronologische volgorde in. Veel mensen in mijn omgeving vergelijken het met de Jeugd, maar die vergelijking vind ik onterecht. Omdat… Read more »
niemandsland
Gast
niemandsland
arie: Ik vind boef en de aap ook echt niet dope, zoals Cedric al zegt die stem is echt gaar en ook de flow, delivery komt niet echt over. De teksten slaan nergens op het is maar een beetje aan elkaar geklapt en er zit totaal geen chronologische volgorde in. Veel mensen in mijn omgeving vergelijken het met de Jeugd, maar die vergelijking vind ik onterecht. Omdat de nummers van de Jeugd wel wat betekenen en zelfs zo goed geschreven zijn dat je na 100x luisteren weer iets hoort wat weer te maken heeft met een andere track van ze.… Read more »
fayaa
Gast
fayaa

die namen al, laat staan du flows..? wellekeee?

Joop Atsma
Gast

wauw ja, echt een docu!

Stinkendtheezakje
Gast
Stinkendtheezakje

Waar precies staat het Symbolische ”Rondje en driehoekje” voor?

Over Aap die rapt op een boefbeat, het is een duo. Pure Logica.

ws013
Member

eerlijk gezegd vond ik aap bij de 101 sessie zwak komen op die beat(delivery), maar als ik die repetitie zie op deze”docu” zeg ik sheize man die ding is hard. wie dit niet digged oke, maar heeft een totale eigen swag en dat maakt het original. Big up naar de aap en de Studi0-O

Jeroen
Member

Eerlijk he, een pot nat de hele scene.

die stijl van rappen, 100 rappers waren voor hem.

alleen een andere stem, bite die shit en breek je kaken -duvelduv.

wpDiscuz