Samenwerking labels Noah’s Ark en Top Notch

De spreekwoordelijke kogel is dan eindelijk door de kerk, na lang onderhandelen is vandaag het nieuws naar buitengekomen dat het label Noah’s Ark zich gaat aansluiten bij de stal Universal. Het label zal niet onder, maar naast Top Notch vallen. Check alle details op de nieuwe website van 3voor12:

Twee spraakmakende labels binnen de Nederlandse hiphop gaan samenwerken. Noah’s Ark en Top Notch zijn een vergaande verbintenis aangegaan. Eerder deden ze dit al eenmalig voor het producersalbum van SirOJ, nu zal op alle Noah’s Ark albums het logo van Universal prijken. Beide bedrijven houden voorlopig wel hun eigen kantoor en promotie. Het eerste album dat in de nieuwe vorm verschijnt, is dat van Kraantje Pappie. Crane verschijnt op 13 januari via Universal distributie. Albums van Jiggy Dje en Hef zullen later dit voorjaar volgen. Al eerder werd bekend dat Noah’s Ark weg is bij distributeur PIAS. Lees het verhaal hier verder…

3 January

15 comments

Leave a Reply

15 Comments Aan "Samenwerking labels Noah’s Ark en Top Notch"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Michiel
Gast
Michiel

Ik ben benieuwd hoe dit gaat verlopen!
Wel tof..

Jef
Gast
Jef

Zeker tof!

R & B
Gast
R & B

verbaast me niet ze werken al jaren samen, snap alleen niet waarom, want jiggy kraantje en hef zijn nou ook weer niet zulke geweldige artiesten sarry

jiggy
Gast
jiggy

> jiggy niet zon geweldige artiest?

Wissewasje
Gast
Wissewasje

Jiggy en kraantje niet geweldig? ga maar weer lekker darryl luisteren jij!

veenus
Gast
veenus

Er zijn maar twee fatsoenlijke hiphoplabels in Nederland en dat zijn deze en nu gaan ze ook nog samenwerken. Hopelijk smelten ze niet samen tot een grote opslokker van andere hiphoplabels. Verder zegt Kees dat dit de toptijd van hiphop is, waarom is er dan een samenwerking nodig? Geen concurrentie meer, betekend weinig onderscheid. Dit is gewoon vriendjegedrag, hiphop is concurrentie, hiphop is onderscheid, hiphop is die underdog positie behouden. Shit man Jiggy waar ben je mee bezig.

phil
Gast
phil

zeker waarheid. Maar misschien dat als deze 2 labels samenkomen, ze ook een rol buiten Nederland kunnen gaan spelen. Dat zou zeker dope zijn. Ik hoop alleen dat Jiggy zijn ding blijft doen, en niet over zich heen laat lopen door Kees.>

Anastasia
Gast
Anastasia

ik ben in de eetrse ark van Huibers geweest, een kleintje vergeleken bij de afmetingen van de Bijbelse gegevens. Daar was ik al onder de indruk .want er passen echt olifanten en giraffen en nog veel meer wilde dieren in . Ik kijk uit naar de 1:1 ark .

RPgg
Gast
RPgg

Yo Puna, dat nieuwe ontwerp van de site is wel cool, maar het oogt wat druk aan m’n ogen en er is weinig overzicht. Ik zou het zo doper vinden:

donkerdere achtergrond, meer ruimte voor het nieuwsartikel zelf, die rechter balk van recent posts en facebook wat smaller, en de de header naar boven verplaatst.

Check hier mijn bewerkte lay-out:
comment image (bewerkt in paint lol)

rotjuhboombap
Gast
rotjuhboombap

klinkt goed als noahsark maar geen ‘te’ commerciele hap word

Murdaa
Gast
Murdaa

gedraag je rolo >

lkjasd
Gast
lkjasd

JIGGY ZONDER CAP = DONKEY KONG :dddddddddddd

bernhard
Gast
bernhard

Noah’s Ark = Goodlife.
Oud nieuws dus.

Ewodius
Gast
Ewodius

TopNotch is the label!
Geen Noah’s Ark nodig, enige rapper van betekenis is Jiggens zelf.
De rest stelt niet heel veel voor..

ranu jaglalla
Gast
ranu jaglalla

Hopelijk meer samenwerking tussen Winne en Jiggy. Dat zou kanker dope zijn. Fucking yeah scotty!

wpDiscuz