Video: Achterbanksessies #5 Blaxtar – Ongezond

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”47445″]

Op 3 september keert ‘De Overdosis’ terug naar EKKO in Utrecht. Maak je klaar voor een cryptische met hoge energiedosis Hip-Hop avond!

Niemand minder dan Blaxtar (Raen Music) komt met liveband zijn zeer goed ontvangen album “Ozmo6:2” ten gehoren brengen. Daarnaast zal de nieuwe Utrechtse rapcrew Ongezond (Hof van Jaeden) hun debuut album: “Skeffneckuz Luiwammes Wildspieker” voor het eerst live presenteren tijdens ‘De Overdosis’.

20 August

34 comments

Leave a Reply

34 Comments Aan "Video: Achterbanksessies #5 Blaxtar – Ongezond"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
RoodLicht
Gast
RoodLicht

Ongezondddd! deze mannen zijn vet op elkaar ingespeeld.
Zij gaan ver! En Blaxtar gaat nog een stapje verder. Ik ben hierbij 3 september.

hans bouchanz
Member

ongezond was hardddd, vond die track die hier tijdje geleden stond ook al goed dus die komen dr wel!

Shittttttt
Gast
Shittttttt

Hahaha.. die ongezond boys zijn grappig.. ik vind ze veel doper dan blax!
en inderdaad die track was ook echt kk hard.. ik snap alleen niet wrm ze werden vergeleken met opgezwolle.. in die vorige track misschien wel maar hier vind ik ze dus echt niet lijken op opgezwolle waarschijnlijk eindelijk weer boys met een eigen stijl.

Pim
Gast
Pim

goed, maar warom zulke rare koppen trekken, vrij irritant

BigBootyBitches
Gast
BigBootyBitches

wat heb die linker een ongezonde $*^&#! kop.
blax komt daarom ook niet met shit die ik van m gewend ben, jammer.

-
Gast
-

wie heeft die beat gemaakt di eis echt kkgruwelijk

sdfsdf
Gast
sdfsdf

zwaar dope deze mannen

Lock&Load
Gast
Lock&Load

Biggie Blaxx
Deze man waar haalt hij zn lyrics vandaan, hij zegt shit die ik nooit eerder gehoord heb, no copycat in deze

Ongezond
Moet aan deze mannen wennen, maar rappen kunnen ze als een malle, hun beat vind ik ok, die van blax is ergggggggggg met die gitaar

sjon
Gast
sjon

wtf.. ik snap er geen kanka van. gare shit.. ozmo 2000 tievus

CJ
Gast
CJ

@ sjon
lees een boek, leer wat extra woorden, dan zal alles op zn plek vallen.
Bigg up naar achterbanksessies!

Daan
Member

die eerste 2, die rechter, die lijkt wel een beetje op bas rutten 😛

Al
Gast

Biters!! Ontwikkel je eigen style ongezond!!!

Shittttttt
Gast
Shittttttt

en op wie lijkt ongezond vollgens jou dan?
eindelijk rauwe shit uit utrecht..

Luisa
Gast

hah, achterbanksessies zijn altijd lauw. doet me een beetje denken aan surya & Robian

kkjammmer
Gast
kkjammmer

jammer

Panter
Gast

eruuug!

Al
Gast

Shittttttt: en op wie lijkt ongezond vollgens jou dan?
eindelijk rauwe shit uit utrecht..

Die rechter met die bakkebaard doet zwaar sticks na.

shittttttt
Gast
shittttttt

almajor7: Die rechter met die bakkebaard doet zwaar sticks na.

Hahaha.. dat is een compliment voor die jongens dan als jij dat vind..
ik vind dat ze juist een utrechtse sound hebben.. of althans ik vind het op geen andere stad lijken..
ik kan ze niet zo snel in een hokje plaatsen..
maar ik snap wel waarom sommige mensen op die conclusie komen.. alleen opgezwolle is wel top of the game.. kdenk dat het overrated is voor deze mannen om ze juist daarmee te vergelijken..

Al
Gast
shittttttt: Hahaha.. dat is een compliment voor die jongens dan als jij dat vind.. ik vind dat ze juist een utrechtse sound hebben.. of althans ik vind het op geen andere stad lijken.. ik kan ze niet zo snel in een hokje plaatsen.. maar ik snap wel waarom sommige mensen op die conclusie komen.. alleen opgezwolle is wel top of the game.. kdenk dat het overrated is voor deze mannen om ze juist daarmee te vergelijken.. Begrijo me niet verkeerd het was zeker geen compliment. Hij kwam niet eens in de buurt van Sticks maar je hoort dat hij veel… Read more »
shittttttt
Gast
shittttttt

Dan denk ik toch dat er iets verkeerd is aan je gehoor.. want ik kan t voor geen meter vatten hoe dit lijkt op stickz? qua.. flow en woordkeuze lijkt dit sowieso niet op stickz.. stickz flowt volledig op de maat deze gast flowt soms op de kick soms op de snare.. maak je zelf muziek? of moet ik dit niet serieus nemen?

Blaxtar kwam sowieso dope in deze sessie en dat erkende jij ook al niet.. he’s a godfather.

Al
Gast
shittttttt: Dan denk ik toch dat er iets verkeerd is aan je gehoor.. want ik kan t voor geen meter vatten hoe dit lijkt op stickz? qua.. flow en woordkeuze lijkt dit sowieso niet op stickz.. stickz flowt volledig op de maat deze gast flowt soms op de kick soms op de snare.. maak je zelf muziek? of moet ik dit niet serieus nemen? Blaxtar kwam sowieso dope in deze sessie en dat erkende jij ook al niet.. he’s a godfather. Ik maak zelf inderdaad muziek en luister heel lang naar sticks. Volgens mij moet ik stoppen met discussiëren met… Read more »
samila
Gast
samila

ik vind het wel dope klinken als je niet naar de clip kijkt!
ga alsjeblieft normaal kijken als je jezelf filmt!

djexxx
Gast
djexxx

MUTIARATEC FAKERSSS, CHECK MTEC ZELFDE STIJL HUN FAKENNNN KAULO HARD MATTTI

Anonymous
Gast
Anonymous

shittttttt: Dan denk ik toch dat er iets verkeerd is aan je gehoor.. want ik kan t voor geen meter vatten hoe dit lijkt op stickz? qua.. flow en woordkeuze lijkt dit sowieso niet op stickz.. stickz flowt volledig op de maat deze gast flowt soms op de kick soms op de snare.. maak je zelf muziek? of moet ik dit niet serieus nemen? Blaxtar kwam sowieso dope in deze sessie en dat erkende jij ook al niet.. he’s a godfather.

Word, Blax is de man!

shittttttt
Gast
shittttttt

nja.. alsnog is t dope voor hun beter vergeleken worden met de beste..
nu ook weer mutiaratec..lijkt er ook totaal niet op.. ik ga deze pappies tjekken @ dvd met heel die hof van jaeden crew beter doen jullie dat ook.. want als dat hof van jaeden optreed komt er echt een zieke energie los op t podium..

Plijster445
Gast
Plijster445

Hof van Jaeden begint nu echt vaak genoemd te worden en verschijnt veel op websites enzo. die nigga J.E.A maakt zeker veel doekoe nu, hof van jaeden is van hem tok?

shittttttt
Gast
shittttttt

ja hof van jaeden is van J.A.E. maar al die gasten bij het hof van jaeden is volgens mij van zo een project die het hof van jaeden doet overdosis ofzo.. waar ook die track van is.. ik vind t hof wel dope.. ik hoor niks meer uit utrecht dus ik ben blij dat utrecht eindelijk weer een beetje naar boven komt..

Pieta
Gast
Pieta

Keihard

pedropep
Gast

BigBootyBitches: wat heb die linker een ongezonde $*^&#! kop.

Vandaar die naam.

Watser
Gast
Watser

shittttttt: Dan denk ik toch dat er iets verkeerd is aan je gehoor.. want ik kan t voor geen meter vatten hoe dit lijkt op stickz? qua.. flow en woordkeuze lijkt dit sowieso niet op stickz.. stickz flowt volledig op de maat deze gast flowt soms op de kick soms op de snare.. maak je zelf muziek? of moet ik dit niet serieus nemen?
Blaxtar kwam sowieso dope in deze sessie en dat erkende jij ook al niet.. he’s a godfather.

Volgens mij ben jij gewoon die gast met die bakkebaard…

Anonymous
Gast
Anonymous

Watser: Volgens mij ben jij gewoon die gast met die bakkebaard…

Ik maak geen muziek.. was t maar zo..
ik kom gewoon op voor utrecht.. mijn stad word altijd afgekraakt alleen steen word gediggd.. en iedereen is tegenwoordig met die geld money bitches rappers.. dat irriteert me..

bobs
Gast
bobs

Ongezond bestaat uit skeffneckuz, luiwammes en wildspieker. wildspieker maakt de beats, vandaar dat ze zeggen wildspieker in de kofferbak. Luiwammes is wel iets minder dan skeffnekuz.
Niet dat ik uit utrecht kom, maar ik vind ze persoonlijk heel goed. Dat ze raar kijken valt mee behalve op 2:28, maar dat maakt niet uit ze maken tenminste goede muziek.

Nivram
Gast
Nivram

Gisteren naar EKKO geweest.

Ongezond is MASTER!
De zaal ging plat. Ik heb meteen de CD gekocht. (cd is vet goed en zeker een aanrader).
Zekers iets waar Utrecht trots op kan zijn!
Gaan we zeker meer van horen.
Respect!

ZakChipsBullit
Gast
ZakChipsBullit

Helemaal mee eens. Zeker en vast.
Jammer dat de CD’s zo snel op waren.
Weet iemand hoe ik aan de CD kan komen?

wpDiscuz