U-Niq over de Oogst van de Afgelopen Jaren

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”43208″]
Zojuist zagen we op HIJS een nieuwe outtake van ‘Smoelwerk‘, een cut die de dvd van vorig jaar niet heeft gehaald. Na verscheidene interviews, waaronder ook met ons, weten we allemaal dat U-Niq’s mond af en toe op zijn hart ligt en er niet voor schuwt om zijn mening te geven. Politiek correct of incorrect, hij wijkt er niet van om af en toe een kritische noot achter te laten. Zie het filmpje hierboven, let op het gaat om beelden van meer dan een jaar geleden….

8 October

66 comments

Leave a Reply

66 Comments Aan "U-Niq over de Oogst van de Afgelopen Jaren"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
sinnedjvt
Member

had je maar een tijdmachine he hahaha

Fatih V
Gast
Fatih V

keiharde feiten

Anonymous
Gast
Anonymous

elke keer dat gezeur

Stifft
Gast
Stifft

Anoniem: elke keer dat gezeur

Pff, geef ‘m is ongelijk

J-G
Gast
J-G

En zo is het!

Anonymous
Gast
Anonymous

Dank je wel U-nuq

Seb
Gast
Seb

A-MEN

@brobrobro
Gast
@brobrobro

HE LE MAAL MEE EENS!

Skunkzak
Gast

haha 1 goeie plaat, misschien moet je wat beter in de hiphop gaan verdiepen voor je wat doms zegt? kapitalisme en rotterdam 2 harde platen, verder nog engelse shit. Net wel je moet gelijk een hit scoren wat heel nederland goed vindt, nee fransbouwer is de shit…. Nederlanders hebben geen smaak klaar.
oh btw dio heeft ook maar 1 “goeie” plaat gemaakt?

Anonymous
Gast
Anonymous

Altijd dat gezeur van hem.

Deze gast heeft 1 goeie plaat gemaakt. Voor de rest is hij alleen maar aan het zeuren op de game.

Probeer ipv te haten op Dio’s succes, zelf is een keer een hit te scoren.

Hans
Gast
Hans

BAAAS REACTIE

master
Gast
master

sowieso dat is onzin, zowel rotterdam als het kapitalisme zijn harde platen. plus hij heeft maar harde featurings op z’n naam staan. ik snap best dat hij afgeeft op mensen die niet muziek maken die hij hiphop vindt, maar het wel hiphop noemen.
en over hits maken zoals dio, dat is (vind ik) voor u-niq veel te commercieel. dan verloochent hij zichzelf. logisch dat ie dat niet doet. hij doet t niet voor t geld maar voor de muziek. en harde muziek heeft ie zeker gemaakt!

Anonymous
Gast
Anonymous

Vergane glorie!

belerse
Gast
belerse
hij heeft wel beetje gelijk. Maar wat komt die mannetje doen alsof hij teacher is ofzo. Hij weet hoe het moet ofzo??? man hij doet al eeuwen in engels en het is steeds net niet of een aftreksel van. De man is nog steeds E-LIFE toen ik youngboy was werd ik trots op mijn stad rotterdam met e-life en postman.. wow dat was mooie tijd. Af en toe kwam uniq mar commcerciele deuntjes. i use to cry en die shit. Als de oude garde respect willen moeten ze dat ook tonen voor de jonge garde. Maar dat is eenmaal altijd… Read more »
Jasper033
Gast
Jasper033

Hij heeft zeker wel gelijk maar hij ziet alleen winne waar ik het niet mee eens ben, er zijn meerdere, winne is zwaar dope maar wat dacht je van jiggy dan?
fresku? zwart licht? duvelduvel? opgezwolle? stuk voor stuk rappers die zich weten te plaatsen met geen commerciele maar rauwe hiphop.

master
Gast
master

Hij had het over de afgelopen vijf jaar. Jiggy was er al voor die tijd, met DAC. Fresku had toen nog niet z’n solo album uit, DuvelDuvel was er al lang, Opgezwolle idem dito. Zwart Licht heb je een punt. Maar goed dat ligt wat verder van zijn straatje.

NDK
Gast
NDK

U-NIQ is een beetje de Ice T van Nederland. Niet kunnen accepteren dat dingen veranderen.

sorry
Gast
sorry

ja hij noemt alleen maar Winne omdat hij winne zogenaamd onder zn hoede neemt. ondertussen hangt Winne met de door uniq zo gehaate elife

tom
Gast
tom

hij is nep man die U-niq kijk zijn naam hoe commercieel U-niq is nep mensen
snap dat dan hij heeft zelf geen succes en de scene in nederland is anders dan de resta van de wereld dit is hiphopnl G en als hij tegen over dio staat denk hij poeeh dat is een serieuse gast

later hater !

Jakez
Gast
Jakez

“wat is dit?” is wel gemakkelijk. Leg dan precies uit wat er volgens jouw scheelt. En hoe je het juist wel moet doen.

Anyway een van de weinige rappers die echt zijn mening geeft.

Green
Gast
Green

Gefrustreerde jaloerse dikke rapper

jemoer
Gast
jemoer

bepaalde mensen zijn altijd constant bezig met hoe alles vroeger was en dan heb ik t niet alleen over hiphop maar zelfs voetbal en ga zo maar door altijd cruyf dit dat en bij hiphop gaat t altijd alleen maar hoe t vroeger was, mensen moeten leren te accepteren dat er overal ontwikkelingen plaatsvinden zo ook met hiphop

snitch
Gast
snitch

sorry: ja hij noemt alleen maar Winne omdat hij winne zogenaamd onder zn hoede neemt. ondertussen hangt Winne met de door uniq zo gehaate elife

ti-ecs
Gast
ti-ecs

Een surinamer die een andere surinamer afzeikt inplaats van te steunen? hierbij zal Mr. Probz – Who are you? Goed bij passen!

Hou je bezig met jezelf eerst stop je zogenaamd en dan opeens kom je zelf uit een tijdmachine stappen zo van hallo ik ben er nog? Mijn respect voor U-niq is hierbij erg gedaalt sorry…

Niks mis met Dio ieder zijn ding!

Anonymous
Gast
Anonymous

Geen respect meer voor deze pappie.

Zeurpiet.

mij
Gast
mij

U-niq heeft het hier over hip hop en over pop muziek (dio)

bananaz
Gast
bananaz

Waarom maak je dan een track met darryl?

uhu
Gast
uhu

wat zit iedereen dio hier opeens lof te geven, de guy maakt puberpop man, u-niq, bigup man

Rein
Gast
Rein

Ik vind dat hij wat overdrijft..

Wel goed is dat hij gewoon zegt wat hij vind, kunnen velen een voorbeeld aan nemen. Hij moet trouwens niet doen alsof hij Don Nederhop is ofzo..

whuut
Gast
whuut

Semi- interessante gedoe… Best hypocriet.. zelf heeft ie hookups met Royston Drenthe, Ryan Babel en Darryl

master
Gast
master

Alsof dat zulke commerciële tracks waren… Sowieso niet man, hele andere vibe. Maar goed ieder z’n ding.

Ll
Gast
Ll

Hij is de grondlegger van de Nederlanse hiphop! Hij is de leraar geweest van artiesten als winne , feis eddy ra! dus ja hij mag dit zegge! en ik sta er helemaal achter!

mcbastaard
Member

echt van seconde 1 tot seconde 211 ben ik het helemaal met hem een maarja dat was indd een jaar geleden zo, nu zijn er al rappers als Fresku en Zwart Licht

cameo
Member

pffff. respect voor de man hoor, maar hij manifesteert zich steeds meer als de gefrustreerde vedette. het komt zo zielig over.

YH
Gast
YH

tom: hij is nep man die U-niq kijk zijn naam hoe commercieel U-niq is nep mensensnap dat dan hij heeft zelf geen succes en de scene in nederland is anders dan de resta van de wereld dit is hiphopnl G en als hij tegen over dio staat denk hij poeeh dat is een serieuse gast later hater !

tom, jij snapt er echt geen ene reet van. Ga jij lekker dio luisteren met je uniq is nep hahhhaha

JJ
Gast
JJ

Bigup voor uniq. En mensen die zeggen dat u-niq zelf te weinig heeft gedaan en geen succes heeft: deze man heeft met nas en guru gewerkt dus stil maar.

tools
Gast
tools

En daarom is het jammer dat deze man geen nieuwe shit dropt

Délano
Gast
Délano

MATTIE IK MOET DEZE MAN ZOVEEL RESPECT GEVEN!!!! HIJ IS DE ENIGE DIE OOIT HEEFT KUNNEN VERTALEN HOE IK ER OVER DENK!!

DANKJEWEL UNIQ, REAL NIKKUH LAAT HIPHOP LEVEN!

Golfgang
Gast
Golfgang

Ik zeg jullie gewoon zo deze man heeft 100% gelijk, alleen de manier waarop
vind ik wat minder. Zelf heeft hij ook tracks gedaan met mindere rappers.

Golfgang
Gast
Golfgang

trouwens die tracks met darryl, brace,drenthe zijn allemaal keihard!
ik mis zijn muziek eerlijk bless

hazelnoot
Member

De man brengt hier zijn mening, 100 % Right.

Skunkzak
Gast
haha 1 goeie plaat, misschien moet je wat beter in de hiphop gaan verdiepen voor je wat doms zegt? kapitalisme en rotterdam 2 harde platen, verder nog engelse shit. Net wel je moet gelijk een hit scoren wat heel nederland goed vindt, nee fransbouwer is de shit…. Nederlanders hebben geen smaak klaar. oh btw dio heeft ook maar 1 “goeie” plaat gemaakt? Anoniem: haha 1 goeie plaat, misschien moet je wat beter in de hiphop gaan verdiepen voor je wat doms zegt? kapitalisme en rotterdam 2 harde platen, verder nog engelse shit. Net wel je moet gelijk een hit scoren… Read more »
wukko
Gast
wukko

ik vind zijn argumenten maar slecht onderbouwd. t enige wat ik hoor is : je weet tog en weet je…

niet belangrijk
Gast
niet belangrijk
Geef hem is ongelijk. Een rapper als U-Niq kan je moeilijk tegen spreken. Gelukkig zie ik dat de meerderheid van de reacties afkomstig zijn van mensen die er verstand van hebben. Maar mensen die zeggen dat U-Niq nep is, geen goede platen heeft of een gefrustreerde rapper is, kunnen naar mijn mening beter TMF aanzetten. Want met zulke uitspraken heb je natuurlyk geen idee waar je het over hebt. Ik snap dat hij, als 1 van de grondleggers van de nederlandse-scène gefrustreerd raakt van stereotype MC’s, die zich rapper noemen en denken Hip-Hop te maken maar eigelijk niets overbengen. Nogmaals,… Read more »
willy
Gast
willy

tijdmachine gaat ook over idnge die hij heeft fout gedaan en anders zou doe hij heeft het alleen in een jasje gezet die toegangelij is voor een veel breder en commercieel publiek maar als je naar de tekst alleen luister is het helemaal niet zo een schande zet het onder een andere beat en hij was plots een serieuze rapper en dit dat mischien de refrein beetje gay maar de rest niet.

AL-one
Gast
AL-one

Hij heeft best gelijk maar hij is niet zo goed dat ie het recht heeft om dit te zeggen. Hij heeft als rapper bijna niks voor de scene betekend.
Zn skillz groeien niet meer en lijkt alsof ie depressief is omdat hij geen succes heeft en de rest wel. Het leven is niet altijd eerlijk, heb je dat niet als kind geleerd Uniq?

kjlo
Gast
kjlo

er is een verschil tussen Puur hiphop, en meezing hiphop
in amerika heb je hetzelfde issue
meezing hiphop: Soulja Boy, Nicki Minaj, Plies
en daar heb je juist hier in NL heel veel van: Yes-R, Dio, Sef, af en toe ook the opposites.
PUUR HIPHOP: dan hebben we het over Winne, Jiggy Dje, U-niq, (de oude Kempi) om even een paar voorbeelden te noemen.

ll
Gast
ll

DIO IS IDD NEP, maar dat er geen oogst is, is niet waar genoeg goeie shit de laatste tijd gehoord

panter
Gast
panter

1 in al true

samila
Gast
samila

helemaal mee eens !
er is gewoon een categorie bij gekomen!
Het is maar waarvan je houd toch?

kjlo: er is een verschil tussen Puur hiphop, en meezing hiphop
in amerika heb je hetzelfde issue
meezing hiphop: Soulja Boy, Nicki Minaj, Plies
en daar heb je juist hier in NL heel veel van: Yes-R, Dio, Sef, af en toe ook the opposites.
PUUR HIPHOP: dan hebben we het over Winne, Jiggy Dje, U-niq, (de oude Kempi) om even een paar voorbeelden te noemen.

Bryan
Gast
Bryan

U-Niq zegt gewoon de waarheid. En ik snap ook zeker dat mensen zeggen: ”Er is een nieuwe categorie qua hiphop bijgekomen”. Maar ik vind het jammer dat mensen zeggen ”hij weet niks van hiphop” of hij heeft zelf geen succes blabla. U-Niq rapt als sinds de jaren ’90 en heeft zeker succes gehad. Probeer jezelf eerst te verdiepen in de biografie van deze man voordat je dingen over hem gaat zeggen. http://top-notch.nl/page/artiest-biografie/U-Niq/ ….Alsjeblieft

Anonymous
Gast
Anonymous

helemaal mee eens !
kjlo: er is een verschil tussen Puur hiphop, en meezing hiphop (wil het niet eens hip hop noemen)

PUUR HIPHOP: dan hebben we het over Winne, Jiggy Dje, U-niq, (de oude Kempi) om even een paar voorbeelden te noemen.

U-niq zijn lyrics zijn niet voor niets WINNAAR

Anonymous
Gast
Anonymous

Als alle mensen die geen hip hop maken gewoon doen waar ze echt goed in zijn hoef ik niet naar zoveel r*tzooi te luisteren. Respect voor U-NIQ, Eddy Ra, Feis, Fresku, Extince

benno baby HEFFELINI
Gast
benno baby HEFFELINI

die pokoe tijdmachine is evenveel beluisterd als al U-NIQ ze pokoes bij elkaar, geef niet af op andere genre rappers… blijf bij je ding en je was gestopt dus kom ook geen papa meer spelen.. je hebt je ding ding gedaan mensen hebben je respect gegeven en terecht maar blijf niet hangen in het verleden tijd veranderd

Yeyo
Gast

Kan iemand ff Mini roepen en deze betweter die er zelf helemaal niks van bakt ff tot de orde roepen? dikkertje dap

wpDiscuz