Trailer: Salah Edin – W.O. II

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”30128″]

Op 1 oktober is het dan zover en zal Salah Edin na ‘Nederlands grootste nachtmerrie’ en het Arabische album ‘Horr’, zijn derde album ‘W.O. II’ uitbrengen. Het album is weer geheel Nederlandstalig! Op weg naar het album zal er een documentaire over het album verschijnen.

Met het nieuwe album ‘W.O.II’ wil Salah mensen inspireren door een beeld te geven van het verleden met een visie op het heden. Aan de release van het album is er ook een kunstexpositie ‘Goudstikkers‘ gekoppeld in samenwerking met Moustapha Lamrabat (Be), Illustrator Franklin Westhoek en kunstenares L’estoir (Esther Claus). Via de site van voordekunst kan je kleine donatie doen om dit mooie project vorm te geven!

12 August

16 comments

Leave a Reply

16 Comments Aan "Trailer: Salah Edin – W.O. II"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
ollie-a
Gast
ollie-a

sick 1#

nes
Gast
nes

dat was geen winne. dat was yung c

uiterwijk
Gast
uiterwijk

ik zie kempi, rbdjan, gmb, akwasi, winne.

Crown
Gast
Crown

Ik zie hetzelfde. Fresku zou hier ook niet misstaan. Dat baseer ik mede op een stuk uit zijn nummer ‘Het Beloofde Land’.

NGN
Gast
NGN

waarom wil iedereen fresku’s kont kussen? fresku is een rapper die zeurt. en klagendehiphop wordt vaak verward met echte hiphop.. fresku’s rijmskills zijn ook zeker niet zo hard als die van winne, akwasi of jiggy dje.

kan trouwens niet wachten tot dit album verschijnt, nederlands grootste nachtmerrie en horr waren te gruwelijk. hopelijk wordt ook dit album weer grotendeels geproduceerd door Focus

Fan
Gast
Fan

Muziek van Tantu! Shit word erg

Anonymous
Gast
Anonymous

Het aller eerste stukje aan tafel voor dat het filmpje begint waar kan ik de gehele discussie terug vinden? Iemand a.u.b?

sm1tje
Member

Damn, sickness, ben rete benieuwd!

Bryan
Gast
Bryan

Ben zeer benieuwd, Salah heeft altijd lekkere beats en is lyricaal heel sterk !

davor
Gast
davor

salah doet zn ding…

big up alphen

notimportant
Gast
notimportant

The boss is back

Bubbelingslet
Gast
Bubbelingslet

ik hoop echt dat ie zijn niveau heeft behouden. Kijk ernaar uit!!

Leezy
Gast
Leezy

0ZEVEN1 check Leezy ft immy – Shook ones

Jeez
Gast
Jeez

Er komen sowieso geen producties van Focus meer op, omdat Salah Edin zn afspraken niet heeft nagekomen met Focus. Qua beats wordt dit album dus sowieso al minder goed dan Nederlands grootste nachtmerrie en horr. Of er moet een nederlandse producer zijn die beter is dan Focus maar dat betwijfel ik. Ben wel benieuwd, maar nrs. als ‘Tfoe’ of ‘Vrouwtje is een bitch’ gaat ie (helaas) niet overtreffen denk ik.

Paulo
Gast
Paulo

Ik ben ook erg benieuwd waar de fragmenten uit het televisie interview vandaan komen, iemand?

mtsrts
Gast
mtsrts

Sneu dat dit figuur nog steeds teert op zijn Fitna second of fame.

wpDiscuz