Video: Amier Papier – Uit Liefde (Prod. Olle P)

Op 18 mei brengt Amier Papier zijn debuutalbum ‘Rijzende Ster’ uit. In aanloop naar de albumrelease laat de rapper elke vrijdag een losse track of videoclip op het internet los. Deze week is dit een videoclip van het nummer ‘Uit Liefde’. De track is geproduceerd door Olle P (Oliver Pattinama) en is afkomstig van de ‘Ik Wil Schijnen’ EP, die enkele maanden terug uitkwam en hier nog steeds gratis is te downloaden.

20 April

21 comments

Leave a Reply

21 Comments Aan "Video: Amier Papier – Uit Liefde (Prod. Olle P)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
henkie
Gast
henkie

hard, kopen dat album

0113
Gast
0113

ze liedjes op youtube zijn redelijk hard , maar als je hem live hoort en voor je ziet denk je zo van Wat een CHIHUAHUA!

Miro
Gast
Miro

waarom zou je shit gooien uit 2007

Arnold
Gast
Arnold

Track was sowieso al dik, dope dat er nu ook een clip is!!

pow
Gast
pow

Zo worden wel veel clips gepompt op puna vandaag, goede zaak

wouter
Gast
wouter

Haha die backpack van amier heb ik ook alleen in het bruin, hard!

thee zonder jonko
Gast
thee zonder jonko

dope track dit hiphop dit is mc n!!

Hip Hop
Gast
Hip Hop

meestal ben k t met thee zonder jonko eens deze keer niet man… amier stop met je stem vervormen je klinkt fake… en die guy op t einde is ignant:P domme guy dus

D
Gast
D

wauww, die twellose hoer zit tegenwoordig in elke clip..

Me
Gast
Me

Die Hoer uit Twello is KKLelijk! Zag haar laatst ergens op een foto in der string rondhuppelen in een Greengang video. Snap niet wat al die rappers met een lelijk onzeker meisje van 18 moeten in hun video. De Videos worden er niet mooier op en beetje zielig (laag) om zulke jonge onzekere meisjes in je video te laten spelen.

suarez
Gast
suarez

blabla gezeur over dat meisje, ze staan niet in der string ofzo zoals die kv video haha. toffe clip + nummer!

Mehdiq
Gast
Mehdiq

Hard! Ik heb hem laatst een show zien rocken in Helmond en ik vond hem gruwelijk! Hij was daar met Brakko Whitedogg Nul7Negen enzo iedereen, maar hij deed zijn show alleen en het knalde.

hmn
Gast
hmn

heel sterke track. onder de indruk

HipHop
Gast
HipHop

Keihard

Tjapp
Gast
Tjapp

Tof!

Missy T
Gast
Missy T

Kaolo je bent lelijk iehl

wortel
Gast
wortel

leuke track en video, heeft wel een goede vibe..maar die tjap aant einde van de clip gooit alles omver met zijn dronken hoofd..domme zet om zo je video te eindigen…

Apeldoorn
Gast
Apeldoorn

Dope Dope Amier!

Alleen inderdaad wat doet die Jill in al die clips tegenwoordig, ze is verre familie van me laat staan dat je bloed van me was en ik haar zag als me nichtje wejooooo JILL ik zou je SMACKEN !

Ben benieuwd wat je ouders hiervan vinden!

Jill
Gast
Jill
Hallo haters, ten eerste, ik ben geen hoer. Ik heb voor niemand m’n benen gespreid: If you don’t see it with your eyes, don’t witness with your mouth. Ik ben tegenwoordig een clipmodel van Clockworkerz, en heb veel connecties gekregen via daar waardoor veel mensen me in de clip willen. De mensen die nu zeggen dat ik met Greengang heb gewiept, ga zo door. Serieus, je laat merken dat je jaloers bent. Haters doen me niks, ik doe waar ik mee bezig ben en als ik geen haters had, deed ik iets niet goed. Apeldoorn, Deventer en Twello zijn gewoon… Read more »
whua
Gast
whua
Waarom moet je zo erg haten, en jaloezie tonen omdat een meisje in een clip speelt. Omdat jij zelf ze niet persoonlijk ontmoet, of kan ‘figureren’ in hun clip, betekend dat niet dat je nu diegene die het wel doen maar allerlei dingen kan noemen. Het meisje dat dit doet met grote artiesten, zoals uit amerika, is sexy en plaatjes zoals dat gebruiken jullie als ping foto’s, achtergrond etc. Jill kan het gehaat alleen zien als een compliment, want zij ontmoet jongens vanwege haar werk. De reden van jullie haat? Het zijn de jongens waar jullie kleine meisjes van dromen… Read more »
dennis
Gast
dennis

damn die bitch is ook in elke clip te vinden..
Als ze nou mooi was.. dr kop verpest die hele clip

wpDiscuz