Tyga x Game – Chi-Raq To LA (Lil’ Durk Diss)

Tyga-For-The-Road-Explicit-ft.-Chris-Brown-HD-1080p-x264-2013-www.BestVideoRap.com14-00-13

Na dat Lil’ Durk op ‘Chi-raq‘, waarop hij te horen is met Meek Mill en Shy, uithaalde naar Tyga trommelt Tyga vandaag Game op voor nog een ‘Chi-raq‘ remix genaamd ‘Chiraq to LA’. Op ‘Chi-raq to LA’ halen Tyga en Game beiden uit naar Lil’ Durk.

6 May

27 comments

Leave a Reply

27 Comments Aan "Tyga x Game – Chi-Raq To LA (Lil’ Durk Diss)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Chiraq
Gast
Chiraq

Waarom gaat The Game zich ermee bemoeien? Met Lil Durk wil je geen problemen. Ze zijn crazy in Chicago…

Chuck
Gast
Chuck

hahahahaha crazy in chicago ze zijn crazy in compton check wat game met 40 Glocc heeft gedaan man en technisch gezien heeft game ook echt g-unit gekillt the game is tenminste een rapper die weet waar hij vandaan komt en geen chief keef billen likker is

Chuck
Gast
Chuck

die Flow van the game gewoon veel te eng die DMX shirt kk hard en 40 Glocc is the next rapper thats dead egt een faler die vent!

Bart
Gast
Bart

Haha ze zijn crazy in chicago? denk je dat je wilt fokken met The Game? compton blood dingen man.

Looka
Gast
Looka

omdat hij 40 Glocc disst op die track en het staat er weer eens nie op…

Looka
Gast
Looka

puna loopt weer eens achter!!!

R.I.P. Challa, THC’er doodgeschoten
http://www.funx.nl/index.php/omg/21219-r-i-p-challa-thc-rapper-doodgeschoten

Glock44
Gast
Glock44

eindelijk weer beef in de rapscéne… die ChiRaq beat gaat zeker nog vaak gebruikt worden, but goddamn game put that shit n fire!

Ja
Gast
Ja

Haha The Game maakt Lil Durk kapot, ”And nobody knows you” Ik irriteer me ook wel aan die kleine jongentjes van Chicago die de rapgame proberen in te komen en doen alsof ze wat zijn. In deze diss praat Tyga over zijn jets en geld die hij heeft en Lil Durk niet, maar The Game disst hem helemaal kapot. Maar wat verwacht je anders van The Game.

RIP
Gast
RIP

alvast RIP tyga

Nee
Gast
Nee

RIP Lil’ Durk

blackastacks
Gast
blackastacks

game bite kkhard die kendricks stijl

Fonytenderony
Gast
Fonytenderony

Deze hele track is trouwens gewoon kk wack. No boss status at all , ze spelen hier op deze beat. Domme mensen gaan dit toff vinden jullie hebben geen besef wat hard is en wat niet. Stumpers

3HunnaOblockSqaud
Gast
3HunnaOblockSqaud

tyga kan beter oprotten met zijn skinny jeans snapback swagger shit , durk is van de streets man chicago real shit

mattix
Gast
mattix

game kild hem

meer
Gast
meer

whaaaaaa hij heeft the game nodig zegt al genoeg…

See
Gast
See

Hard of niet, they still rich and jij broke so stfu fontenderony 🙂

ricardo
Gast
ricardo

dit zijn gasten die in afgesloten wijken wonen vaak beveiligd worden door politie
en die alles doen om hun muziek te promoten
en the game moet zich schamen tatoo van trayvon maar zijn moordenaar leeft nog

feunen in een bak
Gast
feunen in een bak

YMCMB is nepste shit ooit, maakt niet uit of game iets goeds uitbrengt, hij is sws al geflopt doordat hij bij daar heeft getekend en tyga is altijd zwak qua lyrics.
gaYMCMB RIP

Fonytenderony
Gast
Fonytenderony

@see ik wist wel dat jij een mongooltje was die zomaar wat roept tegen iemand waar jij het financieel gezien nooit van of zal gaan winnen, wat ik kan uitgeven in 1 dag als ik dat graag zou willen, moet jij nog vele jaren over doen. Niet zomaar wat roepen, en niet zomaar roekeloos praatjes van andere overnemen, mongooltje.

Perc
Gast
Perc

Nehhh dit is niet hard, dit is gewoon weer loos geblaf van the game, 50 vind ik wel erg hard en gecontroleerd overkomen in zijn tracks. Hij blijft hard. Meer geld , meer zakelijk georienteerd, hij weet wat hij doet en hoe hij meer geld maakt , the game enzo zijn nog steeds niet next level.

Hoofd
Gast
Hoofd

Jullie zijn allemaal vriendinnetjes… Chiraq is op dit moment aan het bangen! Die drillscene is keihard, ze nemen over. Niks geen lyrics of diepgang, gewoon keiharde beats en barz over de realiteit. Waarom? Omdat ze echt zijn! Weinig mannen in de game zijn tegenwoordig echt, allemaal blablabla net als drake.
Tyga is een pussy, moet game op ze track nemen om Durk te dissen. En fok bloods of crips, hun hebben niks op de GD’s… Zeeeeeker niet in Chiraq

Only The Family in my eyes! OTF300!

Chuck
Gast
Chuck
Hahahaha The Game niet next level kijk wat je zegt je weet niks oke GRODT Was dope album en 50 zen nieuwe is ook dope maar the game zen albums na Get Rich or die trying zijn allemaal harder en beter geweest dan 50 zijn albums vanaf 50 zijn 2de album das gewoon een feit alle albums van the game deubteren in amerika op 1 en hij heeft een eigen show op mtv daar hij word daar gewaardeerd omdat fans daar echt fans zijn en niet op fake dingen letten zoals Chicago rappers the game is ver de enigste die… Read more »
Bumpj
Gast
Bumpj

Zegmaar alvast R.I.P the game, hij komt hardste op deze chiraq track maar, jullie weten niks van chiraq, shotcaller van chicago (gcount) heeft game gewaarschuwd om afstand te nemen van beef anders is tie binnen een maand dood, check wat er met lil Jojo is gebeurd.

Perc
Gast
Perc

Allemaal zogenaamde bloods hier. Game is gewoon kaka. Doe je research goed. Kom dan praten. 50 is next level waar blijt game ezel. Op die diss track shit game heeft geen moer op te brengen. Dan te gangbangen. En over realiteit. Hij kiest ervoor om hood te blijven dan beperkt hijzichzelf. 50 weet hoe hij zich moet aanpassen in de industrie daarom ook zijn succes met zijn water , en niet alleen dat, doe je research kill.

Perc
Gast
Perc

Trouwens 40 clocc is de man met egte ballen hoevaak is hij in zn eentje aangevallen of in gevecht geweest met bloods niemand kreeg die man stil. Als je als een gang zoveel inspanning moet tonen om 1 mannetje stil te krijgen weet je al hoe wack die gasten zijn, the game blijft gewoon een simpele gangbanger , daar is niks next level aan.

Perc
Gast
Perc
Hij
Gast
Hij

50 heeft nog steeds meer album sales dan game. Dat zegt ook iets. Dat zegt eigenlijk alles, Daar gaat het om. https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20130815182601AAB1hBF

wpDiscuz