Tyga haalt uit naar Drake en Nicki Minaj

tyga
Tyga doet geen moeite om zijn onvrede richting zijn label Young Money te verbergen. Zo verscheen hij eerder deze maand op twitter om te vertellen dat zijn album ‘The Gold Album: 18th Dynasty’ af is, maar dat YMCMB hem niets laat releasen. Daarna besloot T-Raww om zijn, door Kanye geproduceerde, single ‘40 Mill‘ uit te brengen via zijn eigen Last Kings label.

Gisteren verscheen er bij Vibe een interview met de rapper waarin hij geen blad voor de mond nam. Hij meldt onder andere dat Young Money niets te maken heeft gehad met het creatieve proces van zijn album en dat hij Drake en Nicki Minaj niet mag. Hij noemt Drake zelf ‘a fake person’ en zegt in het interview dat de relaties tussen de leden van YMCMB geforceerd zijn door Lil Wayne. Inmiddels heeft Nicki haar virtuele handen van Tyga afgetrokken door hem te unfollowen en heeft de westcoast rapper bekend dat hij independent verder wil gaan. Het wachten is nu natuurlijk op een reactie van Drizzy of Wayne en of Tyga z’n album ooit het levenslicht gaat zien.

Are you trying to break out on your own?
Yeah, I’m tryna’ go independent. I don’t really get along with Drake. I don’t really get along with Nicki.

Why?
I don’t like Drake as a person. He’s just fake to me.

23 October

7 comments

Leave a Reply

7 Comments Aan "Tyga haalt uit naar Drake en Nicki Minaj"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
ok
Gast
ok

These Hoes aint Loyal XD

tyga
Gast
tyga

love it

lastking
Gast
lastking

These hoes in troublee …….

Flexmeister
Gast
Flexmeister

Publiciteits stunt.. geloof hier niks van

Domwell
Gast
Domwell

Zal wel goed voor hem zijn… Hij maakt ook dope tracks. Achter gehouden worden door een label fucked je hustle en je creativiteit up…

Leon
Gast

Vind hem wel iets voor G.O.O.D. Music.

OTF600
Gast
OTF600

fuck tyga.

wpDiscuz