Video: Appa – 100% Halal ft. Fouradi

Na ‘Leef en Laat Leven‘ krijgen we vandaag de eerste single van Appa z’n aankomende EP ‘MKRSLG’, genaamd ‘100% Halal’. Op Valentijnsdag single wordt de rapper uit Amsterdam bijgestaan door ‘Fouradi‘, Jihad Rahmouni en Roël Donk leverden de productie. Bekijk de video hierboven.

14 February

52 comments

Leave a Reply

52 Comments Aan "Video: Appa – 100% Halal ft. Fouradi"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
neetoch
Gast
neetoch

kkmoslims

keelpijn de veteraan
Gast
keelpijn de veteraan

wat een respect weer …waar is dat nou weer voor nodig ?
onpoint, , ik vind appa wel dope rappen.. die hook is niet mijn ding,.. die beat ook niet echt

portugala
Gast
portugala

deze is voor NEETOCH
breng die stoere smoel naar buiten en zeg het dan nog eens

computer gangstertje ( flapdrol)

BerlinerBol
Gast
BerlinerBol

precies ja, tyfus moslims>

naar de klote
Gast
naar de klote

je kk moeder>

NRDsoldier
Gast
NRDsoldier

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee appa wat doe je??????

...
Gast
...

> vindikook

Yc
Gast
Yc

Ben blij dat me wifi weg viel na 1:07!

Mmm
Gast
Mmm

Dit is gwn harddd
Weer is iets anders dan normaal
Appa heeft me wel verrast met deze

Bry
Gast
Bry

Wel gewaagd die tekst in combinatie met de video, maar vind t daarom eigenlijk kenkertjeshard

zuenson
Gast
zuenson

gaaaaarrrr

belachelijk
Gast
belachelijk

jezus cristus wat een kattengejank wauwww.

ULTRAS410
Gast
ULTRAS410

nein.

monk
Gast
monk

tja, leuk en aardig, maar als je een tijd uit de pic bent en dit is de best you got to come back with…. niet zo’n goed teken.

nooo
Gast
nooo

et valt me niet tegen..

marco
Gast
marco

hou op appa ok, maar die fouradi gooi hem weg man!

HO
Gast
HO

wat een verspilling van geld en videoclip en tijd

fouradiganaarhuis
Gast
fouradiganaarhuis

appa komt hard zoals altijd, fouradi kan beter stoppen en iets anders gaan zoeken denk dat meerdere het met me eens zijn

SOULXFOOD.COM
Gast
SOULXFOOD.COM

we are spiritual beings on a human journey.” – Stephen R. Covey

FOR EVERYONE WHO xLEARNSx LIKE THEY LIVE FOREVER AND xLIVE$x LIKE THEY DIE TOMORROW.
http://SOULxFOOD.com/ AMSTERDVM ·
FEED YOUR SOUL WELL

ewa
Gast
ewa

beetje gay

G
Gast
G

Dit is ALLES BEHALVE 100% HALAL…. je moet je schamen als een MOSLIM dat je dit leuk vind sorry man

zo moeilijk 024
Gast
zo moeilijk 024

wanneer appa niks uitbrengt gaan mensen hem stalken berichten sturen kom met iets komt die met iets vets gaan ze haten op hem daarom is die ook de meest onderschatte rapper van NL. alles aan appa is dope..! mokerslag 2013 en voor de mensen hierboven die moslims haten suck my besneden lul.

G
Gast
G

NIEMAND HAAT MOSLIM IK BEN ZELF MOSLIM EN DIT HIER IS ALLAS BEHALVE HALLAH LEES BOEKEN VAN ALLLAH DAN WEET JE>

yodus kwam
Gast
yodus kwam

fouradi heeft zn ballen laten wegsnijden zo te horen

peso
Gast
peso

> en opgegeten zo lekker vind die het

Geflipte Moekroe
Gast
Geflipte Moekroe

Appa je gaat lekkerrrrrrrrr !

Oldy
Gast
Oldy

Even serieus, ik ken tientallen meisjes die mooier zijn dan die dame. Ik had zo een meisje kunnen fixen die voor een barkie en een referentie op haar CV zo alles doet in de clip. En de tekst is niet 100% halal, hij bedoelt dat de seks 100% halal is. Halal is gewoon een arabisch woord voor “toegestaan” en seks is bij moslims toegestaan nadat ze getrouwd zijn.

Stukkkk
Gast
Stukkkk

om die heftige discussies om deze video! Wat gebeurd er nou eigenlijk voor pornografisch in deze clip dan???Hypocriete mocros n tsjikkies die zehma heilig willen doen om een video met verses op appa style, waarin een verhaal op een classy manier word laten zien. Wellou naakt of kusjes ofso houd op joh. Als je zogenaamd de goede moslim uit wilt hangen, houd op met rapclips checke waar drank ,naakte wijve en zemmek gangsters zijn. soieso geen muziek meer luisteren maar alleen quranverzen.Je zusje zit niet in de clip toch ewa oprotte dan met je domme kop

jawel
Gast
jawel

100% halal en dan die devilhorns op 3:26 je maakt grap appa ik noem je grappa vanaf nu

G
Gast
G

ey ik geef om islam als jij mensen steunt die islam slecht zetten doe je ding >

jawel
Gast
jawel

grappa

Banaan
Gast
Banaan

Tis je boy larbi ahmed salah woeleh

appel
Gast
appel

dit is geen muziek meer man, snap ook niet dat puna zulke videos plaats. zonde

Jantje
Gast
Jantje

Kaoutiha broeder Appa met dit nmr. Appaman je hebt zoveel skills, waarom ga je OOK hetzelfde doen als wat je eerst bekritiseerde?

En aan die racist commentaar pappies: hahah jullie zijn grappig, op straat dit nooit durven zeggen, vooral niet solo, want je weet je krijg klapjes.

Voor de rest, one love aan de rest, want we zijn allemaal nederlanders, moslim of niet

BADR
Gast
BADR

Nadat ik dat meid dag die soort van gin trouwens heb ik gelijk die clip geskot. spuuglelijk ding man tfoee!!

bmk
Gast
bmk

hmm het is niet slecht, maar dit nummer is niet echt voor de doelgroep jeugd vind ik.

G
Gast
G
dit is wat de UMMAH van de profeet is geworden? schaam jullie je niet OH MUSLIMS?? ik dacht halal zonder instrumental enzo ? echt jammer de moslim van tegenwordig kom terug naar DE DEEN broeders en zusjes …. Your a Muslim! That means, Submit to your creator.. or would you rather submit to the desiers of your favor? You rather be real on the roads “known as a danger” But to islam, you aint nothing but a faker.. Allah created Death to take everybodies Soul.. Mine, yours.. the baddest boy on road.. And what do we take with us when… Read more »
bloot
Gast
bloot

> als je geen engels kan schrijven doe het dan ook niet lampenkap!

G
Gast
G

> ik weet niet hoe jij engels schrijft en ik zeg dit tegen elke moslim zen gezicht en dan? ik zeg wat true is en als jij dat niet true vind dan vind je allah en de profeet vrede zijn met hem niet true jammerr dit

ULTRAS410
Gast
ULTRAS410

JODEN !

doni
Gast
doni

tjonge jonge , helemaal naar de klote die appa,slaat de plank helemaal mis !! die combi met fuardi maakt het helemaal af …Echt jammer !!

Kes.
Gast
Kes.

Als je echte man bent zeg je recht voor een moslim wat je hier via comment zet, vieze internet gangster boys, tfoe met jullie dit is kk hard !

G
Gast
G
Vriend ben jij een MOSLIM?? of niet??? ik zeg dat tegen elke moslim zen gezicht wie dan ook omdat ik praat wat de profeet zij? dus het heeft niks met internet gangster te maken ik ben iets dat beter is dan eens straat rat dan een gangster mafia of wat dan ook IK BEN EEN MUSLIM > zo als ik zij ik ga niet meer praten want muslim van deze tijd zijn gek geworden ga smoken geke muziek luistern druks dealen zogenaamd ik leef islam tip tip tip zelf weten wat je verder doet maar je blijft niet true aan… Read more »
NewEra040
Gast
NewEra040

wtf zit iedereen te bitchen over moslims? dat heeft toch niks met de kwaliteit van deze track te maken,,, maar deze track vind ik echt niks, ben wel heel wat dikkere beats en lines gewend van appa

JOHNNYBLAZE
Gast
JOHNNYBLAZE

drake

Youssef
Gast
Youssef

Had meer verwacht van hem, na zon lange tijd weg en dan zoiets jammer appa nu wachten op mokerslagg kijken of da wel wat word.
Deze moslims nemen wel NL over en als je ons op straat ziet durf je niet eens te kijken, wie zijn de 3 rijkste rappers van Nederland alle 3 moslims, dus begrijp die haat wel na ons toe.

b
Gast
b

hahahahaha Moslims????????? vind jij die rappers moslims?????? ik vind ze een slecht voor beeld voor de jeugt vriend ze leven niet islam… maar goed ik ga er verder niet op in >

b
Gast
b

het intereseerd mij niet wie rijk is wie niet rijk is… of moslim rapper moslim die 50 cent naa doen moslim die druks verkopen straat swag gaan doen?? waar gaat dit heen>

FRINAS
Gast
FRINAS

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHAHAHAH

FRINAS
Gast
FRINAS

hahahahhahahahahahahahahahqhahahah wat issssss dit man

HipHop
Gast
HipHop

Neee appa, wat doe je man?

Maya
Gast
Maya

Appa jammer zware teleurstelling. Vond jou altijd wel diepgang hebben, jammer dat je deze toer op gaat. Taqiellah gozer!

wpDiscuz