Trailer: Gers Pardoel – Eenzaam op de bank

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”52145″]

Het nummer ‘Eenzaam op de bank’ is volgende single van het ‘Deze wereld is van jou‘ album van Gers Pardoel. Op de vervolgpagina staat een korte preview van de door Steven Elbers geregisseerde videoclip…

23 May

52 comments

Leave a Reply

52 Comments Aan "Trailer: Gers Pardoel – Eenzaam op de bank"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
kut gers
Gast
kut gers

Vind die gozer echt totaal niks veeeelste commercieel

Jorn
Gast
Jorn

> hij is i.i.g. een stuk beter dan al die rappers die alleen maar over money en bitches willen rappen..

asdj
Gast
asdj

> sorry die rappers die alleen maar over money en bitches rappen bestaan niet. Dus is gers pardoel de meest kaka rapper van nederland:D

publiek
Gast
publiek
Veelal ongeschoold publiek dat hier reacties neerzet denk ik. Tuurlijk rapt Gers commercieel, met haatdragende reacties betaald Gers zijn rekeningen niet, met zalen vol vijftienjarige, nickelson jas dragende pubers betaald Gers zijn rekeningen wel. Mensen nemen de tijd dit te kijken, nemen zelfs de tijd een haatdragende reactie te plaatsen, jij verspilt nutteloze energie aan die reactie. We leven in het westen, het draait hier voornamelijk om geld verdienen, Gers is niet zo ‘stoer’ als hef en niet zo diepgaand als Fresku, hij heeft geen flow als Sticks of Rico, maar wel uitverkochte concerten waar alledrie deze heren, met veel… Read more »
Sticks
Gast
Sticks

> Ooit van Buitenwesten gehoord?

@publiek
Gast
@publiek

> @publiekAKAfaalhaas…

ik neem aan dat je net sinds een aantal dagen naar nlhiphop luistert? jij hebt onder een rots gelegen terwijl de hele opgezwolle movement uitverkochte zalen afbraken in heel nederland… je hebt de buitenwesten tour gemist?? doe je research voordat je zulke onzin post..

mano
Gast
mano

Nederlands word steeds slimmer XD

blok
Gast
blok

@Jorn,

Nederhop is nu eenmaal vooral gangster rap, met rappers als hef, kv, onder enz. Fresku, winne, kempi voegen daar ook iets anders (extra’s) aan toe

Gers valt, als je dat zo vergelijkt, dus wat dat betreft erbuiten.. Geen gangsterrap, maar ook geen realiteit en waarheid zoals fresku, winne, kemp enz vertellen.. Te commercieel dus idd en voegt niet echt iets toe

C.
Gast
C.

> * Jiggy Djé niet te vergeten.

Jorn
Gast
Jorn
> @ Blok. Ik vind het sowieso al onzin al die zogenaamde gangsterrap in Nederland.. ik vind het Überhaupt geen echte gangsterrap, maar dat komt misschien omdat ik zeer graag naar de oldskool shit luister van cube, snoop etc etc.. Daarnaast vind ik dat rijtje rappers wat je noemt ook echt ver weggezakt.. Hef heeft op hefvermogen een kunstje laten zien dat hij tegenwoordig blijft herhalen en, jammer genoeg, steeds slechter (zelfde geldt voor önder).. KV gaat steeds meer hetzelfde als de rest doen, Fresku is inderdaad wel dope (al vond ik persoonlijk zijn vorige album beter), Winne hoor je… Read more »
Nsjs
Gast
Nsjs

naja voegt niks toe. Hoe bedoel je?
mensen zingen zijn nummers mee en hij doet shows en is op tv.

Je kan het leuk vinden of gaar vinden, maar je kan niet ontkennen dat zijn muziek niets toevoegt!

asdf
Gast
asdf

zijn muziek voegt niks toe omdat hij popmuziek maakt volgens het gebruikelijke recept.
Een uitgekauwde formule van slappe refreintjes en herkenbare melodieen. Mij houden ze niet voor de gek.

WierrieKlapper
Gast
WierrieKlapper

Ik vond die andere tracks echt kk poep,
maar moet toegeven deze track is echt masterlijk!,

ga zo door man!<3
Big up respect

gast
Gast
gast

Check dan
Gers is geen rapper maar een echte artiest
Hij zorgt ervoor dat zijn muziek de meeste monnie maakt van elke rapper in NL
HIJ is de ENIGE rapper in NL die een focking Mercedes AMG rijd

just
Gast
just

Respecteer zijn tracks die WEL goed zijn. Symfonie staat niet voor niets op So So Lobi. Dat Gers nu commercieel is moet hij zelf weten. Hij maakt een nieuwe track, underground of commercieel.
Respect voor deze tracks zullen alleen van 15 jarigen komen en niet van de mensen die wel weten wat echte muziek is.

rrt
Gast
rrt

gers is nu op zijn prime. over een paar jaar is hij uitgespuugd, vervormd en vergeten. zo ging het ook met zijn voorgangers bij topnotch. dat komt omdat hij een gemaakt product is en niet dicht bij zichzelf blijft

kifesh
Gast
kifesh

gers is gewoon enorm k4nker whack.

zaak gesloten.

ffddss
Gast
ffddss

wat ik niet helemaal begrijp is dat er boven groot staat geschreven “Puna | Hiphop Vandaag” , maar wat heeft gers zijn ding met hiphop te maken? Wanneer is (tegenwoordig) iets hiphop en wanneer niet? is zoiets te zeggen? of noemen we alles (waar over gerapt wordt) maar kwakkeloos hiphop? Niet om te haten ofzo, maar ben er erg benieuwd naar!

Audi
Gast
Audi

> Wat je zegt klopt wel, dit ding heeft hier niets op Puna te zoeken. Maar goed, vertel dat Puna maar eens. Die schijnen tegenwoordig alles wat los en vast zit te droppen. Beetje jammer.

Ciss
Gast
Ciss

Wat is volgens jou dan wel hiphop? Aangezien dit volgens jou geen hiphop is aan je reactie te zien.>

yyty
Gast
yyty

> kom op dude, wat denk je zelf?

Ciss
Gast
Ciss

> Wat ik denk? Ik wil gewoon even weten wat ‘Hiphop’ volgens hem is en waarom dit geen hiphop is.

JJ
Gast
JJ

> omdat het gewoon geen hiphop is. wat wil je dat ik daaraan uitleg?

Hedo
Gast
Hedo
het probleem in nederland is dat als je je ding wilt doen en geld wilt verdienen je je ziel moet verkopen aan de duivel. in dit geval topnotch :p over een paar jaar zal gers coach worden. net zoals voetbalspelers. hij moet er zeker van genieten nu het nog kan. maar hiphop fans heeft hij niet echt. de enige die er echt naar luisteren zijn kids. opzich niets mis mee, maar wel een beetje triest dat we in een land leven waar je als artiest zo diep moet zinken om op die manier je brood te verdienen. artiest zijn in… Read more »
Yennickkk
Gast
Yennickkk

@familie
Fresku Rico en Sticks die niet voor volle zalen zorgen?
Hou op man

Surya
Gast
Surya

Bonjour lucchetta,Merci pour votre megsaseJe ne voudrais pas dire de beatise.C’est pourquoi il vaudrait mieux contacter Marise, qui vous donnera tous les renseignements utiles, et surtout, si vous eates du meame de9partement, si une suite peut eatre donne9e.Marise:06 82 72 10 84de la part d’Helene sur internetIl n’y a pas de quoiCordialement

ws013
Gast
ws013
altijd maar weer die bullshit over hij is comercieel, mensen: rappers zijn allemaal commercieel, rappers willen allemaal commercieel zijn maar niet iedereen heeft het of kan dat met zijn muziek. Hoe kun je nou van muziek leven als je niet commercieel bent? Maar zodra iemand succes heeft en er flink mee kan verdienen is hij ineens niet meer interessant en te commercieel. Onzin, dus een artiest moet skeer blijven om bij jou in de smaak te blijven? Ali B was toch ook commercieel, kijk waar die man is en wat hij heeft bereikt. Lange frans was toch ook commercieel, kijk… Read more »
oo22
Gast
oo22

> @ws013 : jij bent echt een kk hypocriet. je stelt je nu heel sympathiek terwijl ik jou heel vaak dikke haatreacties zie schrijven. fokkin kneus

sds
Gast
sds

wat is dit voor gare nep pe commerciele teri ngtroep. weg ermee!! geef mij maar liever echte hiphop waar een verhaal op niveau wordt verteld ipv die gare ‘spring maar achterop bij mij’ praktijken. ali b mag ook op donderen. allemaal ko nten-verkopers. geef mij maar liever een echte baan ipv te moeten bukken voor een stel 15 jarige kids!!

oo22
Gast
oo22

wat poep jij nou gast, hypocriet my ass. ik zeg gewoon wat ik vind, en als dat op zijn tijd negatief is dan is dat naar mijn mening zo. Is het positief dan is het ook zo. Dat jij je daar aan ergert en mijn comments loopt te lezen, is jou probleempje, kneusje die mij een kneus noemt. en als je scheldwoordjes wil gebruiken moet je dat niet op het net doen maar in het openbaar vriendje.

ii999
Gast
ii999

> je vieze vuile kk moeder

ws013
Gast
ws013

> ach menneke toch, dan praat jij over hypocriete haatdragende reacties? ik kan het even niet meer volgen.

jurgen
Gast
jurgen
wat lullen jullie allemaal hef kempi winne uhm noem het allemaal maar op zijn nix vergeleken gers gers is de eerste rapper/muziekand die het heeft geflikt watelke rapper wilt flikken op tv komen rijk worden van je eigen product kom mij niet zeggen dat jij zelf als rappertje achter je kk pc en kk mixer metje kk mice niet beroemd wilt worden en geld verdiennen wat moet je dan idd een domme rapper blijven die geen geld verdiend alleen maar om jou respect te verdiennen denk je echt dat gers hier wakker van ligt hij lacht op ons allemaal kijk… Read more »
ionenbestraler
Gast
ionenbestraler

> hee jurgen pannenkoek, waarom ga jij niet even kneiterhard aan de ballen van gers likken?? en als je dan toch bezig bent kun je je meteen inschrijven voor een schrijfcursus..de tering hee.. of ben jij toevallig 1 van die 15 jarige kids die zware fan van hem is? zit je kamer vol met posters van hem? pff, gooi jezelf weg man.

Gast
Gast
Gast

> Word, ik had het niet beter kunnen zeggen

edu
Gast
edu

Gers is volgens mij de allergrootste bukker op dit moment in de scene. Ik bedoel, hij pakt hier en daar een paar knaakjes, maar goed..dat doet een vieze hoer ook.

12345
Gast
12345

huh, hoe komen mensen erbij dat gers hiphop maakt? het is gewoon pop hoor! moet hij zelluf weten natuurlijk maar het hoort niet op puna.nl hoor

merel
Gast
merel

haha het is niet echt best dat 90% hier vindt dat gers slecht is :p maja hij moet zelf weten wat hij doet. als hij zo zijn brood wilt verdienen moet hij zelf weten toch.

FGF
Gast
FGF

waawww op you tube wordt er ook massaal op hem gehaat hahaha ongelofelijk gewoon

koppetoe
Gast
koppetoe

jaja blablablabla, eindpunt? deze man maakt zijn money op een chille manier. punt

Udel
Gast
Udel

> hoe weet jij nou of hij op een chille manier zijn geld verdient? klinkt alsof je zijn werk aan het onderschatten bent..

koptoe
Gast
koptoe

> Omdat die dat zelf zei in een interview

Hiphap
Gast
Hiphap

Ik heb liever de muziek van gers die kinderen laat lachen dan die gare shit van kempi die nergens over gaat. Rappen over money maar gasten halen vijfje wiet bij de shop. Gers heeft focking 12 miljoen views, de man is bekend bij jong en oud. Ik ben het met je eens dat dit geen hiphop is maar dat is die shit van mellamell badboy taya en al die andere sjonnies ook niet. Puna is nog commercieler dan welke artiest ook onthou dat

JJ
Gast
JJ
> het is waar dat gers veel views haalt. maar dat heeft meer met PR werk te maken dan met talent of dat een nummer goed in elkaar zit. genoeg crappy nummers die veel views halen, daar moet je je niet aan vergapen. en goed, omdat het geen hiphop is heeft het niets op puna te zoeken. puna is een hiphop blog (zie logo) en vind dan ook dat ze zich zo moeten profileren. als je badboy taya als voorbeeld geeft pak je er ook wel meteen 1tje uit hoor. feit is gewoon dat op deze manier gewoon blijkt dat… Read more »
Mr. Welfare
Gast
Mr. Welfare

GERS is Hip-POP ipv. HIPHOP
Net zoals je vroeger Hip-house had: Tony Scott, Techotronic, Mr. Lee, Fast Eddie,
Snap, Rebel MC. To name a view.

Iedereen kan rappen, maar iets bij dragen is een ander verhaal.

010HipHop
Gast
010HipHop

Hef enz kunnen allen maar over money rappen, deze man krijgt de money ook.

Warius
Gast
Warius

Ik ben geen fan, maar hij schrijft zijn liedjes heel slim en niet onoprecht.
Goed in het gehoor liggende melodieën en teksten die te vergelijken zijn met wat we in de kindertijd ingeprent krijgen: “ik neem je mee ee ee”, “we gaan naar…”, “lekker op reis”, “potje met vet” etc. Ik vind dat je het verdient als je weet aan te sluiten bij je publiek.

wer
Gast
wer

jullie lovers zijn aarslikkende ho mo’s

Jorn
Gast
Jorn

> Jij bent een vervelend pubertje met een taalachterstand?

Woens
Gast
Woens

> Jij bent een gay die gers graag cockie geeft? enjoy the video vieze flikker

Jorn
Gast
Jorn

> dan zou ik mijn eerdere comments mar eens lezen.. zo kinderachtig om zo te doen.. vind je het gek dat de hiphop en rap achteruit gaat als de gemiddelde luisteraar en persoon die comments leveren zo’n verschrikkelijk laag iq hebben als jullie.. Nou, probeer me nu eens een goed antwoord terug te geven zonder te schelden of is dat te ingewikkeld?

A point of view
Gast
A point of view

> Woens, ik snap best dat jij je veilig waant achter je pc of laptop, daarentegen snap ik niet waarom jij je zo fantasievol uitlaat. Alsof jij Jorn dit graag ziet doen, terwijl jij toekijkt.

wpDiscuz