Video: 8.0 – Ik Was Ik Wist

Het duo 8.0 uit Limburg brengt vandaag hun nieuwe video uit. Check ‘Ik Was Ik Wist’ nu hierboven.

8 July

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Video: 8.0 – Ik Was Ik Wist"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
ceauney
Gast
ceauney

mwah, weinig diepgang en orginaliteit, Jip en Janneke rap noem ik dat. Maar nog altijd beter dan die shitload aan swag troep van de afgelopen maanden/jaren.

TheHater1964
Gast

dit soort shit is kaka maar omdat ze geen ‘Bitch, Nigga, Money, Stacks, Ass, gaan Lame Ass Whiteboys zeggen dat dit zogenaamd goede hiphop moet voorstellen,
Paar Punchlines wat stomme metaforen, sorry boys

een 0.8
Gast
een 0.8

jezus wat kut. ‘echte hiphop’ omdat het niet over geld gaat? nou nee dit is echt slecht. zwakka lines zeg de tering

monk
Gast
monk

Grappig dat juist deze track wordt afgezeken om de lines en de gebrekkige inhoud. Het zal aan de pretentie liggen; die ligt er een beetje dik op, zonder dat het per se goed overkomt. Dat voel ik ook wel een beetje. Het is hoogdravend, maar vaag en dat is een beetje makkelijk. Wellicht dat de mannen zelf de betekenis van alle metaforen perfect kunnen duiden, maar bij mij kwam er weinig betekenis binnen. En dan gaat de pretentie een beetje schuren. Maar prima track verder.

Keez
Gast
Keez

Gewoon dope shit! Nice beat goede hook en on point flow…

wpDiscuz