Vic Crezée – Ik Doe Niet Aan Gezeik ft. Idaly, Willem & Faberyayo (Prod. Garrincha & Spasmatic)

Het is weer tijd voor een nieuwe ‘White Boy Wasted’ tape van Amsterdamse DJ Vic Crezée. Ook dit weer opent hij de tape weer met een exclusieve track. Dit keer word Vic bijgestaan door Idaly, Willem en Faberyayo op een productie van Garrinche en Spasmatic op het nummer ‘Ik Doe Niet Aan Gezeik’. Download de tape hieronder.

24 November

2 comments

Leave a Reply

2 Comments Aan "Vic Crezée – Ik Doe Niet Aan Gezeik ft. Idaly, Willem & Faberyayo (Prod. Garrincha & Spasmatic)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Ricardo
Gast
Ricardo

Je kan niet zeggen ik doe niet aan gezeik terwijl je autotune aan hebt staan. Dat is tegenspraak. Faber komt het hardst. Maar ik zie niks in die style van idaly en bokoe. Nep.

rax
Gast
rax

Bokoe staat hier niet eens op wat lul je

wpDiscuz