Video: 50 Cent – Murder One

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”52250″]

Een nieuwe video van 50 Cent, afkomstig van de mixtape die hij eerder deze week uitbracht. Op The Lost Tape staan tracks van 50 met onder andere 2 Chainz, Eminem, Kidd Kidd en Snoop Dogg. In de drie dagen sinds de tape gratis online verscheen, haalde The Lost Tape al ruim 300.000 downloads.

26 May

7 comments

Leave a Reply

7 Comments Aan "Video: 50 Cent – Murder One"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
BEEJ
Gast
BEEJ

“Op The Lost Tape staan tracks van 50 met onder andere 2 Chainz, Eminem…”

Dit is de track waar Eminem op hoort. Hij is alleen heel even in het begin te horen. Jammer man.. Ik hoopte op een vette banger..

plizzy
Gast
plizzy

ik vind dit toch beter dan wat ik de voorbije jaren van hem heb gehoord, dit heeft meer de oldschool vibe van hem, toch heb ik niet zoveel respect meer voor hem

MajinVinny
Gast
MajinVinny

Simply the best rapper

clltje
Gast
clltje

@MajinVinny, nee zoizo niet the best

kosso
Gast
kosso

niet de beste maar wel de realste.. hij houd het bij hiphop, qua rap en qua kleding. die andere rappers, bijvoorbeeld lilwayne lijken tegenwoordig meer op scaters.

oke
Gast
oke

@ kosso: dat heeft niks met realness te maken, maar meer met de image en doelgroep van 50 cent. 50 cent is hella fake, die man hoeft echt niet meer te rappen over murders en shit. beter geeft ie zijn luisteraars een paar stocktips zodat we allemaal uit the getto kunnen ontstappen, na mean!

INTRO
Gast
INTRO

Nu wil ik echt weten van wie dat intro is en hoe het heet , hoor hem elke keer en wil hem blazen!

wpDiscuz