Typhoon geeft preview nieuw album in de Sugarfactory + win kaarten

Aanstaande zondag staat Fakkelbrigadier Typhoon in de Sugarfactory te Amsterdam. Het gaat dit keer niet om een normaal optreden, want de show van as. zondag is een voorbereiding op de opnames van zijn nieuwe album, dat tijdens het Oerol Festival op Terschelling wordt opgenomen.

Alles draait om eerlijkheid bij de Zwolse rapper Glenn de Randamie, alias Typhoon, wat ook het sleutelwoord is van zijn debuutalbum. De muziek gaat verder dan Hiphop, ook muzikaal gezien. Er zijn dan ook invloeden uit onder andere traditioneel Afrikaanse, Oosterese, en jazz-muziek te horen. Dus heb je zondag niks te doen ga dan zeker even langs om wat nieuwe geluiden te horen. Daarnaast mogen we van de organisatie op Puna.nl 3 x 2 kaarten weggeven.

Vertel ons waarom jij zo graag in Sugarfactory wilt zijn om nieuwe muziek van Typhoon te horen?

27 May

39 comments

Leave a Reply

39 Comments Aan "Typhoon geeft preview nieuw album in de Sugarfactory + win kaarten"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Kralinge
Gast
Kralinge

Omdat k de 1e ben die reageer

En Typhoon f*cking Dopeee is !

J
Gast
J

Omdat ik al zo lang met smart zit te wachten op zn nieuwe album. En stiekem omdat ik iemand mee op date wil nemen 🙂

Myriam
Gast
Myriam

ThyFears on May 2, 2011 @awekay007 calm your tits and get off hulas lap. Its cllead making money. if it sells it sells.

max
Gast
max

Omdat Typhoon wat suiker op de hiphop strooit, Typhoon is gewoon kneittertje hard!

Greetz

Rawbee
Gast

Ik zou dolgraag naar Typhoon willen..super live artiest en diepzinnige teksten die het beeld van een geniale rapper schetsen…moge de origineelste winnen..als er maar plezier wordt gemaakt van die kaarten that’s all that matters..Goodty

Rob
Gast
Rob

Je houd me zoet met kaartjes voor de sugarfactory die ik niet wil of moet maar tegemoet groet als ik ze krijg. kom zondag naar de zoete inval@Sugafactory…

spawn
Gast
spawn

hoef niks meer te zeggen, geef die kaarten maar. GNEGNE

TYPHOON IS KEIIIHARD

frenkolijzer
Member

Omdat typhoon een baas is? duh

Paulo
Gast
Omdat Typhoon #1 MC is van Nederland. Typhoon houd zich niet bezig met wat gaande is in de ‘scene’. Zijn muziek is een reflectie op zijn zelfontwikkeling en eigen ervaringen. Hij weet die ervaringen zo goed te verwoorden dat je helemaal gaat meeleven met zijn nummers. Vooral live komt dit heel goed naar voren. Typhoon is zichzelf op het podium en probeert er zo een mooi mogelijk feestje van te maken zonder overbodig macho gedoe. Hij is een rapper die alle muzikale elementen uit HipHop haalt en alle andere status dingen weg laat, (swagger, geld, de scene, collega rappers). Bij… Read more »
Paulo
Gast

En ik had een keer kaartjes gewonnen hier voor Boef en Gelogeerde Aap luistersessie ‘Vind Ons’. Maar ik was ziek die dag en heb dat leipe gebeuren toen gemist, dus dat.

Lenny gerard
Member

Als je typhoon niet dope vind , weet je niet wat goede hip hop
hoe jong hij al bezig is met het zwolse gebeuren, hij is live superhard
met zijn live band , met muppetstuff , hij is gemaakt om met livebands op te treden , en denkt dat het deze keer ook zo is. en zijn 1ste album is zoo hard wat moet deze dan niet zijn! ben zeer benieuwd

Greets uit Antwerpen LEN

familiair
Gast

ik heb geen geld voor een kaartje

arrowm
Gast
arrowm

omdat typhoon de meest poëtische rapper is, met de meest diepzinnige teksten. En het hiphop in nl hoog houdt.

danielair
Gast
danielair

opdat mijn wil wet is

ikweljijniet
Gast

ik wil na de sugarfactory omdat ik van suiker hou en in een bedrijf wil kome

AL
Gast
AL

Omdat Typhoon nog steeds groeit en ik benieuwd ben wat hij nu allemaal heeft geflikt. Ik was ook heel erg laat met tussen licht en lucht. Ik hoorde hem pas in eind 2008. Dus zou ik het waarderen als ik bij deze 1 van de eerste mag zijn.

snapbedoel
Gast
snapbedoel

Omdat ik me altijd weer verbaas over het feit dat ik steeds weer nieuwe dingen in zijn teksten ontdek. Ik heb Tussen Licht en Lucht nu al langer dan 3 jaar en kan hem nog steeds opzetten en dan weer nieuwe dingen en bedoelingen in zijn teksten ontdekken. Ik ben daarom heel benieuwd naar zijn nieuwe album en zou het geweldig vinden om als een van de weinigen in Nederland als eerst zijn album te horen!! Snapbedoel!

mauws
Member

Omdat Typhoon gewoon nog steeds een van de ergste rappers in de NL hiphop scene is. Zijn tracks gaan altijd diep en ze flowen als een baas. Hij zorgt ervoor dat iedereen op zijn optredens helemaal los gaat. Ze tracks zijn zelfs nog harder als je hem live hoort. Daarom moet ik er gewoon bij zijn om zijn nieuwe vette verse flows te horen.

Marijn Smit
Gast
Marijn Smit

Dude, noem een reden waarom ik niet naar typhoon zou willen?

zwolle038
Member

Omdat tussen licht en lucht het beste nederlands talige hiphop album is, en ik benieuwd ben of Typhoon z’n CD nog een keer kan evenaren.

Ziaur
Gast
Ziaur

ooooh Singapore bijna de tgeenpool van Lima op de orde-chaos dimensie.Inmiddels ben ik weer in Amsterdam en mis ik de tropen (en vooral mijn meisje). Het is hier stervenskoud.Geniet! M

R.P.B.
Gast
R.P.B.

Ik wil die kaarten, omdat ik maandag tijdens mijn functioneringsgesprek mijn ontlag ga indienen. Dat gaat nou eenmaal beter als je knetterbrak bent, punt.

Thijs
Gast
Thijs

EINDELIJK!
tussen licht en lucht is een heel diep album. Daarvan kreeg ik 100% rust. Ik heb tussen licht en lucht elke heen en terugweg voor en na me examens geluisterd.
Ik heb typhoon nu 2 keer live gezien, maar dit was met fakkelbrigade.
Ik ben erg benieuwd hoe typhoon echt is op the stage.
Echt heel veel respect voor Typhoon.

Dennis Jolen
Gast
Dennis Jolen

Ik ben nog steeds niet klaar met Tussen Licht en Lucht, maar het tweede dessert kan altijd!

hiphopzw
Member

Simpel, Ik heb na lang zoeken inmiddels alle tracks van Ty gehoord. Tijd voor wat nieuws!

Danceney
Gast

Omdat ik 14 ben en nu al onderscheid kan maken tussen echte en neppe hiphop. Ik ben ook helaas nog nooit naar een optreden van iemand van ftg geweest. Sterker nog ik ben nog nooit naar een optreden geweest van een muzikant. Kortom zou ik het echt helemaal geweldig vinden als ik zou winnen!

Michel
Gast
Michel

Omdat hij eigenlijk niets wilde zeggen als binnevetter, maar sinds winne hem checkte voor die track , heeft hij ze zinnen erop heeft gezet, en zegt zijn zegje.

Thyphoon is lauw als we die kaarten niet winnen dan toch gewoon kopen.

check

Michel
Gast
Michel

Michel: Omdat hij eigenlijk niets wilde zeggen als binnevetter, maar sinds winne hem checkte voor die track , heeft hij ze zinnen erop heeft gezet, en zegt zijn zegje.Typhoon is lauw als we die kaarten niet winnen dan toch gewoon kopen.check

ness
Member

Omdat Typhoon gewoon de hardste van nederland is, en hij system overload gaat op alles wat die uitbrengt, en dat moet ik gewoon live meemaken!

Gertjan
Gast
Gertjan

Omdat ik door zijn diepe teksten nog beter voel en begrijp bij een live optreden.

Typhoon Bumaye!!

ruuddd
Member

Sowieso omdat Glenn een lyrisch wonder is.
Hoe hij rapt, hoe hij denkt, hoe hij mensen beïnvloed, dat is gewoon één liefde. Hij maakt iedereen zo lekker los op zijn manier, als je de Nederlandse HipHop-Scene een beetje kent, vergeet je deze rapper sowieso niet, dat mág gewoon niet!

Nederlands beste MC/Rapper/Rijmer

één familie, één liefde

Lobi

Mark
Gast

Omdat….. Gerard Joling het songfestival wel kan wint ! @KLPD

noud
Gast
noud

Mijn hoofd nog steeds zit bij de release party van tussen licht en lucht in hedon damn wat een feest was dat.

dobbeltje
Gast
dobbeltje

Omdat Typhoon een living legend is!

Gopej
Gast
Gopej

Typhoon komt als een tornado, blijft maar draaien, spint die plaatjes.
zijn muziek is echt, realistisch, geen domme praatjes.

tussen licht en lucht zit een ruimte, een extra dimensie, en ik vind dat je die extra dimensie mag opvullen met 2 kaartjes voor in the Sugarfactory…

D2D
Gast
D2D

Omdat ik die dag 5 juni jarig ben.
En ik de teksten van typhoon heel erg kan appreciëren.
Die shit is the BOM!

Jessy
Gast
Jessy

Omdat ik Typhoon een van de beste dudes vind ( lyricaal ).
En ik wel een optreden verdien.
En voor het eerst in aanraking kom met dit soort dingen.
Hoop dat het werkt!

Sieske Haan
Gast
Sieske Haan

ik wil deze kaartjes winnen omdat Typhoon gewoon geweldig is en ik ben nog noooitt naar een concert ofso van hem geweest en ik heb nog NOOIT wat gewonnen! haha

Rommel
Gast
Rommel

The time and hard work put into this is very ievpmssire. This is a very nice website. Good luck on the following entry you put into it.

wpDiscuz