Vanaf 1 december ‘Kyteman. Now What?’ in filmtheaters + win kaarten

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”34440″]

‘Kyteman. Now What?’ is een fascinerende documentaire van Menna Laura Meijer over de muzikant Colin Benders, beter bekend als Kyteman. In de documentaire wordt Kyteman gevolgd in zijn onrustige creatieve zoektocht naar nieuwe muziek. De film geeft een indringend beeld van een uitzonderlijk getalenteerd muzikant. De film is vanaf 1 december te zien in de filmtheaters. Bekijk voor meer informatie de website van Icelandair en maak kans op een reis naar Ijsland.

Wij geven 3×2 vrijkaarten weg voor ‘Kyteman. Now What?’ Het enige wat jij hoeft te doen is in een comment aan te geven waarom jij het verdient om deze kaartjes te winnen. De leukste inzendingen maken kans op vrijkaarten.

4 December

25 comments

Leave a Reply

25 Comments Aan "Vanaf 1 december ‘Kyteman. Now What?’ in filmtheaters + win kaarten"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
iveL030
Gast
iveL030

Ik zie Kyteman als inspiratiebron waar ik heel veel van kan leren, daarom.

Martin Marsoeki jr.
Gast
Niek
Gast
Niek
Kyteman eigenlijk maar één keer live gezien tijdens bevrijdingsfestival Zwolle. Toen rockten ze de hele tent plat. Heb zijn album + dvd toen gekocht en ben helemaal verkocht geraakt. Helaas heb ik ze verder nooit meer live gezien. Ik ben zeer benieuwd naar de man Colin Benders die achter Kyteman schuilt. Vanaf het moment dat ik hoorde dat er een documentaire kwam wilde ik hem zien, om te kijken waarom hij keuzes heeft gemaakt, waarom zijn Hiphop orkest is gestopt etc. Daarnaast heb ik ook een vriendin die graag mee zou willen, die 2 kaarten zouden dus goed van pas… Read more »
Abel
Gast
Abel

Mijn lieve vriendinnetje heeft vorige keer een prijsvraag voor mij gewonnen na een heel lang verhaal.
Ik zou dit heel erg graag terug voor haar willen doen.

Vriendelijke groet,

Abel

jordilogie
Member

En haar vooral wil bedanken met zoiets voor alle hulp die ze me heeft gegeven.

jordilogie
Member
Sinds dat ik 5jaar oud was, ging ik met mijn vader mee naar festivals en optredens. Vaak mocht ik niet binnen omdat ik geen 18 was, maar was ik zo enthousiast dat ze een uitzondering maakte. Het snappen van de emoties die muziek overbrengt is geen enkele moeite. de 27e, 4 maanden geleden, had ik een erg lullig ongeluk omdat wat vrienden Dubstep aan het luisteren en ik er ff druk van werd, en zin had in traditionele boombap. We waren op een gebouw die 4,5 meter hoog is. nog net voordat ik de muziek wilde veranderen en ff me… Read more »
spendmadoughonnoho
Member

Jij hoort te winnen man!

Pindasaus
Member

Ik verdien ze omdat ik ze niet verdien,

E. Bootsma
Gast
E. Bootsma

Ik ben geen hiphopliefhebber, maar een muziekliefhebber. Van De Vlieger van Andre Hazes, via Vlieger van Typhoon tot Kyteman! Die kaartjes verdien ik niet, ze verdienen mij!

Maurice
Gast
Maurice

Allereerst vind ik de muziek van kyteman heel erg tof, inspirerend, creatief en vol overgave. Ten tweede heb ik eerder eens een live show moeten missen omdat op dat moment mijn buurmeisje onverwachts moest bevallen (ze had er niet op gerekend zo vroeg) en ze alleen thuis was heb ik haar te hulp geschoten tot dat het ambulance personeel en vroedvrouw er waren. Natuurlijk help je je buurmeisje op dat moment maar ik baalde er wel ontzettend van dat ik kyteman moest missen. Daarom zou ik het ontzettend tof vinden als ik deze kaarten voor de docu zou winnen.

nki
Gast
nki
De reden dat ik deze kaarten wil winnen is omdat Kyteman voor mij een held is, zijn muziek maakt zoveel in mij los. Het is ook een familieding. Mijn vader heeft dit voor het eerst aan mij en mijn broer laten horen en wij waren gelijk verliefd.. Helaas is mijn vader er niet meer maar door het nummer Sorry op zijn begrafenis te draaien voelde het alsof wij 3en 1 waren. Ik heb een tijd niet naar het nummer kunnen luisteren maar nu weer wel en het voelt goed, het brengt mijn vader weer dichterbij mij. Ik zou deze kaarten… Read more »
Robbin
Member

Waar kan ik ze kopen? Hebben jullie een link.

Robbin
Member

En als ik ze niet meer kan kopen, dan wil ik ze uiteraard winnen.
Sorry was zo ontzettend mooi in Utrecht, zelfs ik moest een traantje wegpinken.

Vinnidi
Gast
Vinnidi

Kyteman = Muziek Leven.. en.. herleven..

Jordy
Gast
Jordy

Omdat ik online al fan ben van Kyteman, maar offline nog wil meemaken hoe goed hij is en ik nog nooit op Puna.nl een poging heb gedaan om kaarten te winnen. Kyteman haalt mij over de streep!

Angelica
Gast
Angelica

Die van mij is per ongeluk in de onsweengte mail terecht gekomen en toen ik moest wachten op een reactie van mijn oom en tante die helemaal weg van koken zijn is de mail automatisch verwijderd, terwijl ik mijn familieleden speciaal had gemaild voor hun adressen..Any chance dat ik ze alsnog blij kan maken?Groet,Linda

Angela
Gast
Angela

Echt super gaaf dat je kaarten kan winnen voor deze documentaire. Ik wil er dolgraag heen samen met mijn vriend. Hij is die-hard fan van Kyteman en het lijkt me echt een super leuke verassing om aan hem te geven. Vooral zo rond sinterklaas en de kerst. Helemaal super!

yessir
Gast
yessir

Is it a bird!? Is it a plane!? NO!!! Its Kyteman!!!

ah damn… geef die kaarten dan maar aan iemand anders..

hahaha nee ik wil die kaarten! xD

Een goede reden: mijn achternaam en de achternaam van mijn vriendin maken samen Colin Benders…. heel errug dope toch?

scheerjezelf
Gast
scheerjezelf

Dit gaat echt te ver. Ze lachen zich kapot bij puna

nki
Gast
nki

want?

Vinnie
Gast
Vinnie

door kyteman ben ik de bugel gaan spelen. en doe dat al 2 en half jaar met plezier 🙂

Vinnie
Gast
Vinnie

en ik zou heel graag die kaarten willen 😀

Camel
Gast
Camel

Omdat ik voor 31,60 euro een kaartje voor een concert van hem iin tilburg heb gekocht en nu geen geld meer over heb om naar deze film te gaan…

T
Gast
T

omdat ik dan niks te doen heb..

nkil
Member

Wanneer horen we meer over wie gewonnen heeft dan?!

wpDiscuz