Video: Ali B. Op Volle Toeren #1: Keizer – Update

Get Microsoft Silverlight
Of bekijk de flash versie.

Kort voor de kerst werd bekend dat Ali B. een nieuw tv-programma ging maken voor de Tros, waarin hij rappers in contact brengt met een Nederlands pop-icoon. Vandaag was de eerste uitzending van Ali B. Op Volle Toeren. Keizer maakte een remake van Lenny Kuhr’s Troubadour, terwijl zij een eigen versie van Keizer’s Mama Sorry maakte. Zie hierboven de beelden van de uitzending.

Update 17:42: Ali B en Keizer’s versie van Troubadour is hieronder te beluisteren.

5 January

112 comments

Leave a Reply

112 Comments Aan "Video: Ali B. Op Volle Toeren #1: Keizer – Update"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Mkho
Gast
Mkho

Ik vind het een heel erg leuk concept. Twee werelden bij elkaar brengen.

Altijd Swag
Gast
Altijd Swag

Lachen

sowieso
Gast
sowieso

haters hiero
ahaha
HAATHAATHAAT
nee man harde shit gekkkkkkkkkk

Sam Remmers
Member

toch blijf ik er respect voor hebben dat Ali money maakt

stee
Gast
stee

ik zeg je eerlijk ik ben niet down met ali b en vind hem normaal echt wack… maar dit programma is aan, respect daarvoor, en ali komt hier ook 10x harder dan normaal schematisch alles? niet verwacht

Delano
Gast
Delano

Vind t wel dope,zoiezo beter dat Nederhop eindelijk op tv komt. Hoop nog veel rappers voorbij te zien komen en om te beginnen met NINO graag!!

RBN
Gast
RBN

dope dope dope

JM
Gast
JM

doeke = natuurlijk doekoe..
tis dat er elke week een nieuwe rapper bij zit anders had je de helft minder kijkcijfers..

njuihuhji
Gast
njuihuhji

sinds wanneer moet je trots zijn op een Opel?

Hanze94
Gast
Hanze94

Dat die producer dara mag zitten, kan toch niet, hoe die de kicks legt, om te janken, serieius kan iedereen beter die beetje beats maakt, kinkt gewoon niet, en dat ali en keizer zo nep gaan rappen, ze hadden met emotie moeten komen, nu is die vrouw geflasht, die kwam wel hard

Artist
Gast
Artist

@JM je hebt gelijk en Ali weet t ook want zelf krijgt hij amper kijkcijfers, andere programma van hem was ook geflopt,dus hij moet wel met andere rappers werken,mazzel voor de rapscene,er zullen veel kijkcijfers zijn omdat hiphop leeft in Nederland!

Groningen de koningen
Gast
Groningen de koningen

waarom haaten die man doet gewoon zijn ding!
als hij wel of niet kan rappen!

MRCL
Gast
MRCL

Haten doen jullie maar lekker, heb genoten van dit programma, het format, Keizer en Ali. Maar die producer jongens, hier had zoveel meer in gezeten… dat moeten Ali en Keizer toch gezien hebben? Jammer man.

Sem
Gast
Sem

Die mevrouw heeft echt een harde track gemaakt. ook een gevoeliger nummer sowieso. ali en keiz hebben zich teveel gefocust op het woord troubadour op zich, in plaats van de diepere betekenis in het nummer zelf.

booba
Gast
booba

njuihuhji: sinds wanneer moet je trots zijn op een Opel?

sinds je door hun gesponsord wordt

die man is miljonair
hij kan zo een dikkere waggie kopen.

Lss
Gast
Lss

echt leuk wat ze bedacht hebben enzo:) echt weer iets leuks maar ali schaam je kijk met wat voor tekst je aan komt bij die vrouw, dat kan tog niet, en dat van keiz ging wel. dit was meer iets voor fresku ofzo

Sweetlake
Gast
Sweetlake

waar hebben jullie het over! ik ben geen ali b fan!
maar hij doet tenminste wat voor hiphop in nl. vergeet niet dat dit de tros is.
en dit is geen bitches/money rap.

ali b/keizer nice jobb

Anoniem: ali b, je bent nep, rot op.

Ruby
Gast
Ruby

Moet Ali elke keer ook op de track?
Zal wel waarschijnlijk heh is zijn programma..dat zou wel jammer zijn eigenlijk..

ws013
Member

concept van het progamma is wel goed, lenny maakt er gewoon een meesterwerk van, er zat gewoon emotie in haar song, opbouw alles. Ben het wel met sommige eens dat de boyz met een snel projectje op de proppen kwamen waarvan ik zeker weet dat lenny het niets groots vond. Alleen het woord troubadour kwam erin terug, ofwel kon origineler. Als de rest van de uitzendingen weer zo komen zijn we zo uitgekeken, Peace out

Anonymous
Gast
Anonymous

helemaal mee eens!

Brow-N
Member

Het is wel een erg strak concept, daar valt niet omheen te draaien. Op deze manier wordt nederhop wat dichter bij de oudere leeftijden gebracht. Wel vind ik het jammer dat Ali en Keizer zichzelf een beetje te groot voordoen. Sowieso het vragen van Ali om haar ‘dope waggie’ te laten zeggen… zijn ego komt teveel omhoog. En wat ik hier ook al las dat ze met iets simpels op de proppen kwamen, kan ik ook niet ontkennen. Lenny stopt al haar emotie in het nummer en zij liggen een beetje te chillen en te pingen. Niet erg professioneel!

Crown
Gast
Crown

Haha, dit is tof!

denz
Gast
denz

rot op met ali b

Wezz
Gast
Wezz

vind het concept dope, maar vind ali b. en keizer wack. hopelijk komen er nog rappers van een TopNotch of Ark niveau ipv dit soort shit.

Probz naar Lenny Kuhr!

topbaby
Gast
topbaby

ja van ark niveau zeker, je moet vooral turk een nummer laten doen!!! dat is zo een hoog ontwikkeld niveau die zou hier een heel diep nummer van maken

Wezz: vind het concept dope, maar vind ali b. en keizer wack. hopelijk komen er nog rappers van een TopNotch of Ark niveau ipv dit soort shit.Probz naar Lenny Kuhr!

BangBro
Member

Of HEF, hij gaat altijd super diep met zn teksten!
Whaha!

Synen
Gast
Synen

Heb hem helemaal afgekeken en moet zeggen dat het kk dope is vriend..

volgende aflevering weer met een ander rapper ofzo.. dus komt goed deze show

BLESSS

Daniel
Gast
Daniel

Inderdaad, zou er graag eentje willen zien met een aantal rappers, denk wel meerdere van jullie hier.. bijvoorbeeld Winne, Jiggy of Sticks ofzo.. Typhoon zou er ook wel een meesterwerk van maken

Maar ik denk dattie met rappers als Priester, Yes-R of zanger Gio ofzo komt..

Wezz: vind het concept dope, maar vind ali b. en keizer wack. hopelijk komen er nog rappers van een TopNotch of Ark niveau ipv dit soort shit.Probz naar Lenny Kuhr!

Cewl
Gast
Cewl

Zoals boven vermeld, sterk concept, maar het zou beter zijn als de eind songs in een vorm van show zouden worden gegeven met publiek enzo.
40 minuten toewijden aan het zelfde ding is naar mijn zin iets te lang en haakt menig publiek al af na 20 minuten.

Ali B moet iets professioneler overkomen en niet van die kk kinderlijke opmerkingen maken( keizer dwingen zijn verhaal te doen terwijl hij dit niet wilt)

Het moet dus nog in een goed jasje gestoken worden.

Cewl
Gast
Cewl

+ iedereen die zegt dat ali B dit niet zou moeten presenteren, think twice. deze man is zo’n beetje de enige rapper die op commercieel gebied een grote naamsbekendheid heeft. en dan bedoel ik niet alleen onder de hip-hop cult.

$tack €uro$$$
Gast
$tack €uro$$$

by the way die opel s natuurlijk geen audi of mercedes maar wel een nice wagie en dat Ali B miljonair is mwa geloof ik niet hij heeft zeker wel een paar tonnen gespekt maar miljonair wordt je niet zomaar dat is in NL niet mogelijk met NL hip-hop maar respect voor Ali’s zakelijke aanpak,dat is ook een husstle.

$t@ck €uro$$$!!!!

BangBro
Member

Kerel, er is gewoon bewezen dat hij de enige miljonair is die “hiphop” maakt.
Daarna kwam Lange Frans met een paar ton..

$tack €uro$$$
Gast
$tack €uro$$$

ali B kent de codes v/d straat net bij 14min zegt hij tegen keizer dat keiz moet zeggen waarom hij vast zat…die blik van Keizer zegt genoeg en daarna komt ali nog met tasjesdief,Ali laat zien dat hij een vage jaloerse mannetje is want zulke grapjes maak je gewoon niet!!

$t@ck €uro$$$!!!!

Anonymous
Gast
Anonymous

laat tastic komen

bombai
Gast
bombai

volgende week komt fresku

la fouine
Gast
la fouine

ik snap echt niet waarom jullie alle maal zo haten op ali B hij heeft zelf toe gegeven dat hij moe werd van zijn eigen nummers.
betekent niet dat hij nu gelijk dope is. eerst maar zijn 3de album afwachten.
maar gekke shit dit

Ikkkee
Gast
Ikkkee

Die nummer van haar is wel dope hoor
Ik vind ut zoiezo dope dat er samengewerkt word tussen nederlandstalige zang en rap..

Tis tenminste wat anders.. enja ali b doet zijn ding doe je eigen ding dan ook make money money moneeeeey hij doet ut

maarj ammer dat hun geen gevoelige tekst deden maja
Zij heeft egt een mooi nummer gemaakt respect zeker respect

ZuidOost
Gast
ZuidOost

De duurste uitvoering van Opel Insignia (die ali rijdt), kost 70.000 euro, dus ik weet niet wat jullie praten.. Als hij in een dikke audi van 70 rooien had gerede was hij dan wel de man geweest?

BiggieSmallss
Gast
BiggieSmallss

money is money.

BiggieSmallss
Gast
BiggieSmallss

maak niet ui hoe je het pakt

BangBro
Member

Als je respect voor jezelf hebt maakt dat dus wel uit he.

Sambuxz
Gast
Sambuxz

volgende week komt Fresku!

Goby
Gast
Goby

Damn, die Lenny Kuhr-versie is kkhard.

yeah
Gast
yeah

$tack €uro$$$: by the way die opel s natuurlijk geen audi of mercedes maar wel een nice wagie en dat Ali B miljonair is mwa geloof ik niet hij heeft zeker wel een paar tonnen gespekt maar miljonair wordt je niet zomaar dat is in NL niet mogelijk met NL hip-hop maar respect voor Ali’s zakelijke aanpak,dat is ook een husstle.$t@ck €uro$$$!!!!


Hij heet 4 bedrijfen naast spec entertainment en buiten rapshit, dus ga jij maar is lekker spele !

Hilmi
Gast
Hilmi

looking for other “tween” moms/ Looking for other moms to hold out with. My daughter is x. She loves teinns and going to the movies. Maybe our can hang outside too. I live in Charlotte near Par swinger sex Port Vue Keizer Oregon k your car Rd. swinger sex Port Vue Keizer Oregon, Goodyear Arizona AZ US United States, Tiruchchirappalli, Swift River, Yukon, Anaconda-Deer Lodge County Montana MT US United States, Perkins, Les Eboulements Quebec, Klemme Iowa IA Les Eboulements Quebec

UTCA
Gast
UTCA
1humanity: Het is wel een erg strak concept, daar valt niet omheen te draaien. Op deze manier wordt nederhop wat dichter bij de oudere leeftijden gebracht. Wel vind ik het jammer dat Ali en Keizer zichzelf een beetje te groot voordoen. Sowieso het vragen van Ali om haar ‘dope waggie’ te laten zeggen… zijn ego komt teveel omhoog. En wat ik hier ook al las dat ze met iets simpels op de proppen kwamen, kan ik ook niet ontkennen. Lenny stopt al haar emotie in het nummer en zij liggen een beetje te chillen en te pingen. Niet erg professioneel!… Read more »
els
Gast
els

ALI B IS EEN NATTE KERS, KK NATTE AAL, GAYFISH

Loekiie
Gast
Loekiie

Waarom haten op degene die binnenlandse hiphop op nationale tv kan brengen?
volgens mij zitten hier alleen neppe gangsters van 15 die het stoer vinden om te haten maar als zij een track met ali mogen opnemen zouden ze dat ook doen. Stom jong volk.

zakelijk
Gast
zakelijk

tmf krimpt al in, wat blijft er over voor nl hiphop?
juist goed dat hiphop in de media komt
zeer goed idee dit tv programma

Jesse
Gast
Jesse

Binnekort komt Kleine Viezerik.

utreg
Gast
utreg

waarom moet hiphop van jullie zo nodig mainstream worden?
laat het lekker ons ding blijven en diegene die het niet snappen of niet willen snappen; jammer voor hun.
niet iedereen hoeft het te snappen zolang wij het maar snappen.
hiphop zal altijd een zwart schaapje blijven, wees daar eerder trots op dan dat je je er over gaat opwinden.
als heel nederland hun handjes in de lucht doen voor murda, hef of rb..
wat is daar nou leuk aan? en vooral wat schieten wij als fan daar nou mee op?
minder hiphop op nltv? boeiend, ik hoef mijn tante niet zo nodig te bekeren..

foshizzle
Member

Goed concept, slecht uitgevoerd. De programma makers hebben natuurlijk bewust gekozen voor Ali B, omdat deze man ook bekend is buiten het Hip-Hop publiek in Nederland. Alleen vind ik dit persoonlijk een slechte keuzen, kijk hoe die man het programma presenteert; wack! Gewoon kinderachtig. Ze konden het beter Fresku of Winne laten presenteren, dan was er zeker wel iets leuks en een serieuzere programma uitgekomen. Jammer!

zijnen
Gast
zijnen

De vraag is of een serieuze/succesvolle rapper open staat voor zo’n soort progamma.

BangBro
Member

Daarnaast vind ik Fresku geen man om te presenteren, Ali B juist wel.
Laat fresku lekker hiphop maken

Fruit from tha hood
Gast
Fruit from tha hood

volgende week komt sjaak

justageboy
Gast
justageboy

fresku komt ook volgende week, stond op twitter van ali b

hoi
Gast
hoi

hoe heet dat nummer op 4:20?

ik hoop dat fresku komt dat lijkt mij egt so droog

sjon
Gast
sjon

kempi komt over 2 weken

00
Gast
00

diemanmaakt millis klaaaar

wpDiscuz