Typhoon in de studio voor nieuwe plaat

De rapper maakte de afgelopen tijd een ontwikkeling in inspiraties door. Mede door de samenwerking met New Cool Collective en de Fakkelteitgroep. Ook heeft hij voor het eerst een reis gemaakt naar Suriname om zijn familie op te zoeken. “De inspiratie haal ik niet uit wat ik zie, maar hoe ik het beleef. Alle indrukken van de laatste tijd moeten bezinken en dat neem ik mee tijdens de opnames. Muziek waar ik graag naar luister draagt daar ook een steentje aan bij: blues, folk en melancholische muziek spelen een grote rol. Dat geeft geen garantie dat deze stromingen straks terug te horen zijn op de plaat, maar ik neem het wel mee.” Lees het interview hier verder…

25 April

13 comments

Leave a Reply

13 Comments Aan "Typhoon in de studio voor nieuwe plaat"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
JK
Gast
JK

lekker dan !! kan niet wachten

Chris
Gast
Chris

Eindelijk! Heerlijke rapper. Kan niet wachten!

dissaster
Gast
dissaster

Yeah Ty ty ty!

Dokuz
Member

heb tussen licht en lucht zo grijs gedraaid dat ik nieuwe versie moest halen, en nu is t weer bijna zover.. heb lang uitgekeken naar volgende soloplaat van ty! Vooral naar de melancholiek en poestische teksten. Zo niet mij veranderd mij nog steeds van volwassen vent naar baby elke keer als ik t draai! this is music!

NiemandIemand
Gast
NiemandIemand

Hehe , zal een keer tijd worden 😛
Kan niet wachten op de plaat

Gopej
Gast
Gopej

Ik kan niet wachten!

boe
Gast
boe

Release in 2012?

rotterdam010
Gast
rotterdam010

boe: Release in 2012?

ik hoop het niet!

C.
Gast
C.

hehe finally!

zinnor
Gast
zinnor

typhoon beter doe jij je ding op oeral in de studio zodat je album een boost krijgt en wij eerder kunnen genieten. altijd respect gehad voor typhoon, niemand haat ook op hem omdat hij zijn eigen ding doet. een voorbeeld voor vele rappers in Nederland.

polo
Gast
polo

typhoon kan niks verkeerd doen, al zijn materiaal is interessant om naar te luisteren, ik kan niet wachten tot dit album uit is, gelijk limited edition aanschaffen

stickyfingaz
Member

yeah eindelijk!! typhoon is groots.

simo
Gast
simo

Word op alle bovenstaande reacties. Ty is toch nog steeds de artiest van het beste album ooit op Nederlandse Hiphop-bodem met de groene albumhoes die bij mij ook letterlijk grijsgedraaid is. Time for classic #2

wpDiscuz